Намаления 2013 - лято

• 93 034
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
И... няма връзка с намаленията, но много се въодушевих и искам да споделя - открили са щанд на  Ti sento Milano  на втория етаж до ескалаторите. Нося техни неща, купени от чужбина, и много им се зарадвах - имат прекрасни сребърни бижута.
А в какъв ценови диапазон са? В the mall, нали?

# 586
Да там са. Пръстените и обеците бяха между 100 и 300 лева, колиетата, които погледнах май пак в този диапазон.

# 587
  • София, България
http://www.getti.org/home?lang=2

А в България Мол вече работи тая система - Гети, не знам още точно как работи, но като пазарувах в лудницата в Хиполенд, на излизане едно момиче ми каза, че след всяко пазаруване, можеш да занесеш касовите си бележки на информация, те ти ги регистрират на някаква карта и всяка седмица можеш да спечелиш някакви ваучери, а веднъж месечно - самолетни билети. Каза, че може би скоро ще работят и в други молове.

# 588
Някой знае ли дали ще има намаления в петък в Техномаркет или Технополис  Rolling Eyes Не си спомням миналата година как беше  newsm78

# 589
  • София
http://www.getti.org/home?lang=2

А в България Мол вече работи тая система - Гети, не знам още точно как работи, но като пазарувах в лудницата в Хиполенд, на излизане едно момиче ми каза, че след всяко пазаруване, можеш да занесеш касовите си бележки на информация, те ти ги регистрират на някаква карта и всяка седмица можеш да спечелиш някакви ваучери, а веднъж месечно - самолетни билети. Каза, че може би скоро ще работят и в други молове.

Още прохождат явно и имат грешки, което е в рамките на разбираемото. Взех карта Гети при пазаруване в Дебенамс и като влязох в профила си да си проверя точките, установих, че нямам. Отидох с бележката- отговорът беше да поискам в Дебенамс да сторнират покупката и да сканират картата отново, за да си получа точките. Та едва ли ще стане след пазаруването, трябва първо да си вземеш карта и да ти я сканират в магазина. Току- що се опитах да вляза в профила си и да видя дали е отразена следващата покупка- не мога, грешна била паролата, а при опита да поискам нова не се получи нищо.

# 590
Аз тази карта, я ползвам когато пазарувам от Карфур. Пред касите има момичета, където сканират картата и касовата бележка. А също така я ползвам и в Soho Cafe, на последния етаж, където с нея има 20% намаление на всичко от менюто. И между другото, храната там ми харесва Peace
Ако някой знае, нека пошушне, кога е намалението H&M. Мотае ми се в главата, че миналата година беше след Коледа newsm78

# 591
  • София
Докога важат тези карти getti и на същия ден ли,в който е направена покупката трябва да се издаде такава карта?Касовите бележки от всчики магазини на територията на МОЛ-а ли важат за издаване на такава карта?
Благодаря!

# 592
  • София, България
Не знам дали е задължително да имаш покупка, за да ти издадът картата. Казаха на информацията, че се издава, и после след пазаруване, отиваш там с касовите бележки и картата и те ти регистрират покупките.  Аз още не съм си влизала в профила, трябва да пробвам, но момичето каза, че всяка касова бележка важи, дори и такава за 1-2 лева, от всички обекти в Мола.

# 593
В Debenhams ще има 5 дни  "-25%" от 27.11.2013г. на дамско и мъжко облекло.

# 594
а детско?

# 595
а детско?

За детско не са написали. Публикували са за дамско и мъжко дизайнерско облекло, но ще има и други изненади. Трябва за детско да се провери на  място.

# 596
  • София
Целият магазин без козметика беше на -25% до миналата седмица.Така че предполагам в момента са само мъсжко и дамско на -25%.
Някой има ли спомен по кое време започна миналата година -30% намаление в Benetton?

# 597
  • София
Момичета, мяркали ли сте някъде якета с гъши пух за възрастни и на какви цени? Hug

atenan, имаше ли сред намалените артикули в Sportina якета с пух (и на кой етаж беше Спортина)?

# 598
Имаше и якета с пух... обаче в момента зациклих и въобще не мога да възстановя на кой етаж е Simple Smile

Бенетон са едни от първите, които започват с намаленията - някъде около 15 декември би трябвало вече да са започнали.

# 599
  • София
Бенетон са едни от първите, които започват с намаленията - някъде около 15 декември би трябвало вече да са започнали.

Благодаря! Peace
Силно се надявам преди Коледа да са започнали,че съм харесала рокля на дъщеря ми...

Общи условия

Активация на акаунт