Намаления 2013 - лято

• 93 011
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Това е направо подигравка с хората (говоря за Е маг) за 30 мин. изведнъж всичко замина! Дали по-късно ще има още продукти или единичните бройки се изчерпаха #Cussing out

# 646
А ще проверявам периодично,въпреки че пише "разпродадено"

# 647
И аз съм разочарована от Еmag ..... Докато реагирам ,всичко беше изкупено ....  Crossing Arms

Аз се съмнявам да пуснат още продукти,пише до изчерпване на обявените наличности...а сигурно имат по 1-2 бройки от всичко  ooooh!

# 648
Да, в условията пише, че бройките са лимитирани, а един клиент може да закупи само по 1 бр. от даден модел Peace

# 649
Добро утро!
Пускам линк, при регистрацията на който, получавате ваучер за отстъпка от 30% на всичко в магазини New Yorker само днес на Черния петък :

http://www.newyorker.eu/black-friday/?p=VRlYWVou

За Емаг не мисля, че ще пуснат нови бройки.
Приятен ден и успешни покупки!

# 650
  • София
Някои цени ми се струват завишени и реално отстъпката не е чак толкова голяма....за Е-мага става въпрос.

# 651
bibsy2013, този линк вече е пускан многократно Peace

# 652

Аз в 7.30 влязох, още НИЩО не беше продадено, но като се почна с фотоапарата ми, и после едно по едно всичко изчезна

Не е съвсем вярно защото и аз тогава влязох  и имаше вече разпродадени неща?
Това ми е поръчката: "петък 29 ноември, 2013 07:31"

# 653
Тук виждам само 1 магазин на -50% всичко:
http://themall.bg/bg/offer/black-friday_l.o_id.1479

# 654
Абе момичета, сайтовете на технополис и техноаркет не работят, да не би да има нещо там???

# 655
  • София
На Техномаркета си работи, но няма нищо.

# 656
  • На един клон
Абе момичета, сайтовете на технополис и техноаркет не работят, да не би да има нещо там???
Има цифромания  Mr. Green
Технополис го отварям, Техномаркета  само се е запънал.

# 657
На Технополис също,аз я отворих безпроблемно и нищо не пише за Черен петък Simple Smile

# 658
 Tired Да аз отворих сега и двете, нема .....май само на думи ще си остане тоя Black Friday....в България, а иначе яко се тръбеше уж в медиите, че сме щели да имаме такова мероприятие в БГ

# 659
Tired Да аз отворих сега и двете, нема .....май само на думи ще си остане тоя Black Friday....в България, а иначе яко се тръбеше уж в медиите, че сме щели да имаме такова мероприятие в БГ

Ми то си е "черен" петък, ако имаше намаления щеше да ми е "розов"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт