Лидл ::30::

• 87 034
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Имам въпрос към тези от вас, които са си купили от пиците от суперсъбота.В нашите имаше ли такива находки?

Ние взехме 3 пици и в две от тях намерихме косми/човешки/.Адсурд е да са моите, защото ги нямаше преди да сложа пицата на партигрила.Аз намерих в моята пица, майка ми в нейната също.Просто като разкъсаш пицата, не бяха под кашкавала.

Взех 2 различни пици в събота.ОК си бяха, че и вкусни, даже разкошни за тази цена

# 526
Имам въпрос към тези от вас, които са си купили от пиците от суперсъбота.В нашите имаше ли такива находки?

Ние взехме 3 пици и в две от тях намерихме косми/човешки/.Адсурд е да са моите, защото ги нямаше преди да сложа пицата на партигрила.Аз намерих в моята пица, майка ми в нейната също.Просто като разкъсаш пицата, не бяха под кашкавала.

И аз прекалено много се взирам и прекалено много предъвквам, та почти няма случай в храната да не намеря някое късметче. Wink

# 527
Не знам каква е мощността.Моя приятелка ми беше казала, че под 800 вата не си струват. Тия обикновено са по 550.Simple Smile
Пише, че мощността била 750W. Мен повече като функции ме интересува как е, дали няма да е поредният паметник в къщи  Simple Smile

# 528
  • Пловдив
Гледам, че от днес Омо -то е на промоция...
Години не съм купувала Омо... Confused

Заслужава ли си като качество/цена?

# 529
Момичета, имам въпрос. Може ли да се върне нехранителна стока без касова бележка? Днес пратих баща ми за 3 крема "Нивеа". Не знам къде е блял, но само един от тях е промоционален. Даже успял да хвърли и бележката. Мисля, че все пак ги засичат по някакъв начин и ще може да се разбере, че е купен от тях. Според вас им ли смисъл да си правя труда да ходя?

Хипотетично е възможно, защото продажбата е отчетена във фискалната им лента (т.е. за вас е касовата бележка, за тях остава лентата), която остава във фискалното устройство и за сторното винаги могат да копират каквото им трябва от лентата и да ви върнат парите - най-добре на място да отидете и да проверите - може да се наложи ориентировъчно да кажете към колко часа е бил там, защото все пак има много продажби на лентата и само по час може да бъде намерена лесно ... може и от техническа гледна точка да имат други методи за изкарване на копие на бон - директно от компютърната им система, просто не знам как процедират ...

# 530
Намерихме касовата все пак. Вече ще му е обеца на ухото да гледа по-внимателно.  bouquet

# 531
  • Пловдив
И аз ще чакам коментари от вас за ОМО-то   bouquet

# 532
  • София
И аз ще чакам коментари от вас за ОМО-то   bouquet

В последните няколко страници се коментираше. Било по-лошо качество от Омо в другите магазини. Ако искаш потърси публикациите от петък-събота.

# 533
  • В Голямото село
Гледам, че от днес Омо -то е на промоция...
Години не съм купувала Омо... Confused

Заслужава ли си като качество/цена?
И аз му се чудих на това ОМО. И течното, и кутията ли са лоши?!

# 534
  • Русе
Никой не е казал, че е лошо. Просто не е като това, което го има по супер и хипермаркетите. Коментарите бяха, че е от класа на Бонукс и Рекс и който ползва Ариел и Персил, вероятно няма да е доволен от него.  Peace

# 535
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Някоя от вас купувала ли е шредера за нарязване на документи от миналата седмица. И ако - да, моля за мнение, при нас все още го има.
Трябва ми за службата и понеже не е много скъп мисля да си го взема.

# 536
  • Варна - Черна гора
В Лидл до зеленчукова борса във Варна има силиконови килимчета с размер 60 х 40 см. на цена 5,99 или 6,99. Спомням си, че доста момичета ги търсеха.

# 537
Днес като ходих да пазарувам, видях че има детско спално бельо намалено. Пише, че е рейнфорс. От две части е ако не се лъжа. Съжалявам ако е коментирано по назад, но по явни причини малко трудно следя вече всички теми. Въпросът ми е някой купувал ли си ги е и дали си заслужава, че имам крещяща нужда от поне два комплекта за новото легло на големия ми бандит.

# 538
Здравейте момичета,
Някоя от вас купувала ли е шредера за нарязване на документи от миналата седмица. И ако - да, моля за мнение, при нас все още го има.
Слабичък е, но върши работа. Просто ще слагате по-малко страници наведнъж.

# 539
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Слабичък е, но върши работа. Просто ще слагате по-малко страници наведнъж.

Благодаря   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт