Намаления 2013 - лято

• 93 020
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря, atenan!  Simple Smile

# 601
Аз не съвсем по темата с намаленията , но ... някой да ми каже , къде има ботуши от естествена кожа , които горе не са широки ? Не търся намаления естествено ...
Просто ми писна да не мога да си купя ботуши . Краката са ми слаби и всички ботуши ми стоят все едно съм тръгнала за риба  Crazy
Не мога да приема , че се шият такива модели  Confused При № 36 , би трябвало да се предполага , че не ти е огромен прасеца ...
Ако някой сподели инфо , ще съм много благодарна , защото нямам нерви да обикалям ...
  bouquet

# 602
Аз не съвсем по темата с намаленията , но ... някой да ми каже , къде има ботуши от естествена кожа , които горе не са широки ? Не търся намаления естествено ...
Просто ми писна да не мога да си купя ботуши . Краката са ми слаби и всички ботуши ми стоят все едно съм тръгнала за риба  Crazy
Не мога да приема , че се шият такива модели  Confused При № 36 , би трябвало да се предполага , че не ти е огромен прасеца ...
Ако някой сподели инфо , ще съм много благодарна , защото нямам нерви да обикалям ...
  bouquet
http://www.megias.bg/bg/botushi-boti-botu6i/7623--177-.html
http://www.megias.bg/bg/botushi-boti-botu6i/7622--174-.html
Аз си купих първите след обикаляне цял месец. Отстрани има коментари и за ширината  Grinning

# 603
Джани имат голям избор от ботуши ест. кожа, при тях проверявала ли си?

# 604
Eлия с такива съм:https://www.richtershoes.bg/bg/products/category14/product65.html
Стоят идеално според мен и са със симпатекс не пропускат. Лично според мен са съобряазени размер с дебелина на крака. Не всички размери да са еднакво широки на глезена и прасеца.

# 605
Да , нищо не ми става  Sad Просто горе всичко ми стърчи ...

Зайче , тези модели са много широки за мен . Благодаря, все пак !

# 606
Да , нищо не ми става  Sad Просто горе всичко ми стърчи ...

Зайче , тези модели са много широки за мен . Благодаря, все пак !
Стреч тогава си търси  Simple Smile

# 607
  • София
Eлия имам същия проблем като теб.За съжаление не мога да помогна с конкретна информация,аз си решавам проблема с обикаляне и мерене.Същото е и с ботите.Като ги обуя и са ми широки около глезена.
Имаш ли нещо против да са български ботушите?Струва ми се,че те биха могли да имат по-тесни модели нагоре.
И за ботуш до коляното ли става въпрос?

# 608
  • I want it all and I want it now.
Вчера бях в мол Сердика. Има на Тенденц доста модели от естествена кожа и са по крака.
Беше лудница в магазина Crazy Имах чувството ,че всички точно тогава се бяха сетили да си търсят  Laughing

# 609
Аз пък имам обратния проблем. Ходих в Дайхман миналата седмица и единствените няколко чифта боти, които имаха моя номер, просто не ми влязоха  ooooh! Нямаха и дзип или върви за регулиране поне  ooooh! ooooh! Накрая си тръгнах с маратонки  Crossing Arms и сега не мога да изляза от нас, че нямам какво да обуя на този сняг  ooooh!

# 610
  • I want it all and I want it now.
agnesana Освен да си вземеш апрески.

Да попитам аз си търся прави дънки Peace
 Да не са ластични и изцяло да са изчистени. Някой , ако види да каже.  Peace
Благодаря.

# 611
Имаш ли нещо против да са български ботушите?Струва ми се,че те биха могли да имат по-тесни модели нагоре.
И за ботуш до коляното ли става въпрос?
Нямам против българските . Искам ботуш с нисък или среден ток , изчистен , без финтифлюшки и украси , до коляното по възможност !

Благодаря.

И аз търся такива . Светли обаче . Искам прави с ниска талия !  Simple Smile

# 612
  • София

Благодаря.

Прави дънки, съвсем изчистени, класическа кройка и деним на LEE имаше миналата седмица във Fashion gallery до метростанция Люлин, но понеже имаше много намаления не знам какво е останало като модел и номера.

# 613

Благодаря.

Прави дънки, съвсем изчистени, класическа кройка и деним на LEE имаше миналата седмица във Fashion gallery до метростанция Люлин, но понеже имаше много намаления не знам какво е останало като модел и номера.
В този магазин  на нищо не им приличат дрехите - парцали! И клиентите ровят и хвърлят като индиянци  #2gunfire

# 614
Някой правил ли е поръчка онлайн в петък в Хиполенд и пристигнала ли е?

Общи условия

Активация на акаунт