Намаления 2013 - лято

• 92 975
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
emag си работеше сутринта в 7.30 и имаше от всичко. Аз се престраших само с един сешоар... Имате ли представа с коя куриерска фирма доставят?

# 661
emag си работеше сутринта в 7.30 и имаше от всичко. Аз се престраших само с един сешоар... Имате ли представа с коя куриерска фирма доставят?
Speedy

# 662
  • София, България

Аз в 7.30 влязох, още НИЩО не беше продадено, но като се почна с фотоапарата ми, и после едно по едно всичко изчезна

Не е съвсем вярно защото и аз тогава влязох  и имаше вече разпродадени неща?
Това ми е поръчката: "петък 29 ноември, 2013 07:31"

Ами в секцията с фотоапаратите още нищо не беше продадено. Но докато милото се начуди: "Ама дай да видим в Технополис дали толкова му е цената, дай да му видим параметрите, дай да видим това, дай онова", и когато накрая се съгласи и натиснах Купи - то ми даде Нъцки, изчерпана наличност  Crossing Arms Crossing Arms И после взеха да се появяват навсякъде тия надписи. Накрая в 7.50 от четвъртия опит - и този ако се беше свършил вече щях да се откажа и се получи. Ама вместо с хубав фотоапарат се уредих с щракалка    Confused

# 663
Аз още снощи сверих цените и не губих време. Ама гледай от хубавата страна -евентуално можеш да продадеш щракалката и да си купиш друго  Peace Сега мисля да следя продавалника  Laughing

# 664
  • София
Ира, моля те, кажи кой магазин е това, че на служебния ми комп този сайт е блокиран Laughing

# 665
  • Berlin
Lee Cooper, но то там постоянно има някакво голямо намаление.

# 666
  • Kyustendil
Ира, моля те, кажи кой магазин е това, че на служебния ми комп този сайт е блокиран Laughing

Lee Cooper -50% oт 28.11 до 01.12.2013 г.

# 667
  • София
аа супер, благодаря ви  bouquet

# 668
  • София
Пуснаха още бройки в е-мага  Crazy Току що реших пак да пробвам с един изчерпан телефон и взех че го поръчах, да не повярваш....имам номер на доставка... Бързо проверявайте  ooooh!

# 669
Привет момичета,

Знаете ли в Хиполенд артикулите в акция дали имат 25% отстъпка върху вече намалената цена?

# 670
Току що ми пристигна смс-че, че и в бутиците на Estee Lauder  има 15 % отстъпка на всичко.

# 671
  • София, България
Пуснаха още бройки в е-мага  Crazy Току що реших пак да пробвам с един изчерпан телефон и взех че го поръчах, да не повярваш....имам номер на доставка... Бързо проверявайте  ooooh!

в кошницата ли ти беше, защото ако не ти е в кошницата въобще не можеш да го щракнеш, не е активно

а аз го махнах от кошницата, като видях че се е изчерпал фотоапарата ми  ooooh!

# 672
  • София

в кошницата ли ти беше, защото ако не ти е в кошницата въобще не можеш да го щракнеш, не е активно

а аз го махнах от кошницата, като видях че се е изчерпал фотоапарата ми  ooooh!

Да, в кошницата беше, другите наистина не могат да се щракнат  Tired

# 673
  • София
Сега виждам, че телефонът с 62% намаление All view е наличен, махнали са му етикета разпродаден, така че който го търсеше, да побърза  Simple Smile

# 674
  • София, България
Внимавайте, налични са, но само с 10% отстъпка

/поне фотоапаратите/

Общи условия

Активация на акаунт