В слънчевите и горещи дни се наслаждавам на моренцето и две черти -141

• 26 462
  • 744
  •   1
Отговори

ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ! babydust7 babydust7 babydust7

Това е най-прекрасното списъче!

Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели -НАДЕЖДА!!!

1. Katencetoo   EFP stork-girl
2. Dharmaaa   EFP  stork-girl
3. Jolina Boris   EFP
4. Arven_89   EFP stork-boy
5. Veseto87   EFP stork-boy
6. ku4o   EFP stork-girl
7. veselyshko   EFP stork-boy
8. Плодче EFP stork-girl
9. pepitta_84 EFP stork-boy
10. мишки EFP stork-boy
11. ChocoBella EFP
12. Tonichka EFP stork-boy
13. magnet_for_happiness EFP stork-girl
14. nelkamilano EFP  stork-boy
15. лилка EFP
16. zuzi_79 EFP
17. Баба Яжка EFP
18. Звезден^прах EFP
19. magyg EFP
20. S@NDR@ EFP
21.Flower Fairy EFP

Ето ни и нас

Това сме ние  

ПЪРВИ СТЪПКИ В БЕБЕПРАВЕНЕТО

18 Април 2011 г.

Цели 5 положителни теста в един ден

Март 2012 г.

Цели 12 положителни теста в един месец

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш" !!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 20:11 от zuzi_79

# 1
Първа  smile3535 Зузано Hug  bouquet
Джул Praynig

# 2
  • София
Цоп и аз тук

Зузи,благодаря  bouquet

# 3
  • Марс
Дано да ни е на късмет! Praynig

# 4
Зузо, ти много телеграфно. Ела кажи мете ли днес улиците, как е малкото кенгурче Mr. Green

# 5
  • София
Благодаря за поредната страхотна тема!   bouquet Да ни е на късмет!  Heart Eyes

# 6
Туп и аз тук.
ЗуHug

За всички в нужда  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
С пожелание много от вас да ни зарадват именно в тази хубава тема  bouquet

# 7
  • Марс
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
За по-сигурно ще събера с прахосмукачката от вълшебния прах...  Laughing

# 8
  animal037
Хайде и аз цоп!
Зуз благодаря   bouquet
Джул  Praynig

# 9
Запис, мерси за темата на Зузка.  bouquet

Нека само хубави моменти да имаме и да споделяме! Hug

# 10
здравейте ето и моята историйка Simple Smile
 С моята половинка бебеправим вече повече от година и половина.До декември месец миналата година не знаех,че нямам овулация.След като док ми направи редица изследвания ми назначи бромокриптин 2 пъти на ден по едно хапче.Всеки месец фоликулометрии изследвания на хормони и ову ту има ту не.Преди около два месеца споделих на док че когато ми идва имам страшни болки(направо като контракции) чак не мога да стана от леглото.Той ми предложи лапароскопия като имаше съмнения за ендометриоза.И така съгласих се и лапарото ми беше на 13 юни.След операцията се оказа,че абсолютно всичко ми е наред-матка с нормална форма и размери,яйчници също,проходими тръби(абе нищо ми нямаше).Този месец на 10 юли бях на фоликулометрия имаше фоликул с размери 8мм и док каза,че за 10-ти ден от цикъла е добре.трябваше на 15 юли да отида на контролен преглед но не успях.Започнах с тестовете за овулация на 13-тия ден.На 17.07 и на 18.07 тестовете бяха положителни а на 19.07 беше отрицателен.Незнам кога ми е предполагаемата овулация на тестовете пише че когато теста даде + резултат следва6тите два дни са най-благоприятни.Кекс сме правили на 15,16,17 и 18.От два дни имам някаква тъпа и непостоянна болка в яйчниците какво може да е според вас?

# 11
  • В градината...
Пате, айде, ти първа, после набора - Джул - давайте момичета  Peace

# 12
Какво сте изписали, докато ме е нямало два часа!  Grinning
Мен пък поста на Джул не ме натовари, даже напротив. Направи ми впечатление колко спокойно и ведро гледа на нещата, въпреки проблемите. Шапка ти свалям, Джул! Така и трябва. В живота съм видяла, че всичко до сега е било за добро, дори и да е било горчиво на момента. Дай Боже да се получи с четвъртия ви опит! Стискам палци!  Grinning

Момичета, какви са тия спамове, какви са тези чудесии? Нали за това е темата? Да си пишем, да се разсейваме, да се разведряваме, да си правим компания... Да обменяме опит  Grinning

Нелката, дано се е получило при вас този месец. Хайде, че гледам нещо изоставаме с положителните тестове. Иначе по отношение на симтомите, писахме тези дни - симптомите ни траят от-до през целия цикъл. Аз даже в момента вече карам цветна  Laughing В началото на месеца съм фертилна по календар. Ай дано да направим още едно - хем да станат близнаци  Mr. Green

# 13
Пате, айде, ти първа, после набора - Джул - давайте момичета  Peace
и аз, и аз.
може да сме стари, ма сме лачени  Joy

# 14
  • В градината...
Ти пък, къде се буташ, за второ ли Thinking

Общи условия

Активация на акаунт