Отговори
# 375
Добър ден!

Влизам да се запиша в новата тема и виждам много тъжна вест.Лудосче,вярвам,че брат ти ще се оправи.Прегръщам те. Praynig

Рени, благодаря:hug: за темата.За теб
Скрит текст:

Имаме и нови попълнения  welcome момичета.

За всички в темата.Буйрум.Обяд и десерт от Фериха Сарафолу.
Скрит текст:

Успешна нова седмица!  bouquet

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 12:53 от лава

# 376
Мераба Hug Hug Hug
Само на място  Peaceот друг град или болница не става Peace
Скрит текст:
Тц не ставам за донор #Cussing outниско кръвно #Cussing outот около 30 човека половината ги върнаха ooooh!хрема лекарство в зъба астма Shockedда искаш и да не можеш Cry

Центъра работи от 8:30 до 14ч и утре може да се даде Peaceискат много кръв Rolling EyesЛудосчето пак ще е там PeaceОфффф дано всичко се оправи Praynig Praynig Praynig

И утре съм почивка.Надявам се да се организираме с Джейн и да отидем.Дано си има дни момчето. Praynig Praynig PraynigАз съм и 0 кръвна група и уж съм на ред,ама да видим...

# 377
Скрит текст:
Аз мислех утре да отида .Но и аз имам ниско кръвно няма ли да мога да помогна.Горната ми граница е най много 90 newsm78

# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те пък не можело да се дава в други градове,пфууу да ти са е и държавата,и щот не може хората да се чудят какво да правят сега  #Cussing out
За трепане са направо с техните разсъждения  ooooh!
Щом им трябва толкова много,значи положението е много тежко,ех мама му стара,да мога да дам и да не мога,щот съм на  сума ти километри значи  Crossing Arms

# 379
то пък в държавата какво ли ни е наред  ooooh! пълни идиоти за тези в парламента,едно свястно нещо не направиха  #2gunfire хора да искат да помогнат и държавата да не ти даде думи нямам просто.
Дано момчето е силно и да се оправи,ние поне можем духом да сме с него и Лудосчето  Hug

# 380
  • София !
И аз това щях да кажа за ниското кръвно , на мен дядо ми Бог да го прости последно време беше много зле и се налагаше преливане на кръв . И аз не можех да дам заради ниското кръвно  Confused .
Стискам палци да се оправи по скоро момчето  Praynig !!

За държавата нямам думи ....  smile3505

# 381
  • в подножието на планината

Клодиии, Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Тези, които не можем да помогнем ще се молим момчето да се оправи... Praynig Praynig Praynig

Ирка, Hug щом си анемична е абсурдно да ти вземат кръв... Peace

# 382
пази боже днешно време да не ти се налага нищо  Praynig

# 383
  • У Диспансера ...♥♥♥

Клодиии, Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Тези, които не можем да помогнем ще се молим момчето да се оправи... Praynig Praynig Praynig

Илде Hug аз преди много време ми казаха така,сега не знам,ама мъжо е давал и ако не можех аз,щеше да даде той,ама няма начин просто,иначе хора щях да намеря ,ще се молим да се оправи момчето  Praynig

# 384
пази боже днешно време да не ти се налага нищо  Praynig
или да идеш на лекар  ooooh!

# 385

Клодиии, Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Илде Hug аз преди много време ми казаха така,сега не знам,ама мъжо е давал и ако не можех аз,щеше да даде той,ама няма начин просто,иначе хора щях да намеря ,ще се молим да се оправи момчето  Praynig
не може и аз исках да дам кръв на вуйчо ми преди няколко месеца,но не ми дадоха зашото съм анемична

# 386
Те искат на място ,защото ако си от друг град квит са некадърни някои като нищо ще им пратят такава дет не става и затва на място и ти казват ставаш не ставаш а у ...

# 387
айде трите влъхита анемични  newsm78

# 388
Скрит текст:
Разправяха се днес приятели на Лудосчето и брат и че ако се даде на друго място трудно ще си я вземат и затова искат на място Rolling Eyesкръвната група е без значение Peace

Добре дошли на новите момичета Hug

# 389
от кой град е лудостчето,аз също минах през този ад,баща ми беше А отрицателна и в целия град имаше регистрирани само 10 кръводарители,броили сме по 50 лв за литър,но за жалост при нас нещата бяха необратими

Общи условия

Активация на акаунт