КРУИЗИ /тема 2/

• 78 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
 Bled,приятно плаване  bouquet

# 286
Bled, попътен вятър !

# 287
Sause baus това момиченце на снимките е много красиво , направо ангел ! От къде са ?

# 288
mila_go
Скрит текст:
фотосесия на непозната за мен дама

# 289
  • Бургас
Bled  bouquet
Момичета, имам три въпроса за сега:
- има ли ютия и място където да си изгладя дрехите
- осигурени ли са кърпи за шезлонгите или трябва да си взема
- има ли wi-fi на кораба?
Благодаря предварително!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 23:48 от mle4ko

# 290
  • Sofia
За интернета е писано четири поста над твоя ooooh!

# 291
За гладенето също е писано няколко страници назад.

За кърпите, отиваш на зоната с водните забавления и си даваш картата, те ти я маркират, колко кърпи взимаш и когато ги върнеш, отново ти маркират картата. Това е!  Hug

# 292
На коя страница пише за ютията ?

# 293
  • София
mle4ko   bouquet Благодаря.
mila_go Сигурно аз съм писала за гладенето, нямам време да го търся. На много малко кораби има помещения за лично гладене. В повечето случай, слагаш в пликчето, попълваш формата, взимат го, и го връщат  изгладено. Но се плаща, в каютата има ценоразпис.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 22:07 от Bled

# 294
  • Пловдив
Здравейте !
Има ли кой да сподели впечатления от Балтийско море и Норвежки фиорди ?

# 295
plodche , Asinka  в момента е на норвежки фиорди  на круиз , така , че като се върне ще ни разкаже подробно.

# 296
  • Бургас
Благодаря! Много сте мили!   bouquet
Изчетох цялата тема, но понякога четеш, четеш, очите ще ти извади и не го виждаш /за интернета/  Embarassed
За гладенето никъде не срещнах писано, само че преди чекирането да си ги сложа закачалките в багажа...
Ще пътувам с Costa Fascinosa  Party

# 297
  • Бургас
Bled  bouquet
Момичета, имам три въпроса за сега:
- има ли ютия и място където да си изгладя дрехите
- осигурени ли са кърпи за шезлонгите или трябва да си взема
- има ли wi-fi на кораба?
Благодаря предварително!  Heart Eyes
ютии няма, може да си даваш дрехите за пране и гладене срещу заплащане, аз лично инвестирах 75 лева в една малка туристическа ютия и си я взех в куфара, кърпи за шезлонгите има, но ги дават срещу карта, ако не ги върнеш, плащаш по 20 евро за кърпа, ако те няма повече от 30 мин. на шезлонга, имат право да ти махнат кърпите и вещите, ако си оставил такива, за wi-fi май има слещу заплащане, ние ползахме интернет от техни компютри, струва 19 евро на час,  има отделна стая с десетина компютара и доста читав интеренет, какво друго конкретно те интересува, че за повечето неща е писано и ме е страх да не се повтаряме

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 10:49 от asya02

# 298
  • Бургас
Ася,   bouquet

Попитах за wifi ето защо:
http://www.costacruise.com/B2C/EU/AboutCruising/wifi/wifi.htm

Плюс това ми казаха, че е забранео внасянето на всякакви електроуреди, вкл. сушоар и ютия.

# 299
  • Бургас
за интернета явно зависи от компанията и кораба конкретно, аз никъде не видях забрана за внасяне на електроуреди за нашия кораб, ютията постоянно седеше пред огледалото, никой не каза нищо, сушоар си имаше в каютата 

Общи условия

Активация на акаунт