Намаления 2013 - лято

• 93 137
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой знае ли какъв е срокът за връщане на стока в Debenhams и изобщо може ли да се върне или само замяна?

# 121
Някой знае ли какъв е срокът за връщане на стока в Debenhams и изобщо може ли да се върне или само замяна?
Там на касата отстрани пишеше, но не съм сигурна, че запомних правилно: 1 месец (ето за него не съм сигурна), с касова бележка, стоката да не е носена и да е с етикет.

Може да се пита на фейсбук страницата им.

Впрочем, в други магазини за стоки на разпродажба не разрешават връщане, а само замяна. Конкретно в Benetton е така, изпробвано преди месец. Така че и това трябва да се пита.

# 122
От Зара купихме хубави дънки на каката в розово и блузки за бебето за 6 лв.

# 123
  • 1st floor
До кога е намалението за обувки Deichmann в Сердика център? До края на юли или ще продължи и август месец?
Промоцията е:
- Вземи 2 и вторият чифт е на половин цена.
- Вземи 3 и плати само 2 чифта.

За всичко ли се отнася или само за летните модели?
ПП: А те намаляват ли раниците понякога, че до сега май не съм виждала ... newsm78

# 124
За всички намалени модели, почти всички са летни.

# 125
  • София
Запис

# 126
  • София
Вчера имах добри попадения в Reserved- детскo и мъжко и дамско в Zara в Paradise-center.

# 127
Купих макси микро на сина ми когато беше на 2г и 9м и вече три години е подложен на жестока експлоатация.Децата изобщо не го щадят,но все още си изглежда много добре и най-важното е стабилен и сигурен.
 Много съм доволна и досега си е избил парите многократно,а децата са непрекъснато с него.Допада ми,че дори и да има някакъв проблем всички части могат да се закупят отделно и да се сменят.За толкова време се наложи преди месец да се смени някаква пружина и въпреки,че не е в гаранция ми я подмениха срещу символична сума.
Малката го подкара когато беше на 1г и за няколко дни вече го караше доста добре и след това взех и на нея същия модел .За мен това е една от най-успешните  покупки и най-важното,че  децата са доволни.

# 128
  • София
Записвам,че съм ви изтървала и се връщам да чета.

# 129
  • Варна
Купих макси микро на сина ми когато беше на 2г и 9м и вече три години е подложен на жестока експлоатация.Децата изобщо не го щадят,но все още си изглежда много добре и най-важното е стабилен и сигурен.
 Много съм доволна и досега си е избил парите многократно,а децата са непрекъснато с него.Допада ми,че дори и да има някакъв проблем всички части могат да се закупят отделно и да се сменят.За толкова време се наложи преди месец да се смени някаква пружина и въпреки,че не е в гаранция ми я подмениха срещу символична сума.
Малката го подкара когато беше на 1г и за няколко дни вече го караше доста добре и след това взех и на нея същия модел .За мен това е една от най-успешните  покупки и най-важното,че  децата са доволни.
Галенна би ли казала откъде си закупила тротинетката ?Цената?
Последно ги гледах в едно магазинче до хотел Лондон(бивш Мусала) и струваха 240 лв ooooh!

# 130
Вчера в Парадайз център:
- в Зара намалението си продължава, обаче детско почти нищо не е останало, но ми се стори, че за момчета има по-голям избор. Купих един клин за 12 лв и два дебели чорапогащника по 4.99. Дамското и мъжкото вече също е малко, но с повече търсене се намират добри неща.
- в Уайкики е до 50%. Има доста неща.
- в НМ има изостанали единични бройки. Купих детска рокля и детски бански за мен по 5 лв, мъжки панталон и боксерки
- в Страдивариус също има намаление, не обърнах колко процента е. Има дънки по 12.99 лв и тениски по 6.90

# 131
  • София
Привет,
интересува ме в Уайкикито има ли ватирани долнища с намаление? И има ли Уайкики в Сердика Център или в Дъ Мол? Предварително тенкс за инфото.

# 132
Привет,
интересува ме в Уайкикито има ли ватирани долнища с намаление? И има ли Уайкики в Сердика Център или в Дъ Мол? Предварително тенкс за инфото.

Уайкики в Сердика има със сигурност - уикенда ходих до там  Peace Има намалени само летни неща, няма да намериш нещо ватирано  Rolling Eyes

# 133
  • I want it all and I want it now.
Търся да купя голямо мече /плюшена играчка/ за подарък  Wink Декември имаше една промоция в Метро и мечето беше около 26-30лв. Ако видите някъде ,моля ви споделете. Благодаря.

# 134
  • София, България
Сън, не купувай такава глупост за подарък, само прах събира и ще се чудят къде да го сложат хората

Общи условия

Активация на акаунт