КРУИЗИ /тема 2/

• 78 883
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
yav4e_mrav4e  Viva Voyage е чудесен сайт, имам регистрация и го ползвам много често. Но в интерес на истината винаги намирам по-ниска цена отколкото в него.
Дори сега при резервацията ни на последния круиз през септември, той ми даде цена 378GBP/ 435 евро/, а аз резервирах на 338 евро при равни условия. Случвало се да дава и по-ниски цени, но рядко.
Нееее, нещо има нередно - няма как да си взела на цена 338 p.p. за 14 дни - обзалагам се! Peace
Промоцията на Вива е за оушън вю на цена 665 паунда p.p, a инсайд кабините са на 664 паунда.
А и за равните условия - беше споменала, че ползвате екстри и отстъпки, заради клубно членство, или паст гестс, така че няма равни условия.
Да отбележя, че става дума за крайни цени с всички такси.

# 106
  • София
От тук:
http://www.msccruises.com/gl_en/Homepage.aspx?select=Bulgaria

Дестинации-от менюто са маршрутите,от там се вижда от къде тръгва и до къде.
От екскурзии -посочваш круиза и се показват за него бреговите екскурзии,които се предлагат от компанията.
Благодаря за отговора. За екскурзиите и напитките намерих, макар да не видях цени на екскурзиите. Аз може би не се изразих правилно, на самото пристанище в Генуа, как да разбера от кой порт ще тръгне корба, че то ми се струва, че е голямо. Така или иначе ще се свържа с агенцията, че има някои неща, които не са ми ясни Simple Smile

# 107
  • София
...Аз може би не се изразих правилно, на самото пристанище в Генуа, как да разбера от кой порт ще тръгне корба, че то ми се струва, че е голямо. Така или иначе ще се свържа с агенцията, че има някои неща, които не са ми ясни Simple Smile
В Генуа има само един круизен терминал и там безпроблемно ще те упътят от входа до бордването на твоя кораб. Споко! Peace

# 108
  • София
yav4e_mrav4e Разбира се, че не е възможно, но не си ме разбрала. Нашето пътуване са два круиза, примера е само за единият, за 7 дни. Ако сравня цената и за двата заедно, ще се получи още по-голяма разлика, заради допълнителните бонуси.  Нашата отстъпка не е слагам. И аз имам предвид крайни цени.....
Но това няма значение, мисълта ми беше, че винаги някой може да даде по-ниска цена, стига да е намериш.
Но сайта на Viva Voyage е прекрасен, препоръчвам го и аз.

insane За да се виждат цени минавай през италианската платформа, не българската....
Да наистина е голям Порта на Генуа, има 5 терминала за пътници, като два са за круизи Ponte dei Mille Maritaime Station и Ponte Andrea Doria Miritime Station. Ако няма натоварване се използва най-вече първият.

# 109
Ще следя темата ви с интерес, макар и да не ми се очертава круиз в скоро време, но... човек никога не знае... и е добре да е подготвен Simple Smile

# 110
  • София
yav4e_mrav4e Разбира се, че не е възможно, но не си ме разбрала. Нашето пътуване са два круиза, примера е само за единият, за 7 дни. Ако сравня цената и за двата заедно, ще се получи още по-голяма разлика, заради допълнителните бонуси.  Нашата отстъпка не е слагам. И аз имам предвид крайни цени.....
Но това няма значение, мисълта ми беше, че винаги някой може да даде по-ниска цена, стига да е намериш.
Но сайта на Viva Voyage е прекрасен, препоръчвам го и аз.
Bled, знаеш, че цената в повечето случаи е определяща и е в интерес на всички пишещи и четящи в темата да бъдем прецизни, като споделяме какво, къде и на каква цена намираме.
Твоя круиз е за 14 дни и точно това е предложението на Вива - 665 паунда на човек за кабина с прозорец. Това е около 760 евро, а твоята цена (удвоена) е 676 евро за инсайд кабина. Мисля, че на Вива офертата е уникална и ще съм ти благодарна, ако ми посочиш сайт, където мога да видя по-ниска цена точно за този круиз и за този клас кабини.
Знаеш, че не се заяждам - наистина искам да пазарувам най-добрите оферти, сигурна съм, че и ти го искаш. Wink

# 111
  • София
yav4e_mrav4e В желанието си да бъда прецизна и точна често се усещам, че ставам досадна.
Не, моят круиз са два отделни круиза, които се предлагат и заедно. Но проблема е, че ние през цялото време говорим за различни неща. Аз въобще не съм споменавала цени за външни кабини, защото в случая не ме интересуват. И ще ти кажа защо, на цената на вътрешна очаквам безплатен ъпгрейд, защото такава ми е заявката, но не ми се говори за това докато не е станало, а то в 70% от пътуванията ни, се получава.
Разбира се ще ти посоча и сайтове за по-ниски цени, но ти много добре знаеш, че промоциите са за определено време и в случая отдавна изтекоха.
Например тук http://www.cruisenation.com/ когато аз резервирах, имаше промоция на невероятна цена и то на първа страница.
Самата компания също беше обявила по-изгодна цена, а и в български агенции се намираше много добра цена.
Като отново не говоря за клубни отстъпки и резервация през клуба, която ние сме направили.
Така, че цената от 665 паунда/1,016$=765 евро/ въобще не ме устройва, защото ние по всяка вероятност на значително по-ниска цена и то в долари или евро ще получим външна каюта.
Ако ти харесват много тези круизи все още има време да намерим най-изгодното за теб, а и аз се надявам кораба да не се напълни до край, за да се задейства нашият ъпгрейд.
Умишлено и често избираме точно такива круизи, които не са толкова желани, във връзка със събития, като тези в Атина, за да получим най-доброто на ниски цени. Така се случи и скоро в Мраморно море, където бяхме буквално на смешни цени, заради събитията в Египет и т.н. Въпрос на избор и намиране....

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 08:29 от Bled

# 112
  • София
Bled, не смятам изобщо за досадни обясненията ти - напротив, необходими са за да уточним нещата. По повод на конкретния круиз - благодаря за предложенията, но от пролетта сме си букнали. Цената в сайта, който си ми дала за инсайд е равна на цената на Вива за оушън вю - в момента. Щом твърдиш, че е била по-ниска - ок, но дори и това, което си платила е съпоставимо с цената на Вива за по-висока категория.
Моля те, ако видиш в този сайт цена, която според теб е много добра, пиши ми да я сравним с Вива, защото аз мисля, че техните цени са най-добри, поне от моя опит. Grinning

# 113
Bled, yav4e_mrav4e, да попитам лесна ли е резервацията през Viva?
Как се процедира с документите?
Скоро не ме е привличал круиз, но се очертава пак ходене в Щатите и ми се иска и един хубав круиз. Този път в западни Кариби - Мексико, Каймани, Белиз.
Има ли някакви особености?

# 114
Много благодаря на Bled за отговора!А също така и на peterky,който ми отговори на лични.Хубав ден,момичета!

# 115
  • Бургас
Момичета, извинявайте за глупавият ми въпрос, но ....  Embarassed Защо когато реша да резервирам в www.cruisenation.com нещо на цена 300 примерно, то тотала излиза 600. Тези 300 отгоре такси ли са или автоматично се калкурира цена за двама души?  ooooh!

# 116
  • София
Благодаря ви за отговора  Hug
Irra, предполагам калкулира за двамата.

# 117
  • София
yav4e_mrav4e Веднага ти давам една цена, която ми хареса и се чудим още, виж е и ти. Сравни е ако искаш, аз не съм е проверявала никъде. Пускам ти е най-вече защото всички кабини са на една цена, чукни върху кабини-цени и виж, има вероятност да изчезне бързо:

http://www.cruisenation.com/fusion/detailcruise3.pl?sessionkey=2 … O#cabingrades-tab

# 118
  • София
Bled, чекнах сега и офертата на Вива е 116 паунда за всички видове кабини за 4 нощувки от Барселона до Савона/Геноа, а това, което ти си пратила е 299 паунда за 4+2 (хотелски) нощувки и полет от Гетуик, т.е. 183 паунда за полет и 2 нощувки в Барселона.

# 119
  • София
yav4e_mrav4e Да, точно затова ти го пуснах. Като сметна полета и нощувките, круиза все едно го няма, бонус. Ако вземеш круиза за 116 и сам си уреждаш полета и хотела ще е много повече. Пуснах запитване......

Общи условия

Активация на акаунт