Намаления 2013 - лято

• 92 988
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • в ябълковата градина
Много различни ботуши има в Хюманик,вкл. и такъв вид точно като търсения от Елия.

# 616
agnesana Освен да си вземеш апрески.

Да попитам аз си търся прави дънки Peace
 Да не са ластични и изцяло да са изчистени. Някой , ако види да каже.  Peace
Благодаря.

http://www.soliver.eu/Jeans/11.307.71.2944,en,pd.html?sku=11%2e3 … ef=lp&is=true

Аз нося такива - С Оливър в България се подават в Пийк и Клопенбург и в Бианка

# 617
Аз пък имам обратния проблем. Ходих в Дайхман миналата седмица и единствените няколко чифта боти, които имаха моя номер, просто не ми влязоха  ooooh! Нямаха и дзип или върви за регулиране поне  ooooh! ooooh! Накрая си тръгнах с маратонки  Crossing Arms и сега не мога да изляза от нас, че нямам какво да обуя на този сняг  ooooh!

http://www.javari.de/s?brands=Peter%20Kaiser&node=344075031# … 18%26pageCode%3Dd

ето тези са от много сполучлив материал - изключително ластични и стават и на много дебел прасец, доста по топли от това, което подобни материи предлагат тук, лесни за подръжка. Случва ми се да ги нося и в много студено време - не само не пропускат, но и държат топло.  Пиша го защото обикновено подобен тип ботуши се смятат за по - скоро модни, отколкото топли и удобни.

Има още две места в София, където могат да се намерят високи ботуши за по - пълен прасец, но ти май си в Русе, така че ги пропускам.

# 618
  • София
Eлия за ботуши/обувки можеш да попиташ в темата за javari. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748026.0 Там има много стоножки, които ще те насочат изключително точно, както за марка, така и за онлайн и офлайн магазин. Много момичета си стесняват ботушите при обущари. Ще те насочат за добър такъв, при нужда в твоя град.
За съжаление аз съм от хората с широк крак и големи, дебели прасци и обущар не ми помага  Grinning agnesana  Hug Ако проблема ти е широк крак-мога да споделя опит.

# 619
Много благодаря на всички  Hug
Аз съвсем случайно днес , докато чаках детето от училище , намерих страхотни ботуши на Пещера в едно малко магазинче . Даже бяха намалени на 110 лв. Имаше доста интересни модели ! Видях естествена кожа ботуши намалени и на 75 лв. , защото били миналогодишна колекция ...
Доволна съм  Peace

# 620
Аз пък имам обратния проблем. Ходих в Дайхман миналата седмица и единствените няколко чифта боти, които имаха моя номер, просто не ми влязоха  ooooh! Нямаха и дзип или върви за регулиране поне  ooooh! ooooh! Накрая си тръгнах с маратонки  Crossing Arms и сега не мога да изляза от нас, че нямам какво да обуя на този сняг  ooooh!

http://www.javari.de/s?brands=Peter%20Kaiser&node=344075031# … 18%26pageCode%3Dd

ето тези са от много сполучлив материал - изключително ластични и стават и на много дебел прасец, доста по топли от това, което подобни материи предлагат тук, лесни за подръжка. Случва ми се да ги нося и в много студено време - не само не пропускат, но и държат топло.  Пиша го защото обикновено подобен тип ботуши се смятат за по - скоро модни, отколкото топли и удобни.

Има още две места в София, където могат да се намерят високи ботуши за по - пълен прасец, но ти май си в Русе, така че ги пропускам.

Hug харесват ми, но цената е трепач. Не са по моя джоб  Tired

Не само ходилото ми е широко, ами и всичко на горе  Mr. Green Като бях слаба трудно си намирах обувки, а сега съвсем.

На Пещера обувките бяха много хубави преди, като си купувах и когато бяха на нормални цени. Последният път като им видях цените и се шокирах. Като цяло 110лв за естествена кожа ми се струва нормална, до приемлива цена. Има магазин в Русе и ще видя да се разходя до там да проверя какво имат.

# 621
Видяхте ли рекламата за черния петък в E MAG? Какво ви е мнението ? Дали ще има нещо което да си заслужава? Не ми става ясно от колко часа ще започне, обявяват  сутринта на 29ти като начало, но час точен newsm78.
Чули ли сте за другаде такова намаление?

# 622
  • София
Аз ще разгледам в петък... тия дни без да знамза тоя черен петък видях вв този сайт приятни цени.

# 623
Видях аз но тоя сайт нещо не ме тегли, за разлика от детето. Като им чуе рекламата и чак започва да танцува  Mr. Green

Надявам се в Технополис да има нещо  Praynig но за сега никъде нищо не пише.

# 624
И аз разгледах сайта, но е с доста беден асортимент  Rolling Eyes Поне за това, което мен ме интересува - фотоапарати и аксесоари.

# 625
Аз съвсем случайно днес , докато чаках детето от училище , намерих страхотни ботуши на Пещера в едно малко магазинче . Даже бяха намалени на 110 лв. Имаше доста интересни модели ! Видях естествена кожа ботуши намалени и на 75 лв. , защото били миналогодишна колекция ...
Доволна съм  Peace

Къде се намира магазинчето? А ти успя ли да си намириш ботуши Simple Smile

# 626
  • София
Вчера чух реклама по радиото - утре ще има "черен петък" в Douglas и бюти зоун с 15 % намаление на всичко  Grinning

# 627
  • София
Да попитам знете ли кога започват намаленията в Batta?Досега не са ми били в полезрението,но тази година си харесах тяхна чанта.
Разгледах e mag.Но не откривам с колко процента е намалението.Иначе цената на артикул,който ме интересува е същата като в Техномаркет например.

# 628
Доволна съм  Peace

И аз съм с тънък крак, има тесни модели на бълг. марка Гидо.
Естествена кожа, изчистени модели, отлично качество... Те между другото правят продукцията си за Бата.

# 629
  • Майничка
Някой правил ли е поръчка онлайн в петък в Хиполенд и пристигнала ли е?

Аз, до днес нямах информация какво се случва и писах на мейла. 15-на минути по-късно ми се обадиха, че от поръчани 3 артикула, двата не са налични, дали да ми изпратят третия. Стойността на доставката на практика "изяждаше" отстъпката, така че го отказах.
Впрочем, артикулите все още фигурираха като налични в електронния им магазин, но след като го отбелязах по телефона, изчезнаха.
Условията за промоцията са били доставка до 7 работни дни, интересно ми е само, ако не бях писала, дали щях да получа обаждане в рамките на тази седмица или щях да си вися в очакване.

Общи условия

Активация на акаунт