Лидл ::30::

• 86 862
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
ЕЕ, чак днес видях,че лютеницата Blue Mountine или нещо от сорта беше я няма вече Sad А толкова се харесваше у дома...

Има я с ново име "Чира" на цена 1,39. Като качество е същата.Simple Smile

На бурканчето пише "Рученица" фино смляна.Не намирам бурканчето в нет-а, но при нужда ще снимам това от хладилника.Simple Smile

# 16
  • Пловдив
За да не е гол запис,да ви питам,на някоя от вас дали мъжа й е купувал винтовера.Моя много се заглежда по него обаче му казах,че първо ще питам вас  Laughing

# 17
За да не е гол запис,да ви питам,на някоя от вас дали мъжа й е купувал винтовера.Моя много се заглежда по него обаче му казах,че първо ще питам вас  Laughing

Машинката е идеална  Peace

# 18
  • София
А някой да знае кога ще има разпродажби по софийските магазини???? Embarassed

# 19
  • Варна
Отзиви за машинката за кисело мляко има ли?

# 20
  • Бургас
Здравейте!
Добавям един положителен глас за пъстървата  Peace много ми хареса, правихме я на фурна!

Днес отидох в Бургакия Лидл с идеята да си купя шевна машина от тяхната марка "Силвър крест", но се оказа, че в момента има само Pfaff 1050s,  на цена 155лв. То цената хубаво, ама нямаше книжка-ръководство към нея, за да прочета какви функции има. За тези пари няма какво толкова да се иска, но все пак искам да може да се регулира дължината и широчината на бода, а и да шие малко по-дебели тъкани като дънки например.  Търсих и в нета описание или спецификация за Pfaff 1050s, но нищо не мога да открия  newsm78

Ако някой вече я има тази машина, моля да сподели с какви функции разполага.

А промоциите на колко време се сменят? Кога мога да очаквам следваща оферта за шевна машина, като ще се надявам да е на "СИлвър крест"  Peace

# 21
magare, здравей и добре дошла (май си новичка в темата  Wink )   bouquet
В страницата на Лидл има много информация, включително и информация за уредите им.
Намерих за машината упътвания, които можеш да си свалиш, но няма на български - има на немски, английски и други езици, дано някое ти свърши работа  Peace
Промоциите в Лидл се сменят всяка седмица от понеделник до неделя, като една част от тях важат от четвъртък до неделя. Шевни машини, по мое мнение, пускат сравнително често - ако не ти трябва спешно може да изчакаш за SilverCrest.
На първа сраница има много информация, както и много препоръчани, доказани във времето харесвани продукти.

# 22
  • На брега на реката
Ето ме и мен.
Кога успяхте да изпишете 2 страници newsm78?

# 23
", защото мисля тампончетата за почистване на грим обраха доста негативизъм ... или греша?

2 вида са в магазина тампоните за грим. Едните са 100% памук, другите са боклук  Grinning

мерси за темата   bouquet
шпротите ще ги пробвам и ще дам отзиви

# 24
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може ли да ми припомните как става това с оръчването от друг магазин? на управителя на нашия ли трябва да се обадя или да пиша някъде?
благодаря

# 25
  • София
Вчера много се учудих на цената на Пилос маслото 3.19лв. Rolling Eyes
Относно цените в чужбина-в Хърватска някои продукти бяха по-скъпи от нашите и имаше и други артикули освен познатите ми,явно местни.Примерно любимия ми шоколад с цели лешници беше към 2.20лв,а тук е 1.49лв,но и така трябва да бъде.Разликата в стандарта трябва да се отразява на цените и у нас да е най-евтино,като сме най-бедните в ЕС. Crossing Arms

# 26
може ли да ми припомните как става това с оръчването от друг магазин? на управителя на нашия ли трябва да се обадя или да пиша някъде?
благодаря
Аз съм писала тук и ми се обадиха по телефона, когато намериха стоката, която търсех
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D1C102A8-6DBBC33D/lidl_bg/hs.xsl/6539.htm

# 27
Отново за донъти пиша, тая глазура , с която се заливат как се приготвя ,сякаш някой беше споменал, че пускат в Лидъл готова глазура или греша?  bouquet

# 28
  • Варна
пуснаха по коледа, след това не съм виждала. тая година ако пуснат от същата, ще се запася, страхотна беше
всъщност има глазура и на Йоткер, в пакетчета, ама лидълската е по-хубава

# 29
  • Mediterraneo
Имате ли представа защо го няма млякото в плик? Сигурно лятото го спират  newsm78

Вероятно го спират лятото, да, и при нас няма от известно време.

Общи условия

Активация на акаунт