Намаления 2013 - лято

• 93 178
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • софия
Много се радвам за промоцията на Комсед, ще купя от играчките на Плеидо.

# 467
И аз мисля да намина от там. Тъкмо и заплата ще взема до тогава  Mr. Green Само дано не стане много тъпкано, защото магазина при Била Младост не е никак голям  Rolling Eyes

# 468
Някой знае ли дали в магазина на Комсед Младост има друго освен играчки, или е като този в Люлин?

# 469
И аз чакам черен петък  Flutter

# 470
Някой знае ли дали в магазина на Комсед Младост има друго освен играчки, или е като този в Люлин?

Само играчки са,много е малко магазинчето.За Люлинския нямам идея какво има в него.
П.С.Забравих има и щанд с обувки на К и К

# 471
....а някой днес ходил ли е до Комсед - Младост? Как е откъм асортимент?

# 472
А този в Люлин също ли е малък? Аз знам само магазина им до площад Славейков, който е с много ограничен асортимент.

# 473
На "Тодор Каблешков" имат голям магазин. Преди имаше освен играчки и дрешки, но много отдавна не съм ходила и не мога да гарантирам как е в момента.

# 474
  • София
Този в Люлин ми се вижда една идея по-голям от Младосткия, освен играчки си спомням, че и в двата имаше бебешки аксесоари-шишета, биберони, малко козметика, и щанд на КК, за който вече са писали.

На "Тодор Каблешков" имат голям магазин. Преди имаше освен играчки и дрешки, но много отдавна не съм ходила и не мога да гарантирам как е в момента.
Този е най-голям, но там няма намаление  Laughing

# 475
Сега се връщам от Младосткия - обувки няма, дрехи има малко, но са от скъпите марки. Иначе играчки има много, доста бебешки работи. Лего също има, но не е много разнообразно.

# 476
Този е най-голям, но там няма намаление  Laughing

Хах! Хитреци. Laughing

# 477
  • София
Този е най-голям, но там няма намаление  Laughing

Хах! Хитреци. Laughing

Намаление по български... ooooh!

# 478
Сега правят това намаление само в тези магазини, защото ги откриха преди 3 г. Намаление във всички магазини правят през януари (поне от 2 години насам).
А колкото до самото намаление - не е никак малко -40%, така че си заслужава...особено, че идва Коледа!

# 479
  • Berlin
То си пише, че е само за тези 2 магазина в линка по-назад, ама кой да чете.

Общи условия

Активация на акаунт