Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 217

• 64 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Е, и в Engin Akyurek Universal Fans Club току-що сложиха снимка от въпросната вечер. Ами толкова е хубав Енгин.
...............
Любов, приключи с превода по 9 епизод, и да ти благодаря за споделените преводи. То такива мисли, могат да се родят само от феновете на Енгин.

# 76

Лав, Марианка, Маричка, Мартичка Hug Hug Hug Hug изпращам Ви нещичко за разхлаждане, докато се трудите за нас Peace Peace Peace Peace
Скрит текст:

Има и допълнително Peace Peace Peace Peace

# 77
# 78
# 79
# 80

Хаяско Hug  bouquet Днес беше писала .....красота.... наистина тя прелива Peace Peace Peace и разпръсква толкова светлина и топлота..... Peace Peace

# 81

Grinning Огромно удоволствие изпитвам, като споделям снимките които намирам и харесвам.

Понякога и ги коментирам, и нищо, че доста често си водя монолози,  hahaha Joy

това не може да ме откаже да продължавам да го правя.
Grinning

# 82

Попаднах на този кадър от 9 епизод на "Карайълан" - голям бърборко е нашето момче. Все пита, разпитва - толкова чисто и доверчиво Низипли. А -а ...и влюбено.

Нищо не разбрах от серията защото "слагах" по 5 минути думички - ама през интервал от 15 минути. Добре, че е Мариянка

Любовче - за превода и за всичко споделено  от публикациите на други фенове за Енгин.

Привет на  вас момичета, които днес  се отбихте с с усмивка и добро сърце в темата и оставихте част от ведрото си настроение !

Гони, съжалявам за красивите снимки и сутрешното пожелание, но искам да те уверя, че дори и "почистени" - те свършиха своята мисия - дадоха един успешен старт на днешният съботен ден!

# 83
# 84

За всички вас  момичета !

Започвайте да се настройвате за новият летен филмов хит ... с музикалният такъв .

http://www.youtube.com/watch?v=6dwWWU18kIM

Скрит текст:

# 85

Танушче Hugнаистина Диамант Peace Peace

За монолозите - не се притеснявай Peace.......  и аз си ги водя...... Embarassed Heart Eyes ...понякога нощем... Joy Joy .... та след това и ме позатриват..... но не могат да изтрият това, което е в сърцето ми... Peace Peace PeaceНякои това се опитват... ама сори... Peace Peace

# 86
# 87

Гони, благодаря за почерпката! Свърших с превода на 9 епизод на „Караилан” и имах нужда от нещо освежаващо! Първата ми работа, естествено, бе да вляза в нашата темичка и да се насладя на красотата, събрана на куп.
Разходих се и из фейсовете – то са колажи, то са мисли, вдъхновени от Енгин. Отвсякъде струи любов и оптимизъм, надежда и желание да го видят отново…Очакванията са големи…Едно е сигурно – той вече ще бъде друг, Керим и Булут ще останат само в нашите сърца, които при спомена за тях ще бият по-учестено…

# 88

И тук са очарователни и много освободени

# 89

Милият Низипли - най-сетне си призна пред Бехрам Чауш, че е влюбен в Сона...

Общи условия

Активация на акаунт