Лидл ::30::

• 86 798
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Голямото масло още ли е на 2,39 лв? Вчера влязох в Лидл, като то трябваше да е едно от нещата и забравих да погледна.  ooooh!
Пъстърва на тази невероятна цена дали ще е останала?  newsm78

# 706
  • Русе
И кое и е невероятното на цената на пъстървата?  500 гр. - 5 лв  newsm78

# 707
  • Варна
И кое и е невероятното на цената на пъстървата?  500 гр. - 5 лв  newsm78

Laughing почистена е. 2  рибки ще ни стигнат за една лека вечеря. Гарнитурата и салатата от нас - изгодно ми се вижда.

# 708
Нямам представа дали пъстървата е изгодна или не, обаче в Лидъл в Х. Димитър имаше, но не е гаранция, че навсякъде ще има и то вечерта  Laughing
Вчера вечерта ги нямаше всички сладоледи, днес бяха заредили  Heart Eyes

# 709
И кое и е невероятното на цената на пъстървата?  500 гр. - 5 лв  newsm78

Laughing почистена е. 2  рибки ще ни стигнат за една лека вечеря. Гарнитурата и салатата от нас - изгодно ми се вижда.

Спам, но пак да кажа, от години най-евтина е пъстървата в Метро, около 8,00-8,50 лева за кг. охладена изчистена пъстърва. Да не говоря че преди 10 дни имаше сьомга, чистена, но с глава на 10,80 лв. smile3508, та който обича риба, да не пропуска да ги следи и тях.

# 710
Явно не знаеш какво е детето ти да си има любим герой и да очаква одеяло с него Stop
Яд ме е и на всички, които се примиряват с това, защото те позволяват да продължава тази практика!

Ха -ха, ма лидл е много хубав магазин, що се оплаквате?  Те са много коректни!  Ха ха, как се повтарят нещата. Супер

# 711
След като прочетох на страницата им във фейса някой да ги нарича:лъжци и мошеници..настина не разбирам защо е такава драма. Ако не сега,след медец-два ще има нови одеала..

# 712
  • Stuck in a moment
Момичета, прочетох две страници назад, но не видях някъде отзиви за рендето. Днес минахме през магазина и го загледах, някой има ли го, струва ли си?

# 713
Рендето,по всеобщо мнение/вкл. и моето лично/-не струва......
Маслото е вече на нормалната си цена от три и нещо/ще излъжа за стотинките,затова не уточнявам/.
За оделата-питайте на място управителите и звъннете да потребителския телефон,ако случайно има някъде останали/а редовно има по по-малките населени места/,ще ви направят трансфер и ще Ви го доставят......На предишни промоции имаше изостанали.......
Хлебопекарните им са железни.Ползвам я всекидневно от декември 2010г,не е мръднала.....,ни покритие,ни казанчето е протекло.......малко са по-шумни,но иначе са много здрави.И в случай на проблем,сервиза предлага казанчета и бъркалки с/у сумата от 20лв.
А,аз да се похваля,че в понеделник минах уж на бързо да си купя тампони за почистване на грим.....и напълних количката с бири........Та,цяла седмица дегустирам.....и утре ще ходя да си накупя радлер,с мед....и с текила/anbibian,явно вкусовте ни съвпадат Wink/.

А,иначе,че имат издънки,като мениджмънт-имат....,но на фона на другите вериги,са направо цвете...Мога да кажа,че това е единственият магазин в който пазарувам спокойно,без да гледам сроковете на годност/като бивш техен служител знам,че това е нещото което се следи много,ама много стриктно,а всичко на което наближи срока се намаля или бракува/.За нехранителните стоки-почти всички имат сертификати за качество и определено си струват парите/напълних се с уреди на Силвър Крест-ами работят.....само кафемашината ми направи проблем,но пък сервиза е много точен и отреагираха много бързо и коректно/.Освен това,връщането наистина става без обяснения..........и това определено ми дава спокойствието,че и да не ми хареса,купеното-няма проблем....на следващото пазаруване съм си взела парите/и пак при тях ги оставям ,де...,но това е друга тема Laughing/

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 00:21 от Анонимен

# 714
И аз пробвах бирата с лимон - мноого ми хареса. На сладоледите Ноблисимо отдавна съм фен - харесват ми повече и от оригиналните в "Конфети". Но... ужасно ме дразни фактът, че не работят всички каси! Още повече, когато съм в 9-и месец, топло ми е и ми тежи. Всеки се прави на разсеян - от касиерките - нула ангажираност.  Струва ми се безобразно! Би трябвало управителят да е уредил въпроса с бременните и майки с деца до 2 години! Явно не може да се разчита на съвестта на милите "столичани... в повече"  Joy

# 715
Новата брошура: http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=jJLLyY

Кърпите Тужур, каква им е далаверата? Кутията подарък...

# 716
Не сте споменавали нищо за ютията, която е налична в момента. Много се чудя, дали ще ми върши по-добра работа от тази, която си имам в момента. Добра ли е, наистина ли по-лесно и бързо се глади с нея. Ако спестява време, си е голямо облекчение. Ако някой има впечатления, ще се радвам да сподели
То не се знае и дали ще има още налични днес, но това е друга тема  Simple Smile

# 717
  • Велико Търново
gali77 има мнения за ютията, аз я имам от първия път, от когато я пусната. Доволна съм много.

# 718
И аз пробвах бирата с лимон - мноого ми хареса. На сладоледите Ноблисимо отдавна съм фен - харесват ми повече и от оригиналните в "Конфети". Но... ужасно ме дразни фактът, че не работят всички каси! Още повече, когато съм в 9-и месец, топло ми е и ми тежи. Всеки се прави на разсеян - от касиерките - нула ангажираност.  Струва ми се безобразно! Би трябвало управителят да е уредил въпроса с бременните и майки с деца до 2 години! Явно не може да се разчита на съвестта на милите "столичани... в повече"  Joy
Ааааааа  Twisted Evil това и мен безкрайно ме дразни! Вчера имаше две каси с километрични опашки и аз с количката с детето, което пищи вътре като съдрано и на никой и през ум не му мина да отвори каса или да ни пусне да минем напред  Twisted Evil Ама и тя не се даде - така пищя - наду всички глави  Mr. Green И като се развика ам ам вече ми прикипя и си бръкнах в чантата и й извадих сухарите и почнах да й давам на опашката, на касата и т.н.  пък само да бяха посмели да ме пребъркат после  Crossing Arms
А като купуваме сладолед мъжът ми особено направо се изприщтва. Докато ти дойде реда - сладоледа се е разтопил. Ми нека си направят една каса за бременни и майки и за експресни покупки, хора с два сладоледа висят по опашките и накрая си ядат разтопените сладоледи  Crossing Arms

Относно връщането на стоките аз и в Карфур и в Кауфланд съм връщала и не съм имала проблеми. Никой не ме е карал да му се обеснявам - нося стоката, нося касовата бележка, питат ме замяна или пари и веднага ми дават парите.

# 719
gali77 има мнения за ютията, аз я имам от първия път, от когато я пусната. Доволна съм много.

Много ти благодаря. Дали ще ти е удобно да ми покажеш къде е споменавано за ютията. Явно е от предни промоции. Ама аз сега й обърнах внимание  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт