Намаления 2013 - лято

• 93 070
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Berlin
Не е ли на 29ти черния петък?

# 556
  • 1st floor
Не е ли на 29ти черния петък?
Да!  Peace

# 557
  • Sofia
Моля ви се, дайте малко инфо!  Praynig
Къде и колко ще е намалението? За всякаква техника ли?

# 558
Намалението което ще е утре в Хиполенд за всички тяхни магазини ли важи. Сигурно ли е, че ще е на 22-ри, защото никъде в сайта не видях да е обявено такова намаление?

# 559
За всички магазини е. Днес слушах и реклама по радиото. Утре съм там първа  Crossing Arms че предните годин все по обед ходя и това, което искам е винаги обрано.

# 560
  • София, България
В Хипото отварят късно, не се бързайте  Naughty

http://www.hippoland.net/store-locator/

# 561
  • София
За първи път тази година лудият петък /-25%/ важи и за online магазина.

# 562
  • Berlin
"Специално за клиентите на верига магазини  „И за мама” от петък 22.11.2013 до неделя 24.11.2013 включително ще има 30% намаление" - в Скай сити има магазин и някъде по Солунска. Хубави са дрешките, има и бельо за бременни и майки, но не съм разглеждала.

noshtna_ptica, не знам, аз питах принципно, защото май последният петък на ноември е Черният петък в Америка. Остава и това да прихванем от тях. Simple Smile

# 563
  • София
Да, черния петък по западните страни е последния петък на ноември, след деня на благодарността. Ние тук такова животно си нямаме ни благодарности, ни петъци, нямаме и тези намаления Simple Smile
Иначе по чуждите сайтове ще има оферти.

# 564
  • София
За първи път тази година лудият петък /-25%/ важи и за online магазина.
Това за сайта е супер Peace, но и той трудно работи, по обяд бе лудница в Сердика и се отказах ooooh!

# 565
Минах към 14.30 в МОЛ Бг и беше нормално, не голяма лучница, но......много неориентирани служители. Питам нещо, не знаят, после девойката на касата 10 мин. не може да маркира някакви бодита на клиента пред мен, с моята карта се бори..........едни хора в асансьора ми обясняваха, че чакали час и половина на опашка, за да платят.......ужас, да бяха сложили малко по-оправни служители

# 566
  • София, България
Ние с вас да не се возихме заедно в асансьора, дето коментирахме, че сте двама и единият може да се нареди на опашката, а другият да пазарува  Wink

Не беше чак толкова зле, колкото очаквах, но аз този магазин в Мол България не го харесвам, никога не мога нищо да намеря. Този в Хит Младост ми допада най-много. Сега ще пробвам на сайта. Някой ако е пазарувал моля да сподели как се плаща - при получаване с наложен платеж, или с карта  newsm78

# 567
  • София
То и в сайта е разграбено-от три страници кукли МонстърХай - останали са две кукли само. Конструкторите БанБао и те разпродадени космическите модели, де.

Затова мъжа ми отиде в Хит Младост - било пълно със стока и за 10 мин. минал на касата.

# 568
  • София, България
То и в сайта е разграбено-от три страници кукли МонстърХай - останали са две кукли само. Конструкторите БанБао и те разпродадени космическите модели, де.

Затова мъжа ми отиде в Хит Младост - било пълно със стока и за 10 мин. минал на касата.

А в сайта дали има тия прословути Дракони от филмчето, ровя, ровя и не мога да ги намеря

# 569
Аз съм много доволна, че минах през -40% в Комсед и сега ще си спестя бутаницата в Хиполенд  Crazy Началото на месеца, явно още нямаше толкова хора на вълна подаръци за Коледа и беше сравнително спокойно в магазините  Wink

Общи условия

Активация на акаунт