ВМ-НВХ (НВ-ВМХ), част 61

• 45 764
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Аз нали си взех кана с филтър, който освен че пречиства и обогатява водата с магнезий. Пия "магнезиева" вода от няколко дни и днес осъзнах, че не съм яла черен шоколад - май затова ми се е прияждал преди  newsm78

# 196
  • SA
Да, при една моя близка, която роди в Испания, точно с това обременяване с глюкоза откриха проблем и по-подробните имунологични изследвания показаха, че е рискова за развитие на т.нар. диабет тип 1,5, поради завишени специфични антитела.

# 197
  • София
Аз нали си взех кана с филтър, който освен че пречиства и обогатява водата с магнезий. Пия "магнезиева" вода от няколко дни и днес осъзнах, че не съм яла черен шоколад - май затова ми се е прияждал преди  newsm78

сега се замислих и аз, че от доста време не ми се яде шоколад ... а то къде бил ключа  Wink

Каква е тази кана? Да не е Брита с някакви специални филтри?

# 198
В Германия при нормална бременност има 3 прегледа с УЗ. Peace Иначе нормален преглед и кръвни+урина се правят всеки месец до 8мия, в 8мия са два, а в 9тия всяка седмица. Естествено като зачестят прегледите към края на бременността не всеки път взимат кръв.  Wink Отделно има лекари, които пускат за кратко уз в по-напреднала бременност, за да види мама бебо. Но това касата не го плаща и зависи от лекаря дали няма да поиска от жената да плати за това.  Peace  Има и други тестове като този за гест. диабет, на който аз лично не съм фен.

Аз пък съм остнала с впечатлението, че изписват Магнерич. Той си е дозиран добре - 500мг, а гледам, че и Магнерот с тази дозировка има.  Wink Аз магнезий пия, защото иначе много ми изтръпват прасците иначе и винаги са ми изписвали Магнерич.

Днес за закуска си направих нещо много вкусно - бъркани яйца с кокосов чипс. Така съм се зарибила по този чипс, че дано не заприличам на кокосов орех скоро!  Laughing Дори съм решила да направя такава закуска уикенда, но под формата на палачинка. Мисля, че доста добре ще стане. Peace

# 199

сега се замислих и аз, че от доста време не ми се яде шоколад ... а то къде бил ключа  Wink

Каква е тази кана? Да не е Брита с някакви специални филтри?
Не е Брита, по евтинка е!  Предлага се от Грийн Мастър(каталожна търговия). Майка ми стана дистрибутор и сега тестваме асортимента  Mr. Green
Ето филтрите: http://www.market99.net/filtri-za-kana-dafi-unimax-aquamag-mg2

# 200
  • София
Аха, благодаря Fata! Интересно...

# 201
Може да има подобни на Брита или други марки, но засега тази ме устройва идеално.

# 202
Забравих да питам някоя от вас дали купува хайвер. Вчера гледах в магазина и всичките бяха с консерванти и други боклуци. Sad

# 203
  • София
Аз само веднъж съм купувала, дори не помня на коя фирма беше, но не ми хареса. Приличаше на ароматизирана с рибен аромат майонеза. Иначе все ги заглеждам тези насипните хайвери по рибните магазини, но нещо не се престрашавам ... а много обичам.

# 204
Аз не обичам хайвер, но ако обичах, предполагам, че щях да купувам от рибен магазин.

# 205
Аз гледам за натурален хайвер, а не тарама, защото тарамата е с много галета. Но дори и в неразбития има няколко Е-та. Аз искам лично да си го подправя. За съжаление и в рибните магазини в повечето случаи са на същите фирми. А неопакован, без етикет със съдържание няма да взема. Чудех се за руските магазини. В тях съм виждала, че продават.

# 206
Аз съм вземала от руски магазин, но беше преди 2-3 години и нямам спомен нито за вкус нито за съдържание. Освен, че счупих едното бурканче на касата, та ми излезе златен  Joy

# 207
Освен, че счупих едното бурканче на касата, та ми излезе златен  Joy

Аууу! Аз това няма да си го простя.  Mr. Green

Сетих се, че вчера като гледах попаднах на един от хайверите, който за невероятната си цена ти предлага и добавка мононатриев глутамат към консерванта и нишестето. Sick Направо се отвратих.

# 208
  • Бургас
и тук да дам линк към нещо интересно,на което попаднах
http://www.lymphom-bg.com/?cat=57
http://www.lymphom-bg.com/?p=1002

# 209
Привет-мривет
Отново у дома, ваканцията свърши
Днес оправям колкото мога ваканционния хаос и от утре на вълна кълване въпреки жегата

Относно хайвера - хайвер е онова, което е само на зрънца
http://recept.citygross.se/action/subProductGroupCG?productGroupId3=204
Всички смески и подобни тарами са с незнаен състав
То и на самия хайвер слагат олио, сол и Ета, ама е по-малкото зло
Не знам на замразения дали слагат, не съм купувала,, че цената му е ...

Аз го ям единствено на сос - смесен с майонеза и квасена сметана към студени риби

Общи условия

Активация на акаунт