STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 171
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Да и аз имам спомен, за халкички или нещо подобно, знам само, че има за какво да се закачи Grinning

# 541
  • Русе
Намерих клипа, на 29 секунда е показано закопчаването с лепките
https://www.youtube.com/watch?v=TQ1vEcq41A0

# 542
# 543
И аз се записвам да следя темата Wink
Спряла съм се също на Stokke Scoot V2 засега. Дали някоя мама ще сподели как е коша и softbag-a, достатъчно ли са големи и удобни за бебчето?

# 544
Здравейте, търся сенник за стар модел Stokke xplory (преди 2010 г.). Ako някой има и го предлага - моля да ми пише. Благодаря!

# 545
  • Пловдив
И аз се записвам да следя темата Wink
Спряла съм се също на Stokke Scoot V2 засега. Дали някоя мама ще сподели как е коша и softbag-a, достатъчно ли са големи и удобни за бебчето?

За моето  бебе са удобни , в събота навършва  6 месеца  и все още ползваме порта . Спи вътре много спокойно, сенника е много голям и в легналото положение  бебето е много закътано.

# 546
Здравейте дами, имам количка Stokke Trailz, но напоследък сенника на коша за новородено след като го вдигна, се сваля сам след малко. Има ли някоя с такъв проблем?
Предварително благодаря!

# 547
  • Пловдив
Ако питаш мен,обади се в магазина от който е купена,предполагам е в гаранция и ще ти го подменят Peace

# 548
  • Варна
Моята е crusi и втория месец някъде имах проблем със сенника на коша за новородено - много трудно се сваляше, може би е заяждал някъде, като го видяха в магазина веднага поръчаха нов и след 20 дена някъде дойде новият сенник.

# 549
  • Русе
Имам проблем със столчето Be safe izi go x1, не мога да извадя текстила, за да го изпера. Всъщност правя всичко до откачането на коланите, не мога да изнижа калъфа. Моля за помощ, ако някой го има да сподели Simple Smile

# 550
  • Варна
Имам проблем със столчето Be safe izi go x1, не мога да извадя текстила, за да го изпера. Всъщност правя всичко до откачането на коланите, не мога да изнижа калъфа. Моля за помощ, ако някой го има да сподели Simple Smile

Описанието как се сваля текстила може да намерите на страница 12
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmY … U4ZTYyZTdiNmMwYzU

Коланите не е нужно да се откачат Wink

# 551
  • Русе
Много благодаря, сега ще разгледам  bouquet

# 552
 Здравейте момичета!Имам Stokke Xplory и бих искала да попитам има ли разлика между Summer kit и Style kit?И ако има каква е тя?Благодаря предваритално☺

# 553
  • Пловдив
Здравейте, интересуваме дали Stokke Scoot е подходяща за новородени? Има ли борд за крачетата, за да не висят в седнало положение, понеже видях мнение на една мама, че крачетата висели?

# 554
  • Русе
Става за новородено, супер удобно с чувала. Има борд, на снимките на модела ясно се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт