Лидл ::30::

• 86 967
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Определено Бьорнерът си струва инвестицията.Ако не ти се дават толкова пари, можеш да погледнеш някой на старо.Ножовете му не се изхабяват, колкото и да се ползва.Simple Smile

Това за 5лв. едва ли ще върши някаква работа.Simple Smile

# 586
Това с ножовете е важно. Не се бях замилила. Благодаря  Hug

# 587
Да ти кажа, две мои познати си взеха от него и двете искаха да го върнат. Cry

# 588
Karola, с времето се свиква да се работи с него и не е опасно.Аз се рязах 7 пъти с него, но не ми пречи да не спирам да го ползвам.Голямо удобство е и не го заменям за нищо.За да не спамим, нека Мишелин да си прочете темата за рендето и да си прецени.Simple Smile

# 589
Аз също бях питала за едно ренде, мисля, че е същото, и не получих положителни коментари  Tired и не го взех ...

# 590
Karola, с времето се свиква да се работи с него и не е опасно.Аз се рязах 7 пъти с него, но не ми пречи да не спирам да го ползвам.Голямо удобство е и не го заменям за нищо.За да не спамим, нека Мишелин да си прочете темата за рендето и да си прецени.Simple Smile

Да, нека си прочете, само споделих какво са ми казвали други хора. Но помня,че ти го хвалеше.

Всичко си е до очаквания на човек, с всяка една стока си е така..

# 591
Всичките на Ноблисима ни идват "тежки". Хубав е сладоледа, но на нас не ни допадна.
По принцип обичаме по-леките, като кремчета и за това взимаме от другите сини кутии Ballino.

Много благодаря за мнението!!! Ballino ми е любим, особено шоколада. Имам сигурно събрани 100 кутии, но исках да пробвам и този, тъй като обожавам сладолед и винаги го оставям да се разтопи и го ям като крем  Laughing, та ми беше интересно дали си заслужава...

# 592

Извинявам се за спама, но Карола, за Бьорнер ли става въпрос, че са пожелали твоите познати да го върнат? Аз преди малко пък видях рендето в Кауфланд. Верно 5 лв струва, но пък много малко.

# 593
  • София
Днес купихме от наденичките за скара. На промо цена са! Simple Smile Оказаха се вкусни! Simple Smile
Взехме и сладоледи Gelatelli, с бяла глазура - ягодов сладолед  със сироп. Много  вкусен! Simple Smile

# 594
Някой знае ли дали е останала от Лавацата някъде в София?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-CA6FB79A-A2F251A6/lidl_bg/hs … l/index_26116.htm

# 595

Извинявам се за спама, но Карола, за Бьорнер ли става въпрос, че са пожелали твоите познати да го върнат? Аз преди малко пък видях рендето в Кауфланд. Верно 5 лв струва, но пък много малко.

Това от лидл

# 596
  • София
Доматите също са доста добри. И цената им не е лоша - 0.77лв/кг.

# 597
Аз да кажа за чаршафите  Mr. Green на пръв прочит ми харесват. Детето им се зарадва много. Мисля да купя още един комплект.
Кали
Скрит текст:
моля те ако ходиш до Лидл не в Дружба да хвърлиш един поглед дали има комплекти и с какви анимации са, че тука при нас само батман остана, пък не е част от новото поколение (още).

# 598
Аз да кажа за чаршафите  Mr. Green на пръв прочит ми харесват. Детето им се зарадва много. Мисля да купя още един комплект.
Кали
Скрит текст:
моля те ако ходиш до Лидл не в Дружба да хвърлиш един поглед дали има комплекти и с какви анимации са, че тука при нас само батман остана, пък не е част от новото поколение (още).

Агнес, само пижами видях да има,ама ще имам предвид

# 599
Здравейте!
Някой дали си спомня кога за последно е била в акция перящата прахосмукачка:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23705.htm

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт