Намаления 2013 - лято

• 94 705
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Какво е намалено? Някой успя ли да погледне?

Днес в мола на Стамболийски имаше намалени за момчета няколко модела ризи (нямаше всички номера), къси панталонки и малко тениски; за момичета имаше още по-малък избор няколко летни роклички и тениски. Цени 5,10 и 15 лв.

# 436
  • Berlin
От вчера в Сердика в ХМ - имаше няколко щендера с намалени детски дрешки, с големи надписи 10лв. над тях. Обаче понеже гледах само обувките, не видях какво точно е намалено.

# 437
Освен да ида да видя

# 438
  • София
Някъде по намаленията да са останали боксерки бански за момче 5г. newsm78?Имаше в Уайкикито миналия месец, но са ги прибрали а ми трябват спешно...

# 439
Някъде по намаленията да са останали боксерки бански за момче 5г. newsm78?Имаше в Уайкикито миналия месец, но са ги прибрали а ми трябват спешно...

гледах в Спридера миналия месец, но те май го затварят от октомври. Бяха на супер ниски цени - нещо 3-4 лв.

# 440
Намаления на играчки да има скоро в някой магазин, може и онлайн?
За деца на 3 годинки  newsm78
Ако не е късно:" От 2 до 13 октомври всички плюшени и занимателни играчки са с 20% отстъпка в ИКЕА."

# 441
Някой дали скоро е ходил към outlet-а на Цариградско? Дали има нещо интересно за предстоящите студове  newsm78

# 442
  • София
Някой дали скоро е ходил към outlet-а на Цариградско? Дали има нещо интересно за предстоящите студове  newsm78
Има, ама и цените не са като за аутлет...
В сезонното намаление по другите магазини, май е най-прилично и там. За мен брандова дреха на 3 години и с намаление 20% не е сериозно ooooh!

# 443
Ама тия в ХМ се подиграват...такива боклуци продават  ooooh! с всеки изминал сезон е все по- зле. Влизам с надеждата нещо да си избера. Ми те реално нямат никакви намаления, щандовете им с намаления са парцали и половина. Ужас...възмутена съм...В Уайкикито си харесвам толкова повече модели и материите им са памук- в по- голямата си част.
Вчера търсих долнища за градина за децата, ми те са по 20лв. в ХМ  Shocked, но не че и в ЛС У. не са толкова, ама...Имаше хубави за 15-на лв. в Овиесето на Сити Центъра, ще взимам от там др. седмица. Оливат се вече в тези молове, нямам думи... ooooh!

# 444
Кажете откъде мога да си взема хубав тренчкот за по-малко от 100лв Peace

# 445
  • София, България
Ама тия в ХМ се подиграват...такива боклуци продават  ooooh! с всеки изминал сезон е все по- зле. Влизам с надеждата нещо да си избера. Ми те реално нямат никакви намаления, щандовете им с намаления са парцали и половина. Ужас...възмутена съм...В Уайкикито си харесвам толкова повече модели и материите им са памук- в по- голямата си част.
Вчера търсих долнища за градина за децата, ми те са по 20лв. в ХМ  Shocked, но не че и в ЛС У. не са толкова, ама...Имаше хубави за 15-на лв. в Овиесето на Сити Центъра, ще взимам от там др. седмица. Оливат се вече в тези молове, нямам думи... ooooh!

Абсолютно, на редовна цена може и да се избере нещо, но намалените са винаги супер боклуци.

Влизам да кажа, че в Карфур, на Цариградско, има специална каса за бременни и майки с деца - по средата, до бързите каси. Ако сте такава, пререждате цялата опашка и минавате най-отпред  Peace

# 446
  • Berlin
Има си я и обикновено в ненатоварени часове там има най-много хора. Simple Smile в натоварени е ясно, навсякъде е пълно.

# 447
То и в Кауфланд има такава каса.
Скрит текст:
Веднъж в Карфур се бяхме наредили аз, ММ и двете деца. Пред нас се набутаха мъж и жена почти пенсионери да речем. Аз съм си заплес и не обърнах внимание, но ММ започна да мърмори, а те се направили, че не чуват. По едно време гледам как касиерката обяснява на тях да се изместят на друга каса, понеже това е каса за майки с деца. Увисна им сопола на хората ама понякога наистина има много нагли екземпляри. Пък аз понеже почти никога не бързам и не ме бърка дали някой ще мине пред мен.

# 448
Принципно си права, но имат и добри попадения в сезон, на стандартни цени/т.е. ненамалени/. Примерно долнища на анцунг за момчета на 15лв, моделът е от миналата година, но е от малкото, които синковеца не успя да скъса/ протрие на колената/

# 449
  • София
Въпрос на вкус, за мен овс са пълни боклуци, 1 нещо няма купено от там да е оцеляло повече от 4 обличания, ни за детето, ни за татко му. Уайкики са ми супер цигании. НМ се намират мн хубави дрехи, но не и в намалените. reserved харесвам някои неща също. Анцузи долнища в НМ има и по 15 и по 18 и по 20 за малките.

Общи условия

Активация на акаунт