Отговори
# 285
Гледам Ча започва снимки на 2-ри  Mr. Green  Party

дано са по нормални йени снимки ,а не кривонделни  ooooh!

# 286
Момичета, сърца нямате  Blush За 48 часа съм изгледала всичко, което сте превели почти без да спя  ooooh! Но да знаете какви топли чувства имам към вас и съм ви много много много...чааак до небето благодарна за положените усилия и труд!!! Страхотни сте!   bouquet

Специален поздрав от мен...да се опиете, както аз от любовта във филма  Embarassed

# 287
  • Още у мъглата ...
Ох, като тръгнах да търся гифче за заспиване и попаднах на този с надпис "Не надо спать в автобусе"  Joy Joy
Скрит текст:
Mr. Green

# 288
  • София
Ох, като тръгнах да търся гифче за заспиване и попаднах на този с надпис "Не надо спать в автобусе"  Joy Joy
Скрит текст:
Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy е това вече е  Joy Joy

# 289
  • София
Гледам Ча започва снимки на 2-ри  Mr. Green  Party

дано са по нормални йени снимки ,а не кривонделни  ooooh!

Аз все си мисля, че си е същия, те йени снимките нещоо верно много изкривени бее  Flutter а може да са за заблуда и сега да го видим по-готЯн от всякога  Crazy Mr. Green

# 290
  • Още у мъглата ...
mali mali  Hug
Искаш да кажеш, че си изгледала 45-46 серии за 48 часа  #Crazy То технологично времето не стига, освен ако става дума за сериите след това, което дават към момента по БТВ-то  Peace
Ама добре си се справила де  Laughing
Опитвам от бейлисчето малко  Laughing

# 291
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз пък се притесних за Лудостчето.
Скрит текст:
Имам поне 20 кръводарявания зад гърба си, не ме е страх, но не съм в София  Sad. Дано с божията помощ брат ѝ се оправи! Praynig Praynig Praynig

# 292
  • Още у мъглата ...
Хайде, аз ще се опитвам да се приспивам, че утре сутринта ще съм ей така

А ме чака тръстика и в понеделник винаги ми е най-мъка ooooh!

Тези дни съм го ударила на колажен отпуск нещо, затова с едно старичко ми колажче ще уважа и ФЕмир  Heart Eyes

Лека нощ  Hug Heart Eyes

# 293
  • София
Лека нощ Габи  Hug Hug

Профи да и аз 
Скрит текст:
ама аз изпитвам ужас от игли, може би защото са ми минали незнам колко игли и системи, дано, данои се оправи  Praynig Praynig

# 294
  • София
 Heart Eyes

През какво ли не минаха и накрая  no cry newsm45

# 295
Оффффф Лудосче  Cry  love001 Hug Hug Hug Hug

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оффф и аз ми стана гадно сега,и аз ако съм в София,нищо че съм анемична бих дала веднага,пфууу дано се оправи,че пише критично му било състоянието  Praynig Praynig

# 297
Оффф и аз ми стана гадно сега,и аз ако съм в София,нищо че съм анемична бих дала веднага,пфууу дано се оправи,че пише критично му било състоянието  Praynig Praynig
Аз чакам да ми пише и отивам Cry

# 298
  • У Диспансера ...♥♥♥
Проф същия е  Peace Много,много ти благодаря,дръпнах си го зор мор Whistling
Лека на всички,нета хептен даде назад и не мога нищо да ви постна за Лека нощ  ooooh! Hug Hug

# 299
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз чакам да ми пише и отивам Cry
Браво Ренка  Hug Hug После сподели и с нас как е,а ние ще се молим да се възстанови бързо  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт