Пластмасови купи Tupperware - лъжа или истина?

• 212 632
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Хубаво е да прочете и някоя страница, различна от последната за темата.

Форума е доста богат и пълен така,че се случва да се пропуснае нещо Simple Smile Ще бъде хубаво и да не се заяждате колкото и тактично да се опитвате. Simple Smile

Също е хубаво да благодарите, когато някой ви е отговорил Peace

Не сте наред нещо , чак и неблагодарна ме изкарахте , съжалявам ,че писах в групата

# 121
  • На село
Здравейте, някой може ли да ми каже на каква цена мога да си закупя този комплект кутии за фризер?http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/1081.html

# 122
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже на каква цена мога да си закупя този комплект кутии за фризер?http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/1081.html

В момента не може да се закупи този комплект, има други, но с различни размери от показаните.

# 123
Здравейте,фен съм на Tupperware от 1998г. Ползвам много техни продукти и с малки изключения мога да кажа,че са страхотни,ще ви служат цял живот.Преди две седмици правих парти у дома и се сдобих с нови продукти,на които не мога да се нарадвам.Ще следя темичката/ Simple Smile

# 124
  • Berlin
Може ли да ми кажете кой от уредите може да: прави смути/шейк, смила ядки на ситно/дребно/брашно дори, нарязва зеленчуци на малки парченца (морков, картоф, чушка, лук)? Имам предвид мастър шеф и другите (ако не бъркам името).

# 125
  • София
Може ли да ми кажете кой от уредите може да: прави смути/шейк, смила ядки на ситно/дребно/брашно дори, нарязва зеленчуци на малки парченца (морков, картоф, чушка, лук)? Имам предвид мастър шеф и другите (ако не бъркам името).

Екстрашеф. И турбомакс става.

# 126
  • Berlin
Благодаря,на сайта има ли подробности за тях, къде мога да ги разгледам? Simple Smile

# 127
  • София
Има да. Ето тук: http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/87.html
Днес изтича промоцията, която може да се види в сайта след като се влезе в ПРОМОЦИИ, а от утре влиза в сила друга. Д о днес беше в промоция средния размер Турбомакс, а какво ще бъде от утре аз поне не зная, но утре ще се види.

# 128
Бихте ли ми казали цената на кутията за хляб? А белачките?

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 18:31 от fata_morgana

# 129
Бихте ли ми казали цената на кутията за хляб? А белачките?
Взех си белачката на промоция за 18лв. ,и затова помня,че редовната цена е 23лв. Кутията не знам.Преди имаха 2 размери кутии,аз имам голямата,сега нямам наблюдения коя е останала в каталога.

# 130
  • Berlin
За кутията за хляб - на парти разкаВаха за нея. Хлябът от магазина няма да ти издържа повече, ще си мухлясва нормално, както и ако е без кутия. За да има смисъл и да си ползваш по-дълго време хляб, трябва да ти е домашно направен. Дали е така не знам, така я рекламираха. Simple Smile

# 131
Да, домашен хляб си правим Simple Smile В онлайн каталога видях и една правоъгълна кутия за торта, която също може да стане... но дали ще върши същата работа?

# 132
  • София
А кутията за хляб колко пари е и може ли линк за коя става дума?

# 133
  • София
Кутията за хляб не е в промоция в момента. Но кутията за торта, правоъгълната би могла да се ползва за хляб, понеже аз нарочно изпробвах дали влиза хляба в нея и отговорът е, че влиза един нормално голям хляб.

# 134
Кутията за хляб не е в промоция в момента. Но кутията за торта, правоъгълната би могла да се ползва за хляб, понеже аз нарочно изпробвах дали влиза хляба в нея и отговорът е, че влиза един нормално голям хляб.

Аз си мисля, че кутиите за торта (аз имам кръглата) са по-скоро за по-лесно пренасяне Peace

Общи условия

Активация на акаунт