За тези, които четат любовни романи №6

• 70 662
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Аз също мисля да се включа в двете групи Simple Smile Кажете моля за групата в ГР и как става присъединяването, че не съм много наясно.
А тук ще направим ли нова тема? Мисля, че ще е по-добре, ама не знам дали е "позволено".

# 691
  • Тук някъде.....
Аз също мисля да се включа в двете групи Simple Smile Кажете моля за групата в ГР и как става присъединяването, че не съм много наясно.
А тук ще направим ли нова тема? Мисля, че ще е по-добре, ама не знам дали е "позволено".

Защо да не е позволено, темата ще е Групово четене на книги или нещо подобно. Друга такава няма. Но пък може и да се обсъжда и тук, не пречи. Иначе, и аз бих искала да знам как става присъединяването в група в ГР.

# 692
А книги на български език ще се четат ли , някой има ли предложения  Rolling Eyes

# 693
Здравейте.
Предварително се извинявам, ако не съм за тук. Чете ми се дива книжка, пълна с действие, без прекалено драми, даже по-скоро весела и най-важното да има..любов.   Hug На български език.

# 694
  • Плевен / София
 HugАз също ще се включа във варианта на бг ,защото ми е трудно да чета на английски....

# 695
HugАз също ще се включа във варианта на бг ,защото ми е трудно да чета на английски....
Супер  , остава само някой да избере книгата, аз лично нямам претенции  Peace

# 696
  • Враца
За ГР групите, първо трябва да се създаде и след това лесно се намират или може с покани.
Да и намислим име и да я направим, за да си изберем книги и да започваме Simple Smile

# 697
  • Разпиляна във въображението
И аз съм "за" групово четене. На английски бих се включила, ако се чете бавно, защото английският ми не е от най-добрите.

Колкото до ГР, това, което ползвам от страницата е основно да търся инфо за книги и не съм запозната с много от това, което предлага като възможности.

Прочетох

Всъщност трябва да сложа прочетох в кавички, защото книгата ама грам не ми хареса и затова прехвърлих страниците отгоре отгоре.

# 698
  • Пловдив
Идеята е чудесна! И аз ще се включа, поне в едната група засега  Whistling

На английски бих се включила, ако се чете бавно, защото английският ми не е от най-добрите.

Взе ми думите от устата  Mr. Green

# 699
  • Тук някъде.....
Така, значи да видим колко сме за ГР ( аз и в двете) и да отворим група там. Wa-wa ще се заеме, ако няма нищо против. Книгата, която предлагам за там е https://www.goodreads.com/book/show/17166702-true-love-story Изглежда добре и е получила добри оценки от прочелите я.
Що се отнася до четенето на български, предлагайте! Аз отдавна не съм чела нищо любовно на български и изобщо нямам идея има ли нещо ново по читанката или ескейп.

# 700
Предложената книга я намерих и свалих. Ново любовно, което да се намира и в Читанка и в Ескейпа, малко ме съмнява Thinking

# 701
  • Тук някъде.....
Предложената книга я намерих и свалих. Ново любовно, което да се намира и в Читанка и в Ескейпа, малко ме съмнява Thinking

Намира се книгата, да, не е трудно. Ако някой я иска и се затруднява да си я свали, насреща съм. Като за старт, не е зле. Да си определим ритъм на четене, като се съобразим с четящите по-бавно на английски. Всъщност, тези неща, както и всякакви проблеми, можем да ги обсъждаме в групата в ГР.

# 702
Свирнете като я направите Peace

# 703
  • Враца
Имаме група, моля пишете ми на лични ник или мейл в гр, за да ви добавя. Добавила съм тези от вас, които имам. За момента е скрита и става само по този начин. След това ще дам права на желаещите да имат модераторски права за там  Simple Smile
Няма проблеми и двете групи да пишат там, само трябва да ми кажете, а тук да си остане общата дискусия.

Молбата ми е, дори не е молба - в групата в гр да НЕ се публикуват линкове за сваляне на книги, както и да търсите книга за сваляне, защото е против правилата.

# 704
  • София, Младост 2
Аз си мисля и нещо друго - може би не е лошо да прегледаме разните book clubs точно как правят нещата. Защото съм попадала на пиратски книги, които отзад имат добавка от book club с куп въпроси към книгата, такива за замисляне по тях - това би било готино да го има и да изказваме мнение и предположения, докато четем и след като сме прочели Peace

Въпросите бяха неща от сорта на - какво мислите за семейството, в което е израснал героя, вие имали ли сте подобни преживявания. Т.е. връзваха книгата и с личния опит и възгледи на четящите.

На мен ще ми е трудно да спазвам темпото, защото и на бг, и на английски чета с еднаква скорост (ужасно бързо), ама ще гледам да не спамя Hug Пък и ако се случи да имам повече работа или да не ми допада много книгата, вероятно ще се получи. Но пък ето - тези, които четат бързо, може да измислят въпроси към книгата за останалите Hug

Общи условия

Активация на акаунт