ВМ-НВХ (НВ-ВМХ), част 61

• 45 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Кафето с жълтъци се обсждаше май като излезе и това с кокосовото масло, ама май никой не пробва.

# 181
Като малка баба ми правеше прясно мляко с разбит суров жълтък и мед - прекрасно е на вкус  Heart Eyes
Това щото й се струвах много слабичка и злояда, та да ме "подсили"  Laughing

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 19:40 от fata_morgana

# 182
Да, споменавали сме го кафето с яйца, то и Марк го е научил от същото място вероятно Laughing

# 183

W'A'S'P' пиеше кафе с яйца преди, сега не знам продължава ли

# 184
Обаче много ми се разваля пусто. Хваща ми мухъл отгоре за втори път вече. Като го държа в хладилника не мога да го поцепя, като е навън мухлясва. И понеже не съм сигурна в такъв случай хубаво ли е или не и спрях да купувам. Тахана ми върши същата работа.
И аз някой път преди излизане се чудя какво да взема в мен ако пригладнея много, преди си взимах вафли, ще пробвам с маслото.
За колко време ти хваща мухъл маслото като го държиш извън хладилник?

Lemy за 2-3- месеца ми се разваля като не е в хладилник (на работа в шкафа). И по принцип бъркам с нож, с лъжица това което имам ми е невъзможно да го изчокам. След това изсипвам направо от буркана. Но аз май си падам по тахана. Явно не мога да го претикам кокосовото толкова бързо и ми се разваля. Аз го асоциирам със сладки неща и ми е гадно да пържа месо или нещо дето ще ми е солено после. И реално само по една лъжица за кафето го ползвах.

# 185
vici, моето ще свърши сигурно за толкова време, на мен много ми допада, а и домашните ме подяждат.  Laughing

Момичета, благодаря за съветите ви  Hug

# 186
  • София
Включвам се да похваля икейската джаджа за фрапе (вчера се сдобих с нея набързо).
Миниатюрна, доста мощна (работи с 2 АА батерии), разби кафето с масло на пяна за секуди и я почистих пак за секунди Simple Smile

Няма как да бъда по-доволна, ще ми свърши идеална работа на почивката следващата седмица. Защото точно на почивки обикновено се дъня поради липса на читави алтернативи за закуска.

# 187
Аз го асоциирам със сладки неща и ми е гадно да пържа месо или нещо дето ще ми е солено после.

Същата работа и при мен. Simple Smile
Днес съм в чуденка какво ми се яде за обяд. Дайте някаква идея, но без млечни.

# 188
Джаджите за фрапе ги има и в немските магазини. Казвам го за такива като мен, които не биха рискували отбиване в икеа уж само заради нея  Joy

# 189
Може пък да пробвам да купя отново такава джаджа и аз Thinking Преди години си донесох от стокхолмската ИКЕА и бях доволна, но издържа съвсем кратко време и нещо се развали ли, счупи ли се - не помня вече, но буквално след 2-3 месеца на не особено интензивна употреба вече не ставаше за нищо. Затова не съм купувала пак. Пасаторът ми върши работа. Не знам, ще си помисля, защото и така има достатъчно накупени неща вкъщи, които само заемат място Embarassed

Инес Субашка днес отговаря на въпрос какво би посъветвала да ядат веганите - отговорът ми допадна Laughing Ако искате личното ми мнение, ако не ядете масло, месо, яйца и мляко…ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ЯДЕТЕ. Само тогава храненето ви ще пасва на моята идеална представа.

# 190

в икея е 2лв  Mr. Green
и вярно е кекавичко  Mr. Green

# 191
За 2 лв може и да се прежаля Laughing

Преди малко попаднах на страница със събрана накуп информация за вит. Д - може да ви е полезна: http://www.vitamindwiki.com/European+adults+can+take+4000+IU+of+ … 2%80%93+July+2012 Аз ще я чета подробно по-нататък.

# 192
  • София
За път е перфектно просто Simple Smile

Чета тук и се ядосвам - в другите страни (Испания, например) на бременните не се предписва нищо допълнително, нищичко. Тук, в България сме се превърнали в хранилки за фармацефтичните компании.
И как може от всички видове магнезий винаги да предписват Магнерот - най-ниско дозирания и най-скъпия вариант.

# 193
В Англия знам, че и преглед с ехограф се прави 3 пъти за цялата бременност, но ми се струва, че е малко недостатъчно това Peace У нас вероятно се прекалява, но на запад пък май се отнасят леко безотговорно... А за магнезия - може да се намери и друг вариант, стига да понася на твоя организъм.

# 194
А не, Магнерот не е най-скъпият, даже мисля, че беше най-евтин ако си спомням правилно. На мен ми казваха да пия диаспорал, той беше доста високо дозиран.
Не знам, в Испания правят например задължително натоварването с глюкоза, което тук правят само ако има съмнения. За мен лично това е голям плюс Simple Smile
В България по ЗК са 2 ехографите. В Германия мисля са също толкова, всичко отгоре си го плащаш.

Общи условия

Активация на акаунт