Отговори
# 660
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох Гъбке,не ми говори за нета,че заради него ми иде да трясна лаптопа в земята,ауууу аз да не знам до сега каква благинка съм имала в нас,ей сега я усетих вече,и тука няма никъде wi fi мамицата им,навсякъде го закодирали,замаскирали,а в Морската градина в Бс от събота има безплатен и то с много добра скорост  Peace А тоя даже и емотиконките тия допълнителните,не иска да ми зарежда  ooooh! Чаках 10 мин. да видя йени снимката,по милиметър ми се откриваше,да мога хубаво да ми се запечата всеки детайл  ooooh! На мен много повече ми харесваше Сет,голям сладурко си беше,а Раян хич не спичаше,напротив беше си непукист и хич не и обръщаше внимание на Мариса,тя затова го забеляза,мен ме кефеше с непукизма си,който им показваше  Mr. Green
Ама аз иначе те прочетох и без да обърна внимание,виж аз Сет съм написала ,знам го значи ама какво чета ,че не съм забелязала,че си му написала друго име,ама важното е че се разбираме за какво става на въпрос  Mr. Green

# 661
  • In a surreal moment!
кой каза визитация   animal037

бурдаим

свърших Сонра-та...не е лош, ама...постен...и всичко в къщата на Корай...къ да съ вживея...
хареса ми че са намерили начин и са включили изявата на деца с Даун

Чачи се е върнал към лук-а си на младеж на 22.
 искам да го щипна по бузката и да га дръпна за нослето  Mr. Green

Всички теми за АФК май се превръщат полека лека в Чачови  newsm78 hahaha
гледам в другата неква анкета та за туй

# 662
  • София
Е и Иксини се появи  Hug Hug

Габи ще се появят и те  Mr. Green къде ще ходят  Mr. Green

Ирче е ние, ако не се разбираме  Mr. Green Mr. Green нема кой  Mr. Green и то само ние си знаем за какво говорим, много ми е интересно някой наблюдател оит балконя кво си мисли като ни чете  Joy Joy Joy

# 663
  • София
кой каза визитация   animal037

бурдаим

свърших Сонра-та...не е лош, ама...постен...и всичко в къщата на Корай...къ да съ вживея...
хареса ми че са намерили начин и са включили изявата на деца с Даун

Чачи се е върнал към лук-а си на младеж на 22.
 искам да го щипна по бузката и да га дръпна за нослето  Mr. Green

Всички теми за АФК май се превръщат полека лека в Чачови newsm78 hahaha
гледам в другата неква анкета та за туй

Whistling  Mr. Green

# 664
  • София
Пише, че е пускана, аз как съм я изтървала, не съм я видяла, не знам  Shocked  Mr. Green

# 665
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иксини САКЪН,каквато му е голяма камбата,само липсва да го щипеш за носа,да с чифт панталонки и кърпена ризка и ще стане вече за 15-16 годишен ,и ще запеем дружно Момчето,което говори с морето на някакъв странен език,това ли е Чатайчо  ooooh!
Пък и преди си приличаше на 22-23 год. младеж,аз на неговата възраст,сина ми беше на 5 год.така че да не се престарават толкова,че после да не си скубят косите,да слушат баба си,че тя е вряла и кипяла,колко е въртяла бастуня наляво и надясно  Mr. Green

# 666
  • Още у мъглата ...
Ох Гъбке,не ми говори за нета,че заради него ми иде да трясна лаптопа в земята,ауууу аз да не знам до сега каква благинка съм имала в нас,ей сега я усетих вече,и тука няма никъде wi fi мамицата им,навсякъде го закодирали,замаскирали,а в Морската градина в Бс от събота има безплатен и то с много добра скорост  Peace А тоя даже и емотиконките тия допълнителните,не иска да ми зарежда  ooooh! Чаках 10 мин. да видя йени снимката,по милиметър ми се откриваше,да мога хубаво да ми се запечата всеки детайл  ooooh! На мен много повече ми харесваше Сет,голям сладурко си беше,а Раян хич не спичаше,напротив беше си непукист и хич не и обръщаше внимание на Мариса,тя затова го забеляза,мен ме кефеше с непукизма си,който им показваше  Mr. Green
Ама аз иначе те прочетох и без да обърна внимание,виж аз Сет съм написала ,знам го значи ама какво чета ,че не съм забелязала,че си му написала друго име,ама важното е че се разбираме за какво става на въпрос  Mr. Green

Е така де, и мен ме кефеше Раян с непукизма си и леко дръпнатото си поведение, ама пък вътрешно си ги преживяваше много силно нещата  Grinning
Виж Сет беше малко куку и голям добряк  Grinning
А за нета, гадняри, да пуснат малко фри някъде около теб на по-висока скорост, ама викаш йок  Sick
Ти ся ша видиш, като се прибереш и твоя в къщи ще ти се вижда като влакът-стрела ... най-малко  Joy

Икси  Hug
Чачи направо се е върнал към лика си на16-17 годишен, тюх  ooooh!

# 667
  • Още у мъглата ...
Иксини САКЪН,каквато му е голяма камбата,само липсва да го щипеш за носа,да с чифт панталонки и кърпена ризка и ще стане вече за 15-16 годишен ,и ще запеем дружно Момчето,което говори с морето на някакъв странен език,това ли е Чатайчо  ooooh!
Пък и преди си приличаше на 22-23 год. младеж,аз на неговата възраст,сина ми беше на 5 год.така че да не се престарават толкова,че после да не си скубят косите,да слушат баба си,че тя е вряла и кипяла,колко е въртяла бастуня наляво и надясно  Mr. Green

Хайде кат си рекла, поздрав за Чачи  Mr. Green
Скрит текст:

# 668
  • Още у мъглата ...
Пише, че е пускана, аз как съм я изтървала, не съм я видяла, не знам  Shocked  Mr. Green
Скрит текст:

Тц, не се я изтървала, пише, че е стара, но не е била пускана  Grinning

# 669
  • София

Хайде кат си рекла, поздрав за Чачи  Mr. Green
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ами то като се престараваш за нещо и накрая никога нищо хубаво не излиза  ooooh!

# 670
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той сега ми се вижда като светкавица и така ми липсва  Tired
Йо и аз не съм я виждала тая снимка,пускана пък диспансера сме я пропуснали как е станало това се чудя  newsm78
Кво си мислят като ни четат,че наистина сме диспансер,и ни се чудят как можем да пишем преводите ,предполагам не им вдъхваме много доверие,те затова си мислят че го гепваме превода от сам от там  Laughing Laughing
Еееее тоя пусна една хубава песен,на Графа и на Били Хлапето,то хората ще си заминат той сега се сетил,сега пусна Криско и Лора май припява там ,ама песента нещо не можах да разбера коя е  Wink Laughing

# 671
  • София
Скрит текст:

Е имат я, а чак сега я пускат  Crossing Arms  Mr. Green

# 672
  • Още у мъглата ...
Лелеее, и феновете на Ча в туитър спряха с йени снимката му и почнаха да пускат снимки на Хазал  Laughing

От никнейм ULUSOYİST
коментар Gözler Heart
и

Горкинките, всички са втрещени, явно  Mr. Green

# 673
  • София
Ирче представяш ли си верно колко луди им излеждаме  Shocked Joy Joy мали шъ умра от смях  Joy Joy Joy Joy Joy

Ама и тия т твитъра не бият много на център да ви кажа, гледайте ги кво туитват  Joy Joy Joy Joy Joy

TEAM ÇAGAZAL ‏@TeamCagazal 1m
Miley Cyrus - The Climb :DDDDDDDD

# 674
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Е имат я, а чак сега я пускат  Crossing Arms  Mr. Green

То колко ненапускани има, които си ги чакаме, ама  Sad май няма да дочакаме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт