Лидл ::30::

• 86 995
  • 735
  •   1
Отговори
# 570

Ние имаме такава (поне ми се струва, че е същата, гледам и нашата е със същата мощност) - нищо не разбирам от ютии, но тази ми харесва - самоизключва се и глади добре ... На тази пише "без кабел" ...  Thinking нашата си има кабел Simple Smile Преди да я вземем бях питала и аз в темата и ми похвалиха ютиите - за тези пари, мисля, че е супер ...

# 571
  • Велико Търново

Имам ютията от повече от година и съм много доволна. Нашата е точно тази без кабел със стойка.

# 572

Имам ютията от повече от година и съм много доволна. Нашата е точно тази без кабел със стойка.

А и поставка нямаме, значи е друга  Rolling Eyes Но пак е на SilverCrest така че ... не вярвам като работа много да се отличават ...

# 573
# 574
  • sofia
Всичките на Ноблисима ни идват "тежки". Хубав е сладоледа, но на нас не ни допадна.
По принцип обичаме по-леките, като кремчета и за това взимаме от другите сини кутии Ballino.

# 575
  • София
И ние харесваме повече сладоледите Ballino.

# 576
Вкъщи Балино не се одобри, Ванилията на Ноблисима на мен ми харесва, но всичко е въпрос на вкус Peace

# 577
  • Варна
Мнения за предпазната решетка за легло?
Притеснява ме това,че е за матраци с височина до 10 см. newsm78

# 578
Имам я от първата промоция,на която я пуснаха.....взех я за резервна/заради цената/,но понеже се оказа много добра,я повиших в "основна"......И,да похваля,че наистина се изключва сама,ако я забравите/проверено-бяхме я забравили включена/........Единствено малко голямка ми идваше в началото,но ѝ свикнах.....

# 579
Някой има ли мнение за кухненската везна от новата брошура?

# 580
  • София
Благодаря за коментарите за ютията, а колко е вата всъщност?  Бързо ли глади, сега имам една 1400 трябва по 10 пъти да  минавам с нея, за да изглади, пък пръскам вода, и т.н.  голяма мъка... много се изкушавах на тефала без кабел, тази е  в пъти по-евтина, ако я хвалите толкова, може би си струва нея да вземем Simple Smile И друго бързо ли загрява, като е без кабел, т.е. трябва ли да я изчаквам да се нагрее докато се глади, за тефала казаха, че за 3-4 сек е готова за работа, т.е. докато си нагласи човек  нещото на дъската, обърне и т.н., е готова, тази как е?

# 581
+ Peace за месните пръчици. Страшно много ни харесаха.Нямат грам мазно. Жалко, че нямат голяма годност, да си вземем повече.

# 582
Благодаря за коментарите за ютията, а колко е вата всъщност?  Бързо ли глади, сега имам една 1400 трябва по 10 пъти да  минавам с нея, за да изглади, пък пръскам вода, и т.н.  голяма мъка... много се изкушавах на тефала без кабел, тази е  в пъти по-евтина, ако я хвалите толкова, може би си струва нея да вземем Simple Smile И друго бързо ли загрява, като е без кабел, т.е. трябва ли да я изчаквам да се нагрее докато се глади, за тефала казаха, че за 3-4 сек е готова за работа, т.е. докато си нагласи човек  нещото на дъската, обърне и т.н., е готова, тази как е?

Купуваш, пробваш, харесва ти, ползваш  Peace Купуваш, не харесваш, връщаш до месец  Peace

Ас купих от детските спални комплети и след като ги изпреда ще дам някакви кометари по сделката, че явно никой от темата не се беше престрашил да си вземе.

# 583

2200W е ютията - в ссраницата на Лидл има информация за техните продукти - потърси там повечко инфо  Peace

# 584
Прочетох последните 4-5 страници, но не намерих мнения. Помня, че преди се обсъждаше това ренде, но тогава не ми беше на дневен ред, та не съм запомнила. Мултифункционалното ренде става ли? Понеже сега гледам, че в Кауфланд продават едно за 5 лв и се чудя кое е по-добро? Или може би Бьорнер? Но ако някое от по-евтините върши работа, няма смисъл да се дават толкова пари за Бьорнера. Та, ако може с една-две думи само, някой да сподели. Ще бъда много благодарна  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт