STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 025
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Нуна лукс слиза ли по стъпала, защото първата нуна не можеше?
Не знам. Разликите в стария вариант и Лукс-а са основно по седалката (поставка за крачета, доп.сенник ,по голям сенник, пълно легнало и тн.) .

# 691
  • Русе
Проверете го. Аз имах първия модел, количката е супер, но ми се откъснаха ръцете да я качвам и слизам на ръце по стълби, спирачката подпираше.

# 692
  • Пловдив
Продавам Stokke Trailz , страхотна количка!!! Някой ако има интерес да ми пише на лично.

# 693
Мами, някоя от вас ,ако е ползвала зимния сет , може ли да ми каже до кой месец го е ползвала? Мисля да си купя сега....и се чудя има ли смисъл  newsm78 все пак е февруари  Grinning Grinning

# 694
Дами,има ли и ако да,откъде да си взема кожено калъфче за дръжката на Експлори 5?

# 695
Здравейте!

Търсим си Stokke Crusi, Stokke Trailz или Mutsy IGO Urban Nomad втора ръка. Ако някой продава, моля пишете ми на лично.

Благодаря предварително!

Краси

# 696
  • Русе
Здравейте, предстои да продам моя Scoot, регистриран е. Как мога да вляза и да проверя оставащата гаранция?
Аз знам колко е, но как бих доказала на евентуален купувач?
Ако има мераклии - Stokke Scoot V2 purple в гаранция до 06.2019 г.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 15:28 от Viki&Niki

# 697
Много  съм заинтересуване от тази марка колички, бих искала да си закупя втора употреба, виждам, че доста от Вас продават. На какви цени г/д вървят втора ръка, гледала съм в олх на цени от 400 лв до 2000 лв за втора ръка.
Трябва ми задължително с кош за новородено.

# 698
Защо масово се продават Стоке-та все още в гаранция(ползвани много малко)?Не са удобни за майката или за детето,или някакъв друг проблем има?Че си търся,а има в ОЛХ много малко използвани и искам да знам каква може да е причината.Благодаря предварително за отговора!

# 699
  • Русе
Радина, има различни цени, защото има четири модела колички - от V1 до V4. Трябва да се гледа какво се купува.
Вива, повечето майки ги продават, защото децата растат и стават тежки, търсят  много лек вариант, особено там където трябва ежедневно да ги свалят по стълби.  Стават и повече провизиите в багажника. Имаче ако имам трето дете ще си купя пак такава Simple Smile

# 700
  • Пловдив
Вива, напротив, удобни са , но ако няма да раждат скоро за какво им е толкова голяма количка в къщи? Не всеки има къща/таван/мазе където да складира кашони и да чака. Hug

# 701
  • Пловдив
Много са удобни, аз моята я продавам, защото малкото като проходи и спря да стои в количка и стана безсмислено да я разнасям само. Иначе има огромен багажник и е много удобно за мъкнене на всякакви багажи. Баткото го бутах в количка до почти 3г , но малкото е друг чешит Simple Smile

# 702
Благодаря за отговорите!Идеята ми беше,че за последните 2 седмици,3-та обява срещам,където даже коша за след 6 месеца е с найлоните,не е ползван изобщо,че за това се питах да не би да не са удобни.Благодаря още веднъж Hug

# 703
  • Пловдив
Въобще не е използван ли? Странно..

# 704
  • Русе
Има и много фалшиви обяви, внимавайте.

Общи условия

Активация на акаунт