Лидл ::30::

• 87 038
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
в Търговишкият Лидъл дали има още пасатор да пратя мъжът ми да купи..
Ако го няма, го поръчайте на управителя и ще го доставят.Simple Smile
Вчера в Бургас имаше доста пасатори в Лидл в "Изгрев".

# 511
Аз имам питанка за перфоратора които от понеделник ще е по магазините, дали си струва??? Ако някои има опит да сподели. Praynig

# 512
Gelatelli с ягода и лайм - червена точка от мен  Flutter леко накиселява, който харесва йогурт сладоледите, предполагам ще хареса и този, свежичък е, има и ягодов сироп вътре (или нещо подобно) ...

# 513
Gelatelli с ягода и лайм - червена точка от мен  Flutter леко накиселява, който харесва йогурт сладоледите, предполагам ще хареса и този, свежичък е, има и ягодов сироп вътре (или нещо подобно) ...

В кръгла кутия ли е? Със сигурност ще ми хареса.. всяка вечер ходим за сладолед и все един и същ взимам, или почват да ми мърморят и нямам време да ровя или не съм сигурна дали ще ми допадне. Така като имам конкретна цел и визуална представа, ще съм бърза  Grinning Убих се да търся сладолед със смокини. Моля, обяснете пак кой точно е   bouquet

# 514
От днес в Лидл се предлага този кухненски робот: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_26139.htm
Съпругът ми е кулинарят в къщи и отдавна си мечтае за кухненски робот. Дали това е добро като съотношение качество / цена. Много ще съм ви благодарна, ако може да ме посъветвате дали да го купя.

# 515

В кръгла кутия ли е? Със сигурност ще ми хареса.. всяка вечер ходим за сладолед и все един и същ взимам, или почват да ми мърморят и нямам време да ровя или не съм сигурна дали ще ми допадне. Така като имам конкретна цел и визуална представа, ще съм бърза  Grinning Убих се да търся сладолед със смокини. Моля, обяснете пак кой точно е   bouquet

Първият, червен с малко зеленичко  Peace

# 516
мерси, Moringa  Rolling Eyes

# 517
  • София
В брошурата за промоции от 12.08-18.08 има снимка на бял Twix. Някой дали го е засичал в някой Лидл,защото в този до нас няма,а аз съм голям любител на белият Twix.

# 518
В брошурата за промоции от 12.08-18.08 има снимка на бял Twix. Някой дали го е засичал в някой Лидл,защото в този до нас няма,а аз съм голям любител на белият Twix.

В нашия Лидл белият Туикс стои на стелаж зад фризера със сладоледите, там, където редят продуктите, останали от отминали промоции. Ох, не знам дали го обясних добре  Crazy.

# 519
  • София

В нашия Лидл белият Туикс стои на стелаж зад фризера със сладоледите, там, където редят продуктите, останали от отминали промоции. Ох, не знам дали го обясних добре  Crazy.

Благодаря ти,намерих ги и в нашият.  bouquet

# 520
  • В облаците
И от мен червена точка за сладоледа с кайсия и манго: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-E23CCA0F-C4C1E194/lidl_bg/hs … l/index_26104.htmSunglasses

# 521
Момичета, имам въпрос. Може ли да се върне нехранителна стока без касова бележка? Днес пратих баща ми за 3 крема "Нивеа". Не знам къде е блял, но само един от тях е промоционален. Даже успял да хвърли и бележката. Мисля, че все пак ги засичат по някакъв начин и ще може да се разбере, че е купен от тях. Според вас им ли смисъл да си правя труда да ходя?

# 522
Имам въпрос към тези от вас, които са си купили от пиците от суперсъбота.В нашите имаше ли такива находки?

Ние взехме 3 пици и в две от тях намерихме косми/човешки/.Адсурд е да са моите, защото ги нямаше преди да сложа пицата на партигрила.Аз намерих в моята пица, майка ми в нейната също.Просто като разкъсаш пицата, не бяха под кашкавала.

# 523
От днес в Лидл се предлага този кухненски робот: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_26139.htm
Съпругът ми е кулинарят в къщи и отдавна си мечтае за кухненски робот. Дали това е добро като съотношение качество / цена. Много ще съм ви благодарна, ако може да ме посъветвате дали да го купя.

Включвам се към въпроса. Дано има някой, с мнение. Praynig

# 524
Не знам каква е мощността.Моя приятелка ми беше казала, че под 800 вата не си струват. Тия обикновено са по 550.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт