КРУИЗИ /тема 2/

• 78 766
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Като стана въпрос за Валенсия, кажете Океанография далече ли е от порта, а също има ли хоп-он, хоп-оф автобуси на самия порт? И накрая  Grinning близо ли е центъра от порта?

Мерси предварително   bouquet

# 166
  • София
Cherr-y Не, центъра не е близо, ето го порта:

Ето и центъра, Plaza de la Reina:

Тук е основната спирка на hop-on hop-off bus tour. До колкото видях, струва ми се че минаваше през порта синята линия.....

Oceanographic е по-близо, но поне над 2 километра....

# 167
Ние избрахме круиз, тръгващ от Валенсия, защото искаме да останем в града няколко дни преди това. Не знам защо вие се струва толкова странно.

# 168
  • София
The same myself Не, не е странно, напротив прекрасно.....

# 169
  • Sofia
Пред порта на Валенсия има много таксита, с които срещу около 10 евро и за около 10 мин. си на Океанографико.

# 170
Днес е Голяма Богородица.
За всички с името Мария и производните и,както и на всички майки-Бъдете благословени!

Подкрепям написаното от Шантал-и мен ме упътиха така.

# 171
Честит празник и от мен!
Sause baus! , вие кога пътувате? Нещо ми се върти, че сме по едно и също време. Ние се качваме на Сплендида на 02.09 от Барселона.

# 172
Ние на 06,09, от Рим-значи в Геноа,Марсилия и Барселона/там слизате навярно/ сме заедно Peace

# 173
Ще се разминем, ние сме от 10.09 на Сплендида.

# 174
Няма ,написаното е за Целте. Laughing

# 175
Аз разбрах за кого е написано, ама лошо се изразих, че дремя цял ден  Tired
А и май ще се засечем за няколко дни  Simple Smile

# 176
А записването за вечеря, в смисъл коя смяна искаш как става? Предварително или при качване на кораба?
Извинявам се, ако е коментирано. В момента се опитвам да изчета темите.

# 177
Получих инструкции относно кораба от КОНТИТРАНС М. Забелязах, че трябва да се осигури депозит в р-р на 300$ на човек, трябва да изберем и как да осигурим сумата -по карта или в брой, кой е по-добрия вариант? Искам да попитам и за какво се харчат пари на кораба освен за резервации и евентуално други глезотиики като спа и фризьор, от който не вярвам да се възползвам Simple Smile? Храненето навсякъде е безплатно, а алкохола в ресторанта и баровете заплаща ли се допълнително? Друг въпрос е относно организираните екскурзии, как смятате, че е по-добре да се възползваме от тях или сами да си направим маратон до забележителности по избор?
Благодаря предварително   bouquet

# 178
  • Sofia
За мен най - удобно е да депозирам с кредитна карта. Напитките се заплащат отделно, освен, ако не си купиш предварително пакети. Някъде предлагат вода от едни автомати, чай и нес кафе безплатно.
Пари на борда има за какво да се харчат - снимки, спа-та, сладоледи , коктейли,  интернет и т.н.

# 179
Мерси Shantal !
Такси обслужване и парични благодарности към персонала (USD 12/човек/ден) - това значи задължителен бакшиш ли  Grinning, а иначе как е с бакшишите?

Общи условия

Активация на акаунт