Лидл ::30::

• 86 984
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Харесах си някои неща от следващата седмица ... но може да нямам бюджет Sad

За мен: Панталона ... обувките ...
За малкия: комплекта за баня - капак, гърне и стъпало/столче...

# 166
Аз ще се огранича само с покупката на плодовите млека, разни нехранителни стоки също съм харесала, но и нашия бюджет е на 0.

Ние имаме от предишни кампании, седалката за баня, качествена е.За гърнето нямам наблюдения, защото нашето е най-обикновено, купено е за 1.80 лв от магазина за левче.Предполагам, че това в Лидл ще е хубаво също.

# 167
Ние имаме от предишни кампании, седалката за баня, качествена е.За гърнето нямам наблюдения, защото нашето е най-обикновено, купено е за 1.80 лв от магазина за левче.Предполагам, че това в Лидл ще е хубаво също.

Благодаря, че сподели.
Ние имаме гърне, но ни трябва 1 идея по-голямо вече, та то ще е Optional Wink

# 168
Нашето гърне е турско, от същия тип като това в Лидл е, само че ми се струва, че Лидлското е по-дълбоко и и от по-здрава пластмаса, мисля, че е подходящо за по-голямо дете.

# 169
похвалвам пушената извара на Пилос  Peace
има и нови сладоледени десерти на мистър шок  /май така се казваха, много се харесаха  Heart Eyes

# 170
  • Stuck in a moment
И на мен много ми хареса дамския панталон от следващата брошура, с бюстиетата както е на картинката чудно ще си тича. Много комфортен изглежда. Само че няма да съм в града и май ще ги изпусна... Sad

# 171
Аз влизам да похваля сладоледената торта-много ни хареса и на тази цена-от 5,99лв. си заслужава. Не ни харесват сладоледите в сините кутии Нобилисима едвам изядохме страчиателята и този с орехите го влачим 2-ри месец и още има- има вкус на бяла халва  ooooh! .
Виждам, че отново се пуска гофретника-имате ли добри отзиви за него? Дали ще може да се изпекат палачинки с него  newsm78 някой пробвал ли е?

# 172
svetla_80 , не знам точно за този гофретник, но гофретниците са по принцип за гофрети - няма как да станат в него палачинки, сместа за гофрети е по-гъста, формата им и на вкус, всичко им е по-различно ...  Peace

На мен ММ днес ми донесе от тези пластмасовите дозатори за фолио - първоначално много ми харесаха, но като отрязах фолиото и то се прибра обратно навътре и беше невъзможно да го извадя отново без да отворя отстрани  Tired - аз ли нещо не правя както трябва? Иска ми се да ги върна, но за 7лв и като знам, че трябва специално да отидем до там, не си заслужава разходката ...  Rolling Eyes

# 173
  • София
svetla_80 , не знам точно за този гофретник, но гофретниците са по принцип за гофрети - няма как да станат в него палачинки, сместа за гофрети е по-гъста, формата им и на вкус, всичко им е по-различно ...  Peace

На мен ММ днес ми донесе от тези пластмасовите дозатори за фолио - първоначално много ми харесаха, но като отрязах фолиото и то се прибра обратно навътре и беше невъзможно да го извадя отново без да отворя отстрани  Tired - аз ли нещо не правя както трябва? Иска ми се да ги върна, но за 7лв и като знам, че трябва специално да отидем до там, не си заслужава разходката ...  Rolling Eyes
Картонените кутии, в които се продава фолиото Aromata си имат зъбци и вършат същата работа.

# 174
  • София
Виждам, че отново се пуска гофретника-имате ли добри отзиви за него? Дали ще може да се изпекат палачинки с него  newsm78 някой пробвал ли е?

Гофретникът ми е съвсем друг, но често използвам смес за  палачинки, които пека на гофретника. Дори преди да изсипя сместа, слагам и малко масло и стават съвсем като истински палачинки. Друг вариант е между готовите гофрети да се слага малко масло. Все пак целта ми е да бъдат като палачинки. Просто уредът ме улеснява, защото не стоя права до тигана по 2 часа.  Wink А и моят уред се самоизключва и рядко ги изгарям.  Laughing

# 175
  • София
Moringa - може би трябва да го оставяш да виси фолиото закачено за зъбчетата, а не да се прибира...така си го представям.
july1993 - вярно всички кутии имат зъбци, но бързо се смачкват и не притискат хубаво фолио/хартията и реално никаква работа не вършат, освен съвсем в началото.

