МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 30 045
  • 656
  •   1
Отговори
# 480
А откъде можем да бъдем сигурни, че всичките тези думички наистина са били объркани от кандидатките...?  Rolling Eyes
 Просто не ми се вързва нещо. И без това търсят само сеир да има.  Crazy

Голяма весеба беше как Пенка уцели 2 думи на кръст. Да се смеем ли, да плачем ли...  Confused

# 481
Много не го гледах и само хвърлях по едно ухо.Не знаех,че Пенка е стигнала само до 4 клас,не е хубаво да го казвам,но нивото на повечето роми в страната е такова.Малко ми дожаля за нея,защото и да е искала да учи сигурно не е имала тази възможност,но какво е оправданието на другите мацки с маркови дрехи.Честно казано малко ме дразни факта,че изкарват на преден план само грешките им ,със сигурност имат и добри качества,но те не носят рейтинг най-вероятно.
 Twisted Evil Франсин много ме дразни и с грим е даже по-грозна .Изкараха Вили голяма сплетница,а тя каза само това,което  всички си шушукат от дълго време насам.

# 482
  • София
Аз се бях отказала да гледам предаването, но като ви прочетох сега, май съм поизпуснала някои пикантерии.  Mr. Green Качват ли някъде епизодите, да ги попрехвърля?

# 483
  • София
Моля ви, обяснете ми каква грешка може да бъде допусната в думата "самолет"?  Mr. Green

А онази дребната, едната от близначките, как пък не си затвори простите джуки - през цялото време повтаряше едно и също като латерна. Не знаела Пенка азбуката. Какво общо има азбуката с неграмотното писане. То и моята дъщеря, която е на 5 г., знае азбуката, но това нищо не значи.

# 484
  • с/у ОколоМръсТното
Моля ви, обяснете ми каква грешка може да бъде допусната в думата "самолет"?  Mr. Green

съмолет, самолед и т.н предполагам... Mr. Green

Близначките са мега-ултра-хипер неприятни същества. Искам да си ходят.
Пенка обра точките, факт. Жалко, че макар учили повечко години от нея, останалите претендетки също са объркали. И "великите" Звезделина и Миглена.
Приятно ме изненада Джулия (мерси тонкабонка   bouquet) и Емел.
И неприятно - моята фаворитка Даниела.  Crossing Arms

П.П: КреМвирши и съжЕлявам са ми "любимите" грешки още от зората на форумстването ми.  ooooh!

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 10:24 от Шани

# 485
Снощи не гледах, но от коментарите Ви разбирам горе долу какъв за какво иде реч!  Embarassed Еми , извинявам се много ама откъде го вадят това самочувствие тези момичета?  ooooh! Аз ако се изложа така, ще ме е срам да говоря даже!  ooooh!

# 486
  • София
Приятно ме изненада Джесика (нали не бъркам) и Емел.
Джулия, но с тия имена - все тая.  Mr. Green

# 487
renitka_89,
cъжалявам, че мнението ми не ти харесва. Не съм искала да бъда разбрана погрешно - не смятам, че момичетата са грозни (е, поне една по-голяма част), наистина има и такива, които не са за там, въпреки височината, но това стига ли...?
Не ми харесва това, че се държат арогантно и, лично за мен, не покриват моите критерии, но не от мен зависи избора, не съм в журито, така че не ме бърка особено Peