STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 010
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
Да и за мен е странно и за това попитах Rolling Eyes
Как фалшиви?Лъжат,че не е използван ли?

# 706
  • Пловдив
Фалшиво Стоке, също като фалшиви маратонки Адидас. Пише Стоке пък е китайски боклук  Crazy

# 707
А как да разбера?Извинете за глупавият въпрос,но преди няма 2 години,като купувах количка за бъдещата кака,беше с Куйни и съм нямала подобен проблем.Купихме я от Германия

# 708
  • Русе
Скоро не съм родила, но преди година имаше много обяви за нови колички за по 1000 лв. Потребителите бяха скоро регистрирани и със странни имена, снимките от обявите бяха от гугъл. Не знам точно на каква измама творяха. 

# 709
Douxbebe и Dsland са доста популярни в момента, китайски боклуци.

# 710
Благодаря ви,мамчета.Полезна информация  Hug
Имам още малко време,но ще се спра на Стоке все пак.Сега ми остава чуденката-кой модел?Експлори-ме приъеснява дръжката в средата,за удобство на бебето и на мен за маневреност?
Разликата между Крузи и Трейлз,,не ми изглежда много голяма,а има такава в цената.Благодаря предварително  Peace

# 711
Проблемът на дръжката е в това, че като обърнеш коша да гледа напред няма възможност за пълно легнало положение.

# 712
Аз примерно продавам моето, защото дъщеря ми вече не иска в количка. Тя не иска от месеци, и количката си седи така. Засега нямаме намерение за друго бебе в близките години, така че не ми остава друго.

Китайските имитации на Стоке наистина са много лошо качество, но на тях си пише примерно DSLAND,и на количката  по целите им кашони, няма как да ви се пробута. Според мен изисквайте и касова бележка, тя ви е нужна за гаранцията на количката.

# 713
  • Пловдив
Има и фалшиви обяви от чужди граждани, които искат да им изпратите парите и те ще ви пратят количка. Количките са на доста по-ниска цена. Наското даваха по новините няколко измамени по този начин, но не с детски колички, а с автомобили и селскостопанска техника.

# 714
Здравейте момичета! Насочила съм се към Stokke Trailz , но за сега ще взема само коша за новородено и седалката. Може ли малко отзиви за този модел, защото не намирам много. И другият ми въпрос - седалката за след шест месеца доколко години може да се ползва , защото ми се вижда много малка ? Благодаря предварително .

# 715
Благодаря ви,мамчета.Полезна информация  Hug
Имам още малко време,но ще се спра на Стоке все пак.Сега ми остава чуденката-кой модел?Експлори-ме приъеснява дръжката в средата,за удобство на бебето и на мен за маневреност?
Разликата между Крузи и Трейлз,,не ми изглежда много голяма,а има такава в цената.Благодаря предварително  Peace

Stokke Trailz и Stokke Crusi като цяло са доста непознати на нашия пазар. И двата модела са по-големи от Xplory, събират повече багаж, по-подходящи са за не-гладки терени, сгъват се до по-малък размер. Когато започнахме да търсим количка се бяхме насочили към тях, писах в доста теми, почти никой не ми даваше информация. Xplory е масовият модел, едно защото нов е по-евтин и две точно защото е по-евтин се среща много често в продавалник и може да се намери 3-4-та употреба за по около 400 лв. Понеже са качествени колички реално им няма нищо след всички години ползване..
Колкото до Крузи и Трейлц, Крузи е малко по-старият модел, който Стокке с времето ще заменят напълно с Трейлц. Основните разлики между двата модела са дръжките и гумите. Трейлц предлагат избор между надуваемите гуми, прекрасни за оф-роуд пътувания и каучуковите. При Крузи нямаш избор, тя си е с каучуковите. Честно казано надуваемите намаляват маневреността на количката+ на мен лично дръжката на Крузи ми изглеждаше по-удобна и цената беше по-ниска. В крайна сметка обаче не купихме Крузи. Цената на нова беше прекалено висока. Старите в олх също държаха високи цени. Спряхме се на Mutsy Evo. Терминът ми е чак след месец, така че не мога да споделя впечатления. Истината е обаче, че ако можех да си го позволя, щях да си купя Крузи.
Надявам се да съм била в помощ!
Краси

# 716
  • София
Аз съм със Stokke Trailz. Изчаках новото шаси, което всъщност е с възможност да слагаш надуваемите гуми или тези от Крузито. С надуваемите е маааалко по-тежка и малко по-неманеврена, но е абсолютен вседеход. Дори в гората се разхождахме с нея - няма грешка.
 Ние взехме новото шаси, трите коша + Изофикс система, чадърче и чанта. Цената беше 4000 лева. Ако тръгна да я продавам, няма шанс да я дам за по-малко от 2000 всичко. Или въобще не бих я продала. Не съм гледала в ОЛХ, но ми са много съмнителни тези цени от по 400 лева. Гаранцията при регистрация във сайта на Стоке е 3 години, ако не греша. Не, че аз съм я регистрирала - все отлагам, защото имам 100 други неща.
Зимния кош, и както е по-правилно да се казва - коша за новородено е много хубав. Удобен, широк, ние на 3-4 пъти до сега го ползвахме вечер вместо преносимо легло, когато пътувахме с малката. Много й е удобно да си спи там. Коша може да се ползва до 9-10 месеца, защото е доста голям. Минус е, че е тежичък. От друга страна коша за след 6 месеца на Stokke Trailz има приставка, която позволява напълно легнало положение за малко бебе. Но не е много удобно, защото трябва да го връзваш, а бебето е мъничко. Не е удобно зимата, обаче, става въпрос само за летно бебе, което има нужда само от лека завивка.
Изофикс системата за коша за кола им е много удобна, а самия кош за кола много обезопасен. Сигурно е един от най-обезопасените кошове за кола. Бебето вътре е като шофьор на Формула 1, плюс това има допълнителна приставка, която се монтира на коша от страната на вратата на колата и то действа катопвъздушна странична възглавница. Има 2 приставки на дупето на бебето -  за новородено до 3 месеца, като след 3 месец се маха едната, а след 6 и другата и така столчето е удобно до около 11-13 кг.
На мен чантата за кола ми е малка - сгреших и взех по-малката и сега съжалявам. Но багажника е огромен, побира 100 неща.
Количката е страхотна. Заслужава си парите и не съжалявам за избора.
По отношение на това, че коша на количката, която се продава е в наелони. Моя кош за новородено е като нов. Същото е и с коша за кола. То си зависи от хората - дали пазят и поддържат. Мога да го сложа в наелони и никой не би разбрал дали съм го ползвала. Магдалина е на 5 и половина месеца и ще го ползвам още малко, защото тя иска да гледа и вече й е скучно в коша, но на мен ми е по-удобен, защото там спи спокойно и по-дълго.

# 717
Здрасти!
Няма Trailz и Crusi за 400 лв в Продавалник. На такива цени са само Xplory, защото са от 3-ти, 4-ти собственик. Трейлц и Крузи вървят около 1300-1600 лв. Обявите обаче стоят доста продължително време вече
Краси

# 718
Да,Експлори са по-евтини.Аз сега чакам някоя изгодна оферта на Трейлз или Крузи.Хубавото е,че все още имам време да "дебна"  Laughing Но изпадне ли нещо изгодно ще я взема веднага!

# 719
  • София
Вива,
Много се съмнявам за Траилз скоро да има нещо изгодно. Трябва поне 2-3 години да минат и количката да смени поне още един собственик за да е по-изгодна цената. За крузи е горе-горе-долу същото, но там по-лесно може да се намери нещо изгодно. Просто са нови модели и още ги няма втора ръка.

Общи условия

Активация на акаунт