Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 217

• 64 158
  • 747
  •   1
Отговори
# 225

Толкова красив, че чак оставаш без дъх...

# 226

Добре, момичета, стига, достатъчно,
ще снимам нова серия, когато аз реша, тамам?

# 227

За първи път забелязвам, че има трапчинки, когато се усмихне...

# 228
Да си припомним дългият път на един син и един баща - един към друг.

На фона на любимият ми колаж от Марица

# 229

От толкова красота,не мога да избера най-хубавата

# 230
# 231
# 232
# 233
Само, който иска да го чете - това е мнение на форумка от съседна тема, явно бивша "домакиня" . Не влагам отрицателна нотка, просто много ми допадна.

anna3com
Новак

Kрасотата е край нас и в самите нас

Re: Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 76
« #642 Четв., 11 Юли 2013, 16:47 »   

Добър ден ви желая на всички   Понеже аз бях тази, която пусна темата, искам да уточня някои неща и да се приключи със споровете. Първоначално всички фенове на Халит Ергенч и сериала "1001" нощи пишеха в съответната тема. След приключването на сериала започнаха да коментират няколко проекта едновременно. Пишеше се за спомените от 1001 нощ, новият проект на Бергюзар, бъдещия проект на Халит, проектите на другите артисти и най-вече се следеше под лупа всяко едно действие на сем. Ергенч. Новият проект на Халит се очертаваше грандиозен и си помислих, че заслужава да му се обърне специално внимание, без да се прескачат постове за други проекти. Понеже ВВ не беше започнал все още, реших да озаглавя темата Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век", като фокуса беше на проекта, но ни даваше възможност да пишем и за друго, докато ВВ започне. Никога не съм имала за цел да правя тема за възнасяне и боготворение на Халит Ергенч. В тази тема има място както за хора, които безусловно боготворят Халит като артист и мъж, хора, които са очаровани от таланта му и хора, които просто не го харесват. Вкусове много и различни. Затова не приемайте "нехаресването" на един или друг артист като лична нападка или обида. Това са хора, като всички нас-с качества и недостатъци. Спорове винаги ще има, но моля ви нека не излизат извън рамките на добрия тон. Нека продължим да се забавляваме така както до сега. Все пак е лято и е нормално настроението ни да бъде по-шеговито и закачливо. На тези, които мислят, че не пишем по темата бих ги посъветвала да надникнат в някои съседни теми и ще се убедят, че ние най-много спазваме правилата на този форум   Благодаря ви за разбирането   

Информирай модератор   

# 234

bouquet  Велянка, няма проблем, веднага го сменям!   bouquet

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 20:11 от Tanusha_

# 235
Тануша,не знам дали няма да се обиди някой,но по-грозен колаж от този не съм виждала. Peace Peace Peace

# 236

Красота в черно-бяло...

# 237
Тануша,не знам дали няма да се обиди някой,но по-грозен колаж от този не съм виждала. Peace Peace Peace
Тъй като движех курсора от долу на горе - и зърнах първо едни бели власини, и за част от секундата си помислих "какво търси тук Леонардо да Винчи"?! Grinning

# 238

Съвършен в изказа.  Heart Eyes

# 239
Тануша, newsm51

Общи условия

Активация на акаунт