Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке такива сложни и натоварващи моля ти се мота флашка се припоти,ама не зацепи поздрава,като се прибера с кометата ще ги гледам Mr. Green
Хади душички красотни лягам,че утре плаж ме чака рано,рано,взех да добивам тен вече не съм толко бяла ,днеска от 15 часа до 18 бяхме на плажа ,и най-ме е яд че зала не мога да намеря,и утре сутринта щя бягам по брега май,че ще се освиня докато се прибера  ooooh!
Лека красоти  Hug Hug И да има място и без това за кафетата за по-ранобудните  Mr. Green
Ми то неговите йени снимки вече всички взехме да се молим да ги ограничи малко  Praynig

# 676
  • София
Пише, че е пускана, аз как съм я изтървала, не съм я видяла, не знам  Shocked  Mr. Green
Скрит текст:

Тц, не се я изтървала, пише, че е стара, но не е била пускана  Grinning

Е имат я, а чак сега я пускат  Crossing Arms  Mr. Green

То колко ненапускани има, които си ги чакаме, ама  Sad май няма да дочакаме  Mr. Green

Аз викам да направим един туитър профил CU BG fans, да започнем кореспонденция с другите профили и да започне обмен на снимков материал и лека по лека ще се сдобием с йенито фото, йени за нас де  Mr. Green  Twisted Evil Twisted Evil

# 677
  • София
Ирче лека  Hug Hug

Ама то да бяха чок шукар йенито фото да ги въртят по 10000 пъти снимките ама те едни изкривени такива и пак ги пускат по сто пъти  ooooh! пусни 1 път и кой видял видял, кой не видял пък най-добре  Wink  Joy

# 678
  • Още у мъглата ...
Гъбке такива сложни и натоварващи моля ти се мота флашка се припоти,ама не зацепи поздрава,като се прибера с кометата ще ги гледам Mr. Green
Хади душички красотни лягам,че утре плаж ме чака рано,рано,взех да добивам тен вече не съм толко бяла ,днеска от 15 часа до 18 бяхме на плажа ,и най-ме е яд че зала не мога да намеря,и утре сутринта щя бягам по брега май,че ще се освиня докато се прибера  ooooh!
Лека красоти  Hug Hug И да има място и без това за кафетата за по-ранобудните  Mr. Green
Ми то неговите йени снимки вече всички взехме да се молим да ги ограничи малко  Praynig
Joy Joy Joy

Лека, Ирка  Hug Хайде, утре да е хубаво времето и да чернееш още ... пък вдругиден с водолазния костюм и подводния фотоапарат на папарашка работа  Mr. Green

# 679
  • Още у мъглата ...
Ирче лека  Hug Hug

Ама то да бяха чок шукар йенито фото да ги въртят по 10000 пъти снимките ама те едни изкривени такива и пак ги пускат по сто пъти  ooooh! пусни 1 път и кой видял видял, кой не видял пък най-добре  Wink  Joy
Joy Joy Joy

# 680
  • София
Ама и във фейса се чудят дали е нова снимката с шапката  Joy Joy Joy Joy йени и ?  Joy Joy Joy

# 681
  • Още у мъглата ...
Пише, че е пускана, аз как съм я изтървала, не съм я видяла, не знам  Shocked  Mr. Green
Скрит текст:

Тц, не се я изтървала, пише, че е стара, но не е била пускана  Grinning

То колко ненапускани има, които си ги чакаме, ама  Sad май няма да дочакаме  Mr. Green

Аз викам да направим един туитър профил CU BG fans, да започнем кореспонденция с другите профили и да започне обмен на снимков материал и лека по лека ще се сдобием с йенито фото, йени за нас де  Mr. Green  Twisted Evil Twisted Evil

А, те, квот имат, се надпреварват да го пускат, така че едва ли нещо по-различно  Joy Joy Joy
Ние по-отвътре трябва да вкараме къртица  Mr. Green
Ама дай да го обмислим, това важна работа, не е за сред нощ  Joy Joy

# 682
  • София
Пише, че е пускана, аз как съм я изтървала, не съм я видяла, не знам  Shocked  Mr. Green
Скрит текст:

Тц, не се я изтървала, пише, че е стара, но не е била пускана  Grinning

То колко ненапускани има, които си ги чакаме, ама  Sad май няма да дочакаме  Mr. Green

А, те, квот имат, се надпреварват да го пускат, така че едва ли нещо по-различно  Joy Joy Joy

Права си  Naughty Аз го бях измислила чрез Джанчи да се докопаме до Ча, той мазника взе та се покри и профила в твитъра си заключи,много важен стана  Crossing Arms сега мисля малкия Улусой да използвам  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy

# 683
  • Още у мъглата ...
Йоанче, аз май ще се заглеждам към възглавницата вече   Thinking
Хич, ама хич не ми се спи, ама утре ... тръстичка  Sick

Хайде, лека нощ и сладки сънища със стария Ча  Laughing

# 684
  • Още у мъглата ...
Пише, че е пускана, аз как съм я изтървала, не съм я видяла, не знам  Shocked  Mr. Green
Скрит текст:

То колко ненапускани има, които си ги чакаме, ама  Sad май няма да дочакаме  Mr. Green

Права си  Naughty Аз го бях измислила чрез Джанчи да се докопаме до Ча, той мазника взе та се покри и профила в твитъра си заключи,много важен стана  Crossing Arms сега мисля малкия Улусой да използвам  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy
То горкото малко Улусойче май не знае къде се намира, нещо смотаничко ми изглежда, ама пък то тез смотаничките по можеш да осмоташ  smile3503

# 685
  • In a surreal moment!
Ох, сега наредих сцената, в която Фери отново се качва като гадже в колата на Емко..и той я гледа влИбено....След толкова страшни месеци на гняв и болка...

Абе хубави моменти  и диалози има в 44... ша са напина тия дни да го свърша

Ирка...на 22 син на 5г ...ко речи?...чи га га праи ма душата ,ти на даскало не ходеше ли...
Мале знам чи съм заспала с мойто начало на 20..ма ти ма изтрепа...и ква си готина ощиии....млада, убава...вай бе...

# 686
  • София
Габи добре ще направиш, то и мен на сутринта ме чакат задачки ама с това пълнолуние незнам кога ще заспя и снощи не съм спала изобщо, ей така цяла нощ се кокорих  Shocked  ooooh! ooooh! отврат  ooooh!

Ами със стария Ча ще да са сънищата, там ми е по-благичък  Mr. Green  Joy  Второто дежурство нещо го хвана липсата  newsm78  

# 687
  • София
Скрит текст:

То горкото малко Улусойче май не знае къде се намира, нещо смотаничко ми изглежда, ама пък то тез смотаничките по можеш да осмоташ  smile3503

Идеал Петров  Mr. Green баш такъв смотльо ми требе  smile3508 newsm48

# 688
  • Още у мъглата ...
Икси, много е сладка и тази сцена, има, има, тя страстната целувка е гвоздеят, но има много тънки сладки моменти наистина  Heart Eyes

И пак лека нощ от мен и от сладурковците ни  Heart Eyes

Ех, беее, къде е тоз Ча  Heart Eyes

# 689
  • In a surreal moment!
Ничего не делать - отличное занятие! Но, какая огромная конкуренция!:)))

Ако обичаш някой, заради красотата му, e желание! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, е възхищение! Ако обичаш някой, защото е богат, e интерес! Ако обичаш някой и не знаеш защо...това е ЛЮБОВ ! Simple Smile

И от Марти, постнал го  е във фейса

Ти бе единствената …
Бе човека, когото обичах …
Обичах те до смърт, ти бе всичко за мен …
Виж как съдбата раздели нашите пътища …
Какво да се прави, любима ?!
Не можахме да създадем семейство …
Виждам, тази любов и теб и мен ще изпепели …
Завинаги се разделихме с теб, любима …
Все още вярващи в любовта !!!

Общи условия

Активация на акаунт