Намаления 2013 - лято

• 92 970
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Ето на това му казвам ''Черен Петък'' Shocked
http://www.youtube.com/watch?v=-xL8rE9DT4g#t=202

# 691
  • I want it all and I want it now.
 Joy Joy Joy Не бих си ,го причинила  Wink

# 692
Аз бих, но не за -15%, а за минимум -75%.

# 693
  • I want it all and I want it now.
Така като ги гледам не знам колко успяват да напазаруват. Те се бият и мачкат.  Wink
Представи си да награбиш един телевизор ,дали ще остане цял до касата.  Laughing
Не знам дали и чантата ти ще оцелее в тази блъсканица.  Laughing

# 694
Момичета,някой разходил ли се е вече по софийските молове? Нищо ли няма по-така във връзка с Черния петък  newsm78
+ Kenvelo -50% all

# 695
Днес - BLACK FRIDAY, утре и в неделя - промоцията в Caramella Fashion e -20% на всички дамски дрехи в секция "Най-ново" с код CF20 Simple Smile

# 696
http://www.hippoland.net/media/action/file/default/KK-2013.pdf
има добри цени и тук, поне на 2, 3 неща, които следя

# 697
Момичета,някой разходил ли се е вече по софийските молове? Нищо ли няма по-така във връзка с Черния петък  newsm78
+ Kenvelo -50% all

За мен това намаление в Кенвело е малко измислено. Блузите и панталоните са сложени на цени 80 лв, за да станат с намалението 40. Освен това си харесах една жилетка за 30 и няколко лв, но се оказа, че точно този щанд не влизал в намалението. А е обявено -50% на всичко.....както и да е, нищо не си взех.

# 698
  • София, България
Кенвело и мен ме издразниха напоследък, много ниско качество, избеляват нещата бързо, прокъсват се ... отдавна не съм влизала там

# 699
Black friday
Само днес 29.11.2013 г., може да се възползваш от най-големите намаления. Промоцията важи само за онлайн магазина на Be Fit (www.befit.bg)

# 700
  • София
+ Kenvelo -50% all
Мерси. Погледах в сайта на Парадайз и на Сердика.Има и на Лий Купър,но то май е от преди-пак 50% и на Кенвело.Но очаквах,че повече търговци ще се включат.Срамота.... Хайде,варненци,похвалете се  Wink Дано поне там да е било така,както рекламираха  Peace

# 701
Пълна трагедия беше във Варна. Смешни намаления.

# 702
  • София
+ Kenvelo -50% all

За мен това намаление в Кенвело е малко измислено. Блузите и панталоните са сложени на цени 80 лв, за да станат с намалението 40. Освен това си харесах една жилетка за 30 и няколко лв, но се оказа, че точно този щанд не влизал в намалението. А е обявено -50% на всичко.....както и да е, нищо не си взех.
Те там дънките са си толкова редовни цени 80-100... качеството им никога не е било различно, 90% от нещата са им бързо късащисе и избеляващи... но имам и попадения от там, като цяло, там само на намаления.

# 703
  • София
Много благодаря на всички  Hug
Аз съвсем случайно днес , докато чаках детето от училище , намерих страхотни ботуши на Пещера в едно малко магазинче . Даже бяха намалени на 110 лв. Имаше доста интересни модели ! Видях естествена кожа ботуши намалени и на 75 лв. , защото били миналогодишна колекция ...
Доволна съм  Peace

Къде се намира магазинчето? А ти успя ли да си намириш ботуши Simple Smile

И аз искам да попитам къде точно се намира това магазинче?

# 704
В Лий Купър има 50% намаление до днес. В Мис Сиксти и Енерджи- 40%, Уайкики пак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт