Отговори
# 690
  • София
Икси  Hug Hug филма е един път  Heart Eyes ама такъв рев му ударих,и аз и сестра ми де, чее, но е страхотен филма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габче  Hug Hug лека отново  Hug

# 691
  • In a surreal moment!
Там са изпразних от рев...от сълзи де...Марти мноо лошо ма подведе, ама хубав филм, много хубав, да!

Би вий що не казвате  ,че херцогинята родила момче! Брях, брах, браво на нея! Да им е живо и здраво!

# 692
  • Още у мъглата ...
Икси, и четирите неща, които си постнала са много хубави, всяко по-своему и за себе си  Heart Eyes

# 693
  • София
Икси ами що, щото тука много по-важни и съществени  неща разискваме  Mr. Green

Айде и аз ви казвам лека нощ  Hug Hug Hug Hug

# 694
  • In a surreal moment!
Профи я няма, на мен сънят ми избяга..ся ко ша прая, монолог ли ще водя...
ади , още малко субки ша поредя...

# 695
  • In a surreal moment!
Странно място е това Фейса  newsm78

На тази страница - ДА ПОКАЖЕМ ПРЕД СВЕТА, ЧЕ ИМА 500 000 БЪЛГАРИ, КОИТО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ!

При · 179 970 харесвания

Е минало това

И после не харесвали турски работи...ама Фемир харесват, а....  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 696
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защо да ме няма? Тук съм си. Малко с малините се замотах и се мъчих да чета оная голямата статия на Есе Ер на английски и с Гуги-български превод. Все пак беше по-добре от оригинала на турски с Гуги-български превод. Много съм туткава на чужди езици! И желето утре ще го довършвам, че сега няма как да тракам и вадя празни буркани.

Щом като британската кралска корона има нов наследник - жив и здрав да им е! Peace

Аз ще се помъча с някой епизод. Стигнала съм до катастрофата на Емир и Хандето, и сега ще гледам първото отвличане на Ферито от Халил.

# 697
Добро утро Hug Hug Hug

НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=730155.0

Хубав ден Hug

Алекс благодаря за бг аудио епизодите newsm51

# 698
Добро утро  Hug поне за вас
Скрит текст:
май някой сутринта се опита да влезе вкъщи  newsm78 и съм в потрес

# 699
Добро утро  Hug Рени  Hug

Вяра,
Скрит текст:
как бе,ти добре ли си?

Еее нещо това йени ли мени ли-хм!  Thinking Крие си косата според мен заради новата прическа.Да се изненадаме,за да я ошлайфат с почването на снимките  Laughing

Няма ли скоро да излезе някоя нова снимка и на Хазал,че да видим тя как е с фейса и ще я даваме ли на Ча или ще я отклоняваме на другаде.  Laughing

# 700
Добро утро и от мен!Един прекрасен ден ви пожелавам! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Не е най-йени,ама все пак...

Ренка!Вани!Вери!  wavey

# 701
Внии
Скрит текст:
нищо ми няма,само чух вратата да се опитва да се отвори,но тя е малко трудна за отваряне и си викам аха братлето се прибира от работа по рано  аз в банята бях да си мия зъби и като пусках водата се чу че се прихлопва и докато изляза нямаше нищо ooooh!

# 702
Вяра,
Скрит текст:
Успокой се  Hug Слава богу,че се е разминало  ooooh! Оф,много гадно  Crossing Arms

# 703
Скрит текст:
учудващо не съм уплашена,още се чудя какво става  ooooh!

малко да се развеселя  Mr. Green

# 704
Кво да става Вери, халата от Сливен е дошла да ти краде Бу  Mr. Green
между другото тя къде е  newsm78

Шегата настрана, крий парите не ги дръж в къщи, криза е не могат да си продават вещите и само пари търсят и ги намират пущините

Общи условия

Активация на акаунт