Януарче, я кажи, мъж или мома ще си

• 25 321
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте от мен!
Панди, да ти е жива и здрава малката сладурана! Днес много рожденници. След малко и аз отивам на рожден ден.
Деси, мен вчера ме боля глава много. Прибрах се в жегата и след това бях като изцедена. Днес не съм на работа, защото нямаше да издържа.
Хубава тема за количките сте подхванали. Аз нямам никакъв опит и се чудя каква да избера. Малко ни е ограничен бюджета, но ще се радвам, ако споделяте повече опит, че да избера нещо хубао.

# 646
На всички от семейство панди - честито щото убедена съм за всички ви е празник. Да е много доволна рожденничката и щастливо детство на мама , а на нея весело съзряване.. Crazy Hug
Скрит текст:
Грешката е вярна

Золка и останалите с цветни гащи честито вии  Party  bouquet

Аз мърдам по малко, но още внимавам с невралгията. Отказах се да тичам при дофтор.Бактън от тях. Не ща и да чуя. Ние днес правим 7 години брак, та се надявам да ме изведат.. Blush Да видим като се прибере ще има ли настроение или тц.

Количката миналия път почнах да я мисля в седми месец и сега така. Но ви гледам линковете да оплакнем очи.

А как да вляза в снимка.бг да ви видя, сладурки? Някой ще ми даде ли акаунт и парола на лични?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes[/color]

# 647
Аз съм в голяма чуденка с нашият термин Януари,дали ще ни трябва бебешки кош за количката.Незнам защо съм убедена,че няма да го ползвам,а ако имам някакво ходене с бебчо ще е в кошчето за кола набързо все пак ще е студ....размишлявам си тук наум.

Това е много добра чуденка - не ми беше хрумвала хмммм newsm78 Интересно ще е наистина да се чуе мнение по въпроса - има ли смисъл да се дават пари за бебешки кош?

# 648
и цяла зима смятате набързо ли само да излизате? Все пак това дете има нужда от въздух, аз лично не смятам да стоим като затвориници няколко месеца, а при по-меко време се обличаме хубаво и навън  Mr. Green Според мен не е добра идея да не се купува кош за новородено, все пак до 6 м детето може да си се вози в него, особено, ако има опция за повдигане на гръбчето на няколко степени.

# 649
Подкрепям Зузи плюс това ще кажа, че във виелиците бебешкото кошче не е подходящо дори и за малко.

# 650
Ян Ди, Зузи - мерси за подсещанката.

# 651
Аз лично ще взема от приятелка количка без зимен кош, но с напълно легнало положение, и ще слагам бебето в портбебе, което ще играе ролята на зимен кош. Зависи каква ще е зимата - ако е мека, толкова малко бебе най-лесно се носи в слинг. Ако е свирепа, количката с портбебето и покривало за дъжд и вятър, мисля, че ще е добре.

# 652
Панди да ти е жива здрава малката принцеса Анди  newsm59

Честити розови гащи Золка Simple Smile

Момичета ама много сте активни....няма прочитане Simple Smile

И ние с Ив ходихме да гледаме колички, аз за сега съм се спряла на тази http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_165638_10001_?_$ja=tsid:49662&cm_mmc=googlemerchantcenter-_-nmppla-_-NULL-_-NULL&_$ja=cgid:10700709329%7Ctsid:49662%7Ccid:180463649%7Clid:66234507809%7Cnw:search%7Ccrid:38258037209%7Cdvc:m%7Cadp:1o3%7Cbku:1&gclid=CM7v077o17gCFfMbtAod82MARg

# 653
Момичета, кошът за новороденото се ползва не само януари месец Wink И февруари и март... А ако имате като моята дребла, която не легна  нито в коша, нито в столчето за кола (което сложих на рамата, за да може да зяпа), нито пък и харесваше нормалната лятна част на количката и ме караше да я нося до 8-ми месец, това вече е друга бира Joy Ма те такива бебета не са правило, а изключение Simple Smile
Живот и здраве, ако зимата е мека, както е писала Котката, ще се излиза, подсигурете се с кош или портбебе, а после може да ги продадете Wink
Аз днес съм на лекар, нямам търпение Heart Eyes

# 654
Кайлис, успех при доктора днес и да пишеш после как е минало  Hug

# 655
Добро утро дами  Hug

Бъдещите мами от Варна колко сме, май не сме много активни тук? Ние срещичка няма ли да си направим?

# 656
  • София
Видяхте ли на Ла Лече Лига лекциите тези дни, Зеленкото човеченце даде програмата Simple Smile. Аз бая се чудя дали да не отида на 03.08 в Щерев и ако моичкия няма други планове ще отскоча Simple Smile

Да пусна официално и тук линк към събитията на Ла Лече Лига по повод Световната седмица на кърменето 2013: Подкрепа за кърмене: близо до майките. За София вече са създадени отделни Фейбсук събития, в които да се запише човек, че да не забрави  Whistling Първото е утре - пак ще е пикник и съм сигурна, че ще се получи супер  Peace

Обмислям усърдно втората фетална морфология (18-21 г.с.). По здравната каса прегледът е пет минути, уж гледат, но някак се чудя дали да не отделим средства и за ФМ...

# 657
Здравейте,
Вчера в най- голямата жега бях навън. Излезнах в 10, а се прибрах в 16ч. Свърших си всички работи с НОИ, МД, Летището. Не ми се обяснява колко и как съм се карала. Само да кажа, че накрая с НОИ след 2 часа чакане се разкрещях, че е безумица това да карат бременна жена да чака за справка, която пише, че е при тях от понеделник. Като треснах една врата и казах, че имат 5 мин. да ми е намерят справката или се качвам при директора, да видите как за 3 мин я свалиха.
Така че ако някой има проблеми с администрацията, да ме вика, оправям ги от раз.
По едно време мислех, че няма да се прибера от тая жега.
За щастие мама беше в нас и беше изчистила, сготвила, прала и т.н

Золка- честита нова принцеска.
Най сетне почнаха и момичетата.

За количките- НЕ ЧИПОЛИНО.
Аз вече се спрях на Сайбекса и това е. И аз като Котката ще си взема порт бебе ( даже вчера го видях нагледно, количката с порт бебето). Количката е с голям сенник, който се върти, има напълно легнало положение. Слагам порта вътре и дим да ме няма. На фона на 300лв за кощ и 70лв за порта, няма какво да му мисля.

вижте тази к`ва е сладурска, не че ще си я купя, а просто ей така малко за настроение
http://www.cosatto.com/products/pushchairs/yo-pushchair/bizzy-betty

а защо да не си я вземеш? Тук я има, само дето е друг десен, но ако този ти харесва не мисля, че е проблем да ти я намерят. Аз също я гледах преди време.

Възкресителница- честита ви годишнина.  bouquet

От мен толкова за днес.
Аз отивам на разходка и после в хоризонтално положение

# 658
Панди, честита ти рожденичка, на патерици!!!  Hug

Золка, честита принцеска.

А на Кайлис и Кокона, успех на прегледите. Ще се похвалите после.

Кайлис, от разговорите разбрах, че от момичетата на срещата, ти си имала най-малко коремче, та сигурно си видяла във фб на Нели А. коремчето. Чесно казано аз малко се запитах дали е нормално да нямам. Не знам какво да мисля. Не съм в ред нещо!!! Коремчето по никакъв начин не го чувствам - нито тежест, нито нищо. Сякаш се чувствам напълно празна. На преглед съм ЧААААК в петък. Струва ми се, че е след цяла вечност. Момичета, моля ви, споделете как си чувствате вие коремчетата?!?!?!!?! Коремчето ми е меко и си е почти същото като преди да забременея. Пак съм във филма... Доста ме е страх.

# 659
Цветно, според мен не бива да се вкарваш във филми  Peace Различни тела имаме всички, различна структура и - различен старт на бременността. Аз в момента тежа около 46 кг, преди бях по-кльощава, качила съм около килограм. Нямах корем преди да забременея, сега има все едно съм препила с вода. Утре сутринта ако не забравя ще се снимам за по-достоверно, че сега вече имам  около половин литър течности и закуска, които допълнително подуват.
И между другото - ако изрично не кажа, че съм бременна изобщо не личи...А като кажа - реакцията е "Ааааа, да да - има сякаш малък корем"  Joy В 16-та г.с. съм аз Peace

Общи условия

Активация на акаунт