Намаления 2013 - лято

• 93 172
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Купих макси микро на сина ми когато беше на 2г и 9м и вече три години е подложен на жестока експлоатация.Децата изобщо не го щадят,но все още си изглежда много добре и най-важното е стабилен и сигурен.
 Много съм доволна и досега си е избил парите многократно,а децата са непрекъснато с него.Допада ми,че дори и да има някакъв проблем всички части могат да се закупят отделно и да се сменят.За толкова време се наложи преди месец да се смени някаква пружина и въпреки,че не е в гаранция ми я подмениха срещу символична сума.
Малката го подкара когато беше на 1г и за няколко дни вече го караше доста добре и след това взех и на нея същия модел .За мен това е една от най-успешните  покупки и най-важното,че  децата са доволни.
Галенна би ли казала откъде си закупила тротинетката ?Цената?
Последно ги гледах в едно магазинче до хотел Лондон(бивш Мусала) и струваха 240 лв ooooh!

Тротинетката я взех от toy town  220лв и мисля,че всички я предлагат на тази цена.

# 136
  • Kyustendil
Привет,
интересува ме в Уайкикито има ли ватирани долнища с намаление? И има ли Уайкики в Сердика Център или в Дъ Мол? Предварително тенкс за инфото.
В The Mall няма Уайкики, има само в Сердика и Парадайз, поне аз за там знам.

# 137
Последна разпродажба в "Terra nova" на "Витошка" и  на "Граф Игнатиев" - всичко до 9,99.  Мисля, че започват от 1.99.
Не е останало много, но пък за тези пари има какво да се избере.  Peace

# 138
  • София
В Зара останало ли е нещо от дрехите за възрастни?

# 139

Вчера ходих и видях, че е доста заредено, но не съм гледала подробно дрехите за възрастни. Става въпрос за Зара в The Mall. Детското намаление обаче не ми се стори нищо особено, няколко дрешки, намалени с по няколко лева. В OVS е доста по-добре - намаление с 50% и голям избор.

# 140

Единични бройки от някои модели. От други има повече.

# 141
# 142
Сън, не купувай такава глупост за подарък, само прах събира и ще се чудят къде да го сложат хората
Peace подкрепям горното мнение
Аз грам не харесвам плюшените играчки вече...  Rolling Eyes
В сердика на еко -детски сандалки 22 номер има страхотни за 49+ лева

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 13:58 от дAр

# 143
Страхотна тема с много полезна информация.
За мамите, на които не им остава много време за обикаляне на магазините ето и един български сайт с намалени бански http://stylish-bg.com/index.php?route=product/category&path=78
Има ли някой, който си е поръчвал нещо от тях, защото много съм си харесала един модел, но се двоумя все още?  newsm78

# 144
  • София
Страхотна тема с много полезна информация.
За мамите, на които не им остава много време за обикаляне на магазините ето и един български сайт с намалени бански http://stylish-bg.com/index.php?route=product/category&path=78
Има ли някой, който си е поръчвал нещо от тях, защото много съм си харесала един модел, но се двоумя все още?  newsm78
То, нито избор има, пък и цените.. Stop

Аз точно за бански в НиМ щях да питам -има ли още от дамските?
И какво се случва в Масимо-то? Laughing

# 145
  • Пловдив
В Sprider - 70% на всичко. Купихме освен всичко друго и мъжко зимно яке за 12 лв.  Simple Smile

# 146
# 147
  • София
Някой може ли да ми каже актуалното намаление в Уайкики.
Благодаря  bouquet

# 148
До 50%, но много неща бяха намалени доста по-малко от 50%.

# 149
Запис...Мнооого бързо напредвате  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт