Намаления 2013 - лято

• 93 087
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Да не отварям нова тема:
obuvki-bg.com - някой пазарувал ли е оттам обувки и номерацията каква е, защото ми допадат доста и цените им са много добри.

# 106
Simple SmileДа подарим и тук - до полунощ днес -20% на дрехите в онлайн бутика Caramella Fashion - в разпродажба са и моделите от ревюто за Fashion TV Energy Drink  Heart Eyes

Заповядайте, красавици - само до полунощ днес! caramella-fashion.com  Simple Smile

# 107
Малко извън темата, но да сте виждали някъде официални рокли за 12-год. тийнейджърка? Много ни трябва, а никъде не съм виждала нещо подходящо...  newsm78

# 108
  • София
В Bershka в Парадайс център има доста голямо разнообразие на потници и тениски по 10 лева.

# 109
  • София
Момичета, моля помагайте с малко инфо за спортни и детски магазини с намаления. Търся детска тротинетка/скутер Мини Микро - ето такова чудо: http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.4421
, виждали ли сте някъде по магазините - искам да я видя наживо и също ми се ще мнооого да я намеря някъде намалена Twisted Evil  

Иначе вчера в Бата в The Mall имаше доста модели на 50% Peace

# 110
  • в ябълковата градина
Момичета, моля помагайте с малко инфо за спортни и детски магазини с намаления. Търся детска тротинетка/скутер Мини Микро - ето такова чудо: http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.4421
, виждали ли сте някъде по магазините - искам да я видя наживо и също ми се ще мнооого да я намеря някъде намалена Twisted Evil  

Иначе вчера в Бата в The Mall имаше доста модели на 50% Peace
Нашата Микро я взехме от един магазин, който се намира в първия безистен, ако тръгнеш по тротоара от Френската към Попа. Имат сайт: не ми дава да го пусна линка,
ввв.тротинетки.ком

# 111
  • с/у ОколоМръсТното
В Marks&Spencеr има ли намаление?

# 112
  • София
Грушенка, много благодаря! Сега видях сайта и адреса Hug П.с. А доволни ли сте?

# 113
  • Варна
Относно скутерите Micro, аз до сега не съм видяла да правят намаления, дано да греша.

Синът ми има, но от модела за по-големи деца. От 2г. я има и е "железен" скутера. Не го пази, удря го, нормално за дете, не е мръднал. За мен, оправда си цената отдавна.

Ако детето ти наближава възрастта за следващия модел, вземи него.

# 114
  • в ябълковата градина
Да, доволни сме, Микро са железни. Нашата не е мръднала, макар че не я пази особено.

# 115
  • София
Miss Noir, не грешиш, аз се подведох, защото видях една стара оферта в Грабо за 90 лв, но се свързах с вносителя и той ми каза, че е била еднократна промоция по повод отварянето на новия магазин и не предвиждат други намаления. Моят син е на 3г. ( сега ще ги навърши) , но мисля да му взема най-малкия, защото няма да се оправи според мен с 2 гуми.

Благодаря ви момичета и се извинявам , че разводних темата Hug

# 116
  • София, България
Малко извън темата, но да сте виждали някъде официални рокли за 12-год. тийнейджърка? Много ни трябва, а никъде не съм виждала нещо подходящо...  newsm78

В Карнивал кидс има детски официални тоалети, но не знам кой е най-големия размер  newsm78

# 117
  • Варна
Illit, ще се оправи, много е лесен и маневрен скутера. Виждам, че мини го дават до 5г. Синът ми е на 5г и мини-то е малко за него, включително и за 4г. дете. Ще му трябва малко повече време да се научи да спира, но така или иначе в началото всички деца дълго време спират с подметка Simple Smile

Той беше на 3г и 5-6месеца като го купихме и не съжалявам. Няма смисъл сега да дадеш много пари и след максимум 2г да иска да му купиш нов, като за 5г дете.

Това е моят съвет Simple Smile

# 118
До кога е намалението за обувки Deichmann в Сердика център? До края на юли или ще продължи и август месец?
Промоцията е:
- Вземи 2 и вторият чифт е на половин цена.
- Вземи 3 и плати само 2 чифта.

# 119
Здравейте, момичета,

Днес в Debenhams в Мол България имаше намаление на доста и хубави стоки на 50 %, на витрините пише, че намалението стига до 70 %. Там стоките са скъпички, така че с намалението наполовина идват точно на нормална цена като без особено намаление, а са доста качествени. Взех си една страхотна пижама  Embarassed. Не съм гледала детските, но намаления има във всички отдели, не е обрано в никакъв случай (вероятно поради иначе доста високите цени) и може би си струва да се погледне.

Общи условия

Активация на акаунт