Отговори
# 300
  • София
Оффф и аз ми стана гадно сега,и аз ако съм в София,нищо че съм анемична бих дала веднага,пфууу дано се оправи,че пише критично му било състоянието  Praynig Praynig
Аз чакам да ми пише и отивам Cry
Браво Ренка  Hug Hug После сподели и с нас как е,а ние ще се молим да се възстанови бързо  Praynig Praynig

И аз ще се моля  Praynig Praynig

# 301
  • София
Ами освен и аз да лягам,че всичко изполяга  ooooh!  Лека нощ!  Hug Hug Hug Hug

newsm45 newsm45 нещо тая вечер...   Sad

Абе и Деа и тя изчезна, никака я няма, нали последно приятелката й беше писала, дано и при нея всичко е наред!  Praynig

# 302
Лека и от мен Hugмен ми се отщя и волейбол и всичко пуфффф Cry

# 303
Момичета кокичета тези дни не съм ви писала но обещавам тази седмица да си наваксам.
А за 44 епизод до като се прибирах от гости го срещнах и го попитах на къде се е запътил няма ли да се появи при психодиспансера и каза че ще дойде ама кога не знам.
Лека нощ от мен. Hug

# 304
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз няма да лягам още. Ще изгледам още някой епизод. Ама и аз съм на гадни серии - годежът с Халилудко и след това. Бога ми, не разбирам! Що за ограничено, тъпо и безчувствено копеле трябва да си за да си харижеш детето на някакъв  #Cussing out! Е*ати криворазбраните представи за добро и зло! Е*ати пълното незачитане на дъщерята като човешко същество! #Cussing out Уф, толкова съм бясна на тия им традиции  #Cussing out! Ужас, ужас! Бог да ни пази от подобна инвазия! Praynig
Дано и при брата на Лудостчето да има добро развитие!

# 305
  • София
Аз си легнах уж  Mr. Green ама се загледах тука и забелязах /най-вероятно и вие сте го забелязали  Mr. Green но по-новите члениове на диспансера най-вероятно не са  Mr. Green / че в 46 еп. 1:17:59 мин. отивайки към къщата вижте Ча как я дръпва да го гушне  Heart Eyes Heart Eyes  много ми е сладко и аз много обичам така някой да ме дръпва, а ако е Ча най-добре  Mr. Green

Айде вече лека нощ, ако не се сетя за нещо де  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug

Аа да попитам от мастерса ли теглехте КГ, защото съм стигнала до 6 еп.  Mr. Green обаче немога да го изтегля  Thinking

# 306
  • In a surreal moment!
Какво се е случило с момчето, катастрофа ли?
Каквото и да  е, лошо е!

Аз изгледах една шантава комедия,
Sag Salim / По живо, по здраво (2012)
то хем да се смееш, хем да се плашиш, от тия абсурдните.
Ама, готина, посмях си се тихичко, да не стряскам съня на негово сиятелство.

Чаатай по листо сте бистрили, по пишкир го искате...Не  е зле, може ,може, съгласна съм!
Абакалъм, коя ще се заеме с делото, някоя по-смеличка има ли сред нас? Joy Joy Joy Joy

пп мили боже, докато пишех мъжо както спи ми сгепца епилатора, койтй признавам си виси до леглото включен и го пусна...как стана тая работа не знам...ама си епилира и малко косми и пищя  Shocked Shocked Shocked Каза че съм му заложила капан  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ма не съм...ей богу...Ужаст...оф,...само простотии, егати и диспансера сме

# 307
  • София
Иксини  Hug Hug опашка ще се извие от желаещи  Mr. Green  по пишкир вика аааа ще умра  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ами аз съм май така от по-смеличките ентусиастки  Mr. Green  Mr. Green може да се пробам  Mr. Green  newsm62

Профи  Hug какво се учудваш  и втрещяваш  Wink то се знае,че са си някви болни мозъци със супер изкривена психика и мислене  #Crazy Sick то всичко ок нали, друга религия и традиции ама да кажеш, дадения сюжет като в АФК примерно годежа на Фери с ненормалника, да е само един сюжет, ама то не бе, това си е съвсем реално и най-вероятно случващо се нещо в Турция  #Crazy   ама чак и по филмите ги дават, което е най-фрапиращото, поне за мен, аз и друг път съм коментирала, че явно нацията си им е такава, с болни мозъци и ненормални традиции.... Sick ама нейсе тяхна си работа, поне хубави сериали правят, ако не друго  Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 03:41 от Ulusoys sunshine

# 308
  • София
Скрит текст:
Какво се е случило с момчето, катастрофа ли?
Каквото и да  е, лошо е!

Аз изгледах една шантава комедия,
Sag Salim / По живо, по здраво (2012)
то хем да се смееш, хем да се плашиш, от тия абсурдните.
Ама, готина, посмях си се тихичко, да не стряскам съня на негово сиятелство.

Чаатай по листо сте бистрили, по пишкир го искате...Не  е зле, може ,може, съгласна съм!
Абакалъм, коя ще се заеме с делото, някоя по-смеличка има ли сред нас? Joy Joy Joy Joy

пп мили боже, докато пишех мъжо както спи ми сгепца епилатора, койтй признавам си виси до леглото включен и го пусна...как стана тая работа не знам...ама си епилира и малко косми и пищя  Shocked Shocked Shocked Каза че съм му заложила капан  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ма не съм...ей богу...Ужаст...оф,...само простотии, егати и диспансера сме

Е не, няма втори като нас  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 309
mali mali  Hug
Искаш да кажеш, че си изгледала 45-46 серии за 48 часа  #Crazy То технологично времето не стига, освен ако става дума за сериите след това, което дават към момента по БТВ-то  Peace
Ама добре си се справила де  Laughing
Опитвам от бейлисчето малко  Laughing

Тези по БТВ от четвъртък серията до края  ooooh! Mr. Green

Момичета, пишете за кръвопреливане. Не знам за какво точно става въпрос, но нека момичето, което има нужда от кръв да попита дали в болницата няма да приемат бележки от други градове. Миналото лято имахме нужда от кръв във Вн и ни казаха, че няма как да вземем бележки от друг град, това лято за съжаление отново ни се наложи и този път ни казаха, че вече можело. Всъщност трябва да се пита в кръвния център- от там могат да ви дадат тази информация и те правят връзката с другите кръвни цетрове. Бих дала с удоволствие, но преди 7 месеца ми откриха заболяване, което вече не ми позволява да бъда кръводарител, а дълги години бях. Нека, който може да дари кръв, знам безсилието, което чувства човек в такива моменти. Дано за когото е кръвта да се възстанови бързо  Hug

# 310
Слънчице, не се втрещявам, ядосвам се. Осведомен човек съм, ако не са ме осведомили намирам начин да се осведомя сама. Известни са ми отношенията и манталитета на комшиите. Но това не значи, че ги приемам. Ей затуй се ядосвам всеки път и ще продължавам да съм така.

ИКСИ, разкарай епилатора! Сложи буркан с мед и хавлия! Mr. Green

mali mali , някои момичета сигурно поддържат връзка с Лудостчето. Аз не съм от тях. Ако наистина е възможно в друг град да стане даването на кръв ще е добре. Аз ще мога да се включи (дано хаповете дето ги пия не са противопоказни Praynig). Но не ми стана ясно, чисто технологично, как ще предам "бележката" от един в друг град.  newsm78 Дали кръвните центрове са вързани в единна онлайн система, че да се знае кой, кога, къде и за кого дава кръв? Thinking

# 311
Лягам. Ще се включа пак към обяд. Дано всичко е наред!

# 312

За мен е удоволствие да ви поднеса лека закуска, кафе и чай, за да започне денят ви комфортно
Скрит текст:

Вай, вай как я чака момчето, ама тя красавица, бе, ту да не и е уроки

На всички вас пожелавам

и не забравяйте (тези дето сме на тръстиката)
Скрит текст:

пп Профи, приятни Фемирски сънища!

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 06:20 от Jane2013

# 313
Добро утро  Hug Джейн благодаря за кафето   bouquet

Дано всичко се оправи за Лудостчето и семейството й Sad  Hug

Тази не съм я виждала,но може би е стара:

# 314
Здравейте Hug Hug Hug

Това е информацията от Лудосчето Hugкойто може да помогне Praynig Praynig Praynig

За съжаление само от София които са Rolling Eyesимам в предвид на място искат Rolling Eyes

Скрит текст:
iskat kruvta na mqsto tqm nqma znachenie kruvna grupa, trqbva im i za plazma i serum taka che nqma znachenie ili q zamenqt za negovata
[6:59:13] лудосче: trqbvat mi kartonchetata koito shte dadut sled darqvaneto zashtoto
[6:59:23] лудосче: trqbva da e na negovo ime
[6:59:59] лудосче: v okrugna bolnica ot dqsno na glavniq vxod e kruven centur
[7:00:31] лудосче: az sum tam dnes ot 8 do kum 13 . 14h
[7:00:45] лудосче: trqbva da se dade na ime eto ti danite
[7:01:28] лудосче: Aleksandur Georgiev Georgiev 30 godini 2-ra reanimaciq , sled katastrofa
[7:03:04] лудосче: mnogo e zle kritichen
[7:03:13] лудосче: tegko sustoqnie
[7:03:41] лудосче: vchera pak sa prelivali
[7:03:53] лудосче: v koma e na komano dishane

Джейн HugВани Hug

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 07:48 от ♥ Рени ♥

Общи условия

Активация на акаунт