Лидл ::30::

• 86 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен
Влизам да похваля сладоледеното руло на Noblissima - и ванилията, и ягодовото не са лоши, но капучиното е чудно   Embarassed / е, как да пазим фигура/ и сладоледа на клечка на Noblissima също бива - шоколадов и ванилен с бадеми
някой да има отзив за сладоледения им щрудел- трябва ли да се опита, или може да се пропусне ?

# 631
Влизам да дам мнение за шоколадовия сладолед в сините опаковки- Noblissima е страхотен е. След толкова не успешни сладоледи ( страчиатела и с орехи) този направо ми грабна сърцето  Heart Eyes .
Има вкус на шоколадов мус със парченца шоколад ммммм  Heart Eyes

# 632
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-DB51A268-21A3E748/lidl_bg/hs … l/index_26361.htm Супер е!!! Лек и приятен, въпреки че си падам по шоколадовите сладоледи, този ме изненада приятно Simple Smile

# 633
  • софия
Идвам да мрънкам. Днес в 5 ч., в магазина при Халите имаше само 2 кутии италиански шоколадов сладолед и никакъв друг от този вид. Имам чуството, че изобщо не са зареждали от него.

# 634
  • София
*Люба*, благодаря ти много за изчерпателната информация  Hug. Сега се надявам и да е останала някоя и друга бройка из София, че в магазина във Вагона е изчерпана, но момичетата от горещата им линия утре ще кажат.
Сладоледи, обаче, имаше в изобилие. Не се изкуших.

# 635
  • София
Идвам да мрънкам. Днес в 5 ч., в магазина при Халите имаше само 2 кутии италиански шоколаадов сладолед и никакъв друг от този вид. Имам чуството, че изобщо не са зареждали от него.

Мисля, че не са зареждали. Аз бях по-рано и положението беше същото - стояха само двете кутии. Исках да опитам в зелената кутия, но нямаше.

# 636
Захарен памук последно видях в Джъмбо преди месец.

# 637
  • София
Идвам да мрънкам. Днес в 5 ч., в магазина при Халите имаше само 2 кутии италиански шоколаадов сладолед и никакъв друг от този вид. Имам чуството, че изобщо не са зареждали от него.

Мисля, че не са зареждали. Аз бях по-рано и положението беше същото - стояха само двете кутии. Исках да опитам в зелената кутия, но нямаше.
Потвърждавам, нямаше заредени.

# 638
  • Пловдив
Аз снощи грабнах набързо шоколадов и от този с черешата Ноблисима,но...черешовият нещо... Thinking не е моят вкус.Ама ще го пробутам на ММ и детето,а за мен шоколадовкият Blush
А защо съм изпуснала слад.рула Rolling Eyes Ако знаех,че пак са на Ноблисима...довечера пак ще ходя Grinning

# 639
  • Бургас
на лидл пускали ли са сандвич преси?

# 640

Струва ми се, че имаше по едно време  Thinking

И от мен глас за страхотните какаови мъфини - мнооого вкусни и хем ММ ми ги донесе вчера, тази сутрин все още си бяха страхотни. И ако някой има съмнения дали ги правят с яйца - гарантирам - изкарах 1-2 малки парченца  яйчена черупка Mr. Green

# 641
Някой има ли поларено одеяло от предишни промоции? Как са като качество?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_26435.htm

# 642
  • Бургас

Струва ми се, че имаше по едно време  Thinking

мерси, ще чакам тогава. харесват ми уредите им

# 643
Само да вметна, че лидълското ОМО доста добре се справи с прането.
Според мен си заслужава парите!

# 644
Струва ми се, че имаше по едно време  Thinking
мерси, ще чакам тогава. харесват ми уредите им

Февруари (може би тази година) е имало такъв сандвич тостер - предполагам за същото питаш ...

Общи условия

Активация на акаунт