# 176
Moringa - може би трябва да го оставяш да виси фолиото закачено за зъбчетата, а не да се прибира...така си го представям.
july1993 - вярно всички кутии имат зъбци, но бързо се смачкват и не притискат хубаво фолио/хартията и реално никаква работа не вършат, освен съвсем в началото.

Ами то май няма как да виси, в случай, освен като го скъсам и да дръпна пак малко, което да нанижа един вид на зъбците, то само се отделя от тях при всяко скъсано парче  Tired

# 177
  • Бургас

Ами то май няма как да виси, в случай, освен като го скъсам и да дръпна пак малко, което да нанижа един вид на зъбците, то само се отделя от тях при всяко скъсано парче  Tired

И от мене "-1" за тази покупка. Имам я от 1-2 години и никак не съм доволна. Споделям същия проблем при употребата и мислих, че само аз не се справям. Опитвах и обръщах ролката от вътре, да се развърта в различни посоки, но в едната беше зле, а в другата още повече. Вероятно ще е по-успешно, ако се използва с хартия за печене примерно, вместо със стреч фолио, но на мене ми се отщя вече.  Crossing Arms Картонените кутийки издържат достатъчно дълго време, докато се извърти метража им и ги предпочитам в случая. Wink

Купих си и вече два пъти тествах уреда за кисело мляко от Лидл - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0588D9D5-58A1171D/lidl_bg/hs … l/index_25648.htm. Използвах за закваска едни и същи 2 вида кисели млека, които смесих. Прясното мляко обаче беше различно - от магазинната мрежа и домашно. В този уред  не се слага никаква вода и бурканчетата трябва да са затворени при заквасването. Купих си кръгъл съд за готвене в микровълнова, който се побира идеално в уреда и направо в него заквасих втория път. Така разполагам с по-голямо количество - 1.5л и доста по-лесно и бързо от към разливане, вместо 7 бурканчета х 180 мл = 1.26 мл. При малките бурканчета млякото се стегна идеално, с хубава плътност, а при големия съд не толкова добре, но пак стана хубаво. Въпреки, че квасих дълго време 5-7 часа (по инсрукциите дори е 12ч) млякото не киселее.

Харесва ми като покупка, удобно е, но като основен недостатък за себе си считам, че е с уреда се прави наведнъж малко количество мляко, при това за моето малко домакинство и трудно задоволява нуждите ни за 1-2 дни.  Вероятно е подходящо за малки порцийки при деца.  newsm78 Следващия път ще тествам едновременно правенето на едно и също мляко и количество с уреда и чрез завиване и ще взема решение дали да си го запазя или да го върна.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 10:06 от ilinayor

# 178
  • София
Moringa - ами върни ги тогава, щом не е само при теб проблема, няма какво да се "забавляваш повече" Simple Smile
Иначе аз си го представях като машинките за тиксо, че трябва да седи винаги леко издърпано и закачено за зъбчетата, но  явно не е домислено нещо.

# 179
ilinayor , за хартия за печене, поне тази лидълската, не става, много по-дълга е - и като цяло май всички са така, може би заради големината на фабричните тави към фурните, а и на опаковката на тези пластмасовите, има снимани само фолиото за свежо съхранение и алуминиевото фолио ...

Angel_Dust, ще помисля над въпроса, макар за 7лв ... аз изхвърлих картонената им опаковка, ММ не знам дали е запазил бележката ... върна, не върна, поне коментарът ми да е в полза ако ги пуснат пак, друг да не се излъже ... а ако им хвана цаката, ще споделя, някой беше казал тук, че има такива на друга фирма и ги препоръча като цяло  Tired

Edit: ... и кремът за мазане с пържен лук е страхотен - леко сладнее, много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 12:56 от Moringa

Общи условия

Активация на акаунт