6 годишните на предучилищна

• 34 704
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Roo Roo аз си признавам,че моето ще е първи клас тази есен,но нещо вашата темичка ми е много по-уютна от колкото първокласната  Hug

# 76
Синът ми ще бъде предучилищна в детската градина.
Привет и от мен. Hug

Светле, играта "Клуб 2%" е изчерпана в БГ. Confused

# 77
  • Sofia
О, Ру, Фран, радвам се, че се присъединихте! Светле, чувствай се и ти от нашата тема,  споделеният опит на по-големите ни е добре дошъл.  Hug

В предния си пост съм забравила да спомена, че картинките са линкове.  Wink

Добре са тези, който си остават в градината, нямат притесненията за това какви ще се окажат и госпожа, и децата, та и родителите от ПГ.  Confused

# 78
мерси и аз за инфото и особено за линковете за издърпване  Grinning

аз препоръчвам судоку за деца: има книжки  Peace

# 79
  • у дома

Светле, играта "Клуб 2%" е изчерпана в БГ. Confused

Жалко,играта е много готина,на мен ми беше в плановете да поръчам още поне 1-2 за подаръци-дано се сетят да я пуснат пак.

# 80
Жалко,играта е много готина,на мен ми беше в плановете да поръчам още поне 1-2 за подаръци-дано се сетят да я пуснат пак.
Ако я намериш някъде, моля те да сигнализираш.  bouquet

# 81
  • Варна
Да се запиша и аз в темата. Синът ми си остава в градината и нищо ново не очаквам.
Тази игра в Хиполенд я дават налична, може да се провери:
http://www.hippoland.net/mbg-zanimatelna-igra-klub-2

# 82
  • Варна
Привет, девойки Simple Smile
Влизам да се похваля с първата придобивка за училище Simple Smile Купихме раницата.
Скрит текст:
Голяма радост, носене из къщи, иска да излиза навсякъде с нея  Heart Eyes Мерааак! Дано се запази само Simple Smile

# 83
  • Sofia
Dive, да ви е честита раницата, много хубав десен! Simple Smile 
От sportdepot.bg ли я взе и онлайн ли я поръча или в магазина?  Размерите и' такива ли са - 36 х 22 х 18 см  и ако да, не е ли тясна за учебници/блок №4?!  Всъщност за предучлищна ли я взехте и ще носите ли книжките/учебници вие?

# 84
  • Варна
Морена, от Спорт депо я взехме, наживо. Размерите са й такива, но дъното е меко, а и тези 20 см са мерени в най-горната част. И мен те ме притесняваха, но не са проблем да съберат А4, който на ширина е 21 см. Намясто пробвахме А4, влезе, но ми се струва, че ако са повечко книжки с такъв размер, ще им се омърлят връхчетата, защото много плътно се побират в горния край. Идея нямам какви и колко ще са ни пособията в ПГ ooooh!, но за там я взехме по принцип. А и с идеята да може да я ползва за еднодневни излети до 10-ина годишна (или до когато изкара раничката). Като започне учебната година и се ориентираме може да се наложи и да я сменим, но пак ще си я ползва, предполагам извън училище.

# 85
  • Sofia
Благодаря за отговора, Dive.  Разбира се, ако не стане за ПГ, извън това винаги ще се намери приложение - за екскурзии, за спорт. Simple Smile
       И аз обмислям да идем до магазина им да видим как изглеждат раниците, но ще е към септември, че сега ще пътуваме и то май ще се получи точно след РС на 4.09. Тъкмо да знам какво ще е положението с носенето на какво и колко.

# 86
Аз не видях на сайта такава раничка. newsm78

# 87
  • Варна
Вела, и ние отидохме за една, която бях видяла в сайта (мисля, че и тук я бях показала - оранжево-жълто и по-голямка), но на място във Варненския магазинн имаше тази, а другата я нямаше налична. И Машенка като видя лилавко и веднага я грабна с думите: 'Може ли, може лииии?!!!' И така и не търсихме повече. Laughing

# 88
Моето дете съм го записала в предучилищна в училището, и искам да тръгне и на 6 годинки, но аз съм от онези майки дето ги боли главата.. както и да е да не се отклонявам от темата...
Искамд а ви попитам, Какви ранички са най подходящи, и какви др неща освен раничкататрявабда се закупуват? Нашата родителска ще бъде на 10ти септември, и тогава ще ни каже учителката какво и що, но се притеснявам че за 2 дни после трудно намирам времем от работа да отида и да купя всичко необходимо и някой основни неща ми се иска да подготвя по от рано... А и такак по степенно да я подготвя какво и за какво са и Simple Smile Освен моливи, химикалки... нещо по съществено питам, особено као някоя майка вече има опит с първото дете да сподели, мн благодаря

# 89
Моето дете съм го записала в предучилищна в училището, и искам да тръгне и на 6 годинки, но аз съм от онези майки дето ги боли главата.. както и да е да не се отклонявам от темата...
Искамд а ви попитам, Какви ранички са най подходящи, и какви др неща освен раничката  трявабда се закупуват? Нашата родителска ще бъде на 10ти септември, и тогава ще ни каже учителката какво и що, но се притеснявам че за 2 дни после трудно намирам времем от работа да отида и да купя всичко необходимо и някой основни неща ми се иска да подготвя по от рано... А и такак по степенно да я подготвя какво и за какво са и Simple Smile Освен моливи, химикалки... нещо по съществено питам, особено као някоя майка вече има опит с първото дете да сподели, мн благодаря

За предучилищна не знам, но за първи клас имам опит. На първата родителска ни казаха каквото трябва за първи клас. И аз понеже мразя да пазарувам в последния момент, вчера посетих обичания от мен склад на Херлиц. Напазарувах и за двамата. За девойката взех: несесер, моливи,фулмастри, бурканче за вода , пастели, пластелин, ножичка, гланцова хартия, скицник, лепило, острилки,гуми, четки, фолио за подвързване, подвързии.
 Имам тетрадки, сметало, пластмасови букви и пръчки от големия. Купих подложка за чина.Трябва да купя някакво малко тефтерче в което да пише учителката.Това не съм сигурна че ще трябва, но все ще влезе в употреба едно тефтерче.

Чанта харесах от Спортдирект,но имам проблем с поръчката, появява се този модел за два дни и после изчезва. Така няколко пъти вече. Ето довечера ще пускаме поръчка ,а чантата от вчера пак я няма. ooooh!

Другите неща ще ги набавя след родителската.

Вчера поръчах и "тоалета" за първия учебен ден.

Общи условия

Активация на акаунт