Лидл ::30::

• 86 866
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Днес мъфините бяха по 1.19лв. В събота ги купих на по-висока цена.

# 391
Кремът за мазане с фъстъци Peanua от 2.99 е доста приятен. Аз си мислех, че ще нещо като фъстъчено масло, но всъщност е течен шоколад с фъстъчена паста, подобно на течния шоколад с лешникова паста, който се продава навсякъде.

# 392
  • МАРС
Eто го шоколадчето от 0.99 лв.

# 393
  • София
Ако е и вкусно, ще е супер! Simple Smile
В моя мъфин днес почти нямаше пълнеж ......... Sad

# 394
В моя хич нямаше и затова мисля да заложа на домашните Simple Smile Даже тия от Лидл ми дойдоха доста сладки, но е въпрос на вкус.

# 395
Привет! Моля за мнение за двулицевите матраци от четвъртък. Ако някой е ползвал и има впечатления. Благодаря! Peace

# 396
Eто го шоколадчето от 0.99 лв.

Много вкусен изглежда.Ще се вземе още следващият път.Simple Smile

# 397
  • София
На мен пудингите Кастело ми харесваха много в началото, когато отвори Лидл. Обаче мнението ми е, че много, много ги развалиха. Спрециално шоколадовия. Въобще не мога да го сравнявам с този на Йоткер. Не мога да обясня така в писане какво не ми харесва, дали е от коссистенцията, самия вкус..не знам, но въобще не ми харесват.

# 398
На мен пудингите Кастело ми харесваха много в началото, когато отвори Лидл. Обаче мнението ми е, че много, много ги развалиха. Спрециално шоколадовия. Въобще не мога да го сравнявам с този на Йоткер. Не мога да обясня така в писане какво не ми харесва, дали е от коссистенцията, самия вкус..не знам, но въобще не ми харесват.
  На мен също не ми харесват. Преди половин година взех един и хич не беше хубав. Не повторих.

# 399
За пудингът, който струва 30ст ли става въпрос? Преди много време ги купувах и бяха прекрасни за тази цена

# 400
За пудингът, който струва 30ст ли става въпрос? Преди много време ги купувах и бяха прекрасни за тази цена
Един такъв в пакетче, като Йоткера.

# 401
Снощи бяхме в Лидл, но този шоколад не го мярнах, може би, защото не съм гледала нагоре по стелажите.

Аз съм купувала от този пудинг, със сметана май беше, когато детето беше бебе, за да правя нишесте, бях доволна определено.

Но обикновеното им прясно мляко в плик не става за нишестета, аз си го купувам за направата на зърнена закуска с топчета/мидички, но по принцип аз купувам прясно мляко много рядко, само когато са пуснали въпросните закуски на промоция или супер събота.

# 402
  • Русе
Ама, има ли го вече прясното мляко в пликове? В събота ходих последно в ЛИДЛ и нямаше.
От пудинга на Кастело и аз съм доволна, но предпочитам натурално нишесте.

# 403
Привет! Моля за мнение за двулицевите матраци от четвъртък. Ако някой е ползвал и има впечатления. Благодаря! Peace

Присъединявам се към питането. Преди имало ли е матраци в Лидл? Аз съм хвърлила око на този, който е 90/200.

# 404
Лидъл не е магазин за матраци и честно казано аз не бих рискувала да си купя матрак точно оттам.

Общи условия

Активация на акаунт