Пластмасови купи Tupperware - лъжа или истина?

• 212 652
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Няма значение, че не е в промоция.  Peace
Единственото, което ме дразни при тази фирма, е политиката им. Със сигурност така продават по-малко продукти, отколкото ако има качена и ценова листа и всеки може да си поръча по всяко време, когато му скимне.
Иначе партита, или да питам за всеки продукт каква му е цената и да чакам да ми отговорят... Много дълго и сложно.

# 136
  • Berlin
Еми няма как, трябва да има партита, за да ходят хора и демонстратора да трупа точки. Laughing То си е като Ейвън и Орифлейм да речем, само че с пластмасови съдове. Аз нямам против да ходя по партита, в офиса им ми е удобно  Laughing, нооо сега няма как и съответно не купувам, а само си записвам в едно списъче какво искам. Laughing

# 137
  • София
Е, не е като тях. Те си имат ежемесечни книжки с цени. Гледаш и си избираш. А аз за парти въобще нямам време, та затова няма и как да си купя. Това имам в предвид.

# 138
  • Berlin
Схемата имах предвид. Simple Smile

# 139
За кутията за хляб - на парти разкаВаха за нея. Хлябът от магазина няма да ти издържа повече, ще си мухлясва нормално, както и ако е без кутия. За да има смисъл и да си ползваш по-дълго време хляб, трябва да ти е домашно направен. Дали е така не знам, така я рекламираха. Simple Smile
Така е,казвам от опит.

Кутията за хляб не е в промоция в момента. Но кутията за торта, правоъгълната би могла да се ползва за хляб, понеже аз нарочно изпробвах дали влиза хляба в нея и отговорът е, че влиза един нормално голям хляб.
Видях я на живо тази кутия и може без проблем да се ползва за хляб,не й помня цената.

# 140
  • София
Прави сте момичета. Наистина има някои неща в политиката на фирмата и най-вече в организацията, които и на мен не ми харесват. Казвам го от опит, понеже работя и с други компании за директни продажби никъде не съм видяла по толкова сложен и объркан начин да се правят поръчките. За мен като дистрибутор дори е още по-неприятно това, отколкото за купувачите. Давам един прост пример-мога да правя поръчка само един ден в седмицата в неделя.
Относно цените -кутията за хляб Бредсмарт с код R14 струва 99 лв на редовни цени. Може да се поръча най-рано в неделя на 22 и ще пристигне след 2 седмици.

Ако имате други въпроси насреща съм. Хубавото е, че вече съм натрупала някои продукти и мога да ги предложа без чакане, т.е. имам ги налични у дома.

# 141
Няма значение, че не е в промоция.  Peace
Единственото, което ме дразни при тази фирма, е политиката им. Със сигурност така продават по-малко продукти, отколкото ако има качена и ценова листа и всеки може да си поръча по всяко време, когато му скимне.
Иначе партита, или да питам за всеки продукт каква му е цената и да чакам да ми отговорят... Много дълго и сложно.

Абсолютно на същото мнение съм и аз! Между другото капака(един такъв бял и мекичък) на голямата ми купа се деформира, хлътна, изкриви се и не мога дори само да затварям купата. Малката купа пък доста дълго пази аромата на марината та за печени чушки....затова с големи резерви чета и слушам похвалите тук.

# 142
Нещо не ти вярвам... ползвала ли си ги в микровълнова?

# 143
  • София
Момичета, ако правилно се ползват продуктите - издържат години.
Миксерът ми е от 99 година. Има предназначени за МВ, има други за фризер. Тавите са ми любими, а купите се ползват ежедневно у нас. Домашен хляб нямам време да правя, но купувам домашен, ами държи си в бонбонетата....
Продуктите пристигат за 9-10 дни, защото са от Франция. Всеки месец има брошура с цени, въпреки, че в каталога няма.
Продуктите се продават на партита, за да видят хората как се борави с тях, а не после да се чудят какво са си купили.... Когато не е удобно у някой, винаги ги каня у нас, мога да видят повечето каталог и да си изберат, след като са се убедили какво им трябва.
Да не говорим, че демонстраторите имаме неща, които още не са пуснати в каталога....

# 144
Здравейте,искам да си поръчам някой неща,но не знам  как моля за помощ

# 145
  • София
Свържи се с дистрибутор от твоето населено място. Той ще ти поръча продуктите и ще си ги получиш след около 3 седмици.

# 146
  • София
Вчера на детето му подарили бутилка за вода, на всички от първи клас, и разяснение как да ги ползват  GrinningНо не разбрал изцеден сок може ли да се сипва вътре.

# 147
  • София Младост 3
И при нас са раздавали бутилки на всички деца от 1-ви и 2-ри клас в 81 СОУ Младост, София. Чак се учудих. Моя се похвалил, че всички вкъщи имаме такива Simple Smile.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 17:04 от rossi_rossi

# 148
Дъщеря ми им вика вълшебни бутилки hahaha защото й обяснявах, че не се развалят и не отделят токсични вещества като обикновените пластмасови шишета

# 149
  • Berlin
Само да не се застоява много водата в тях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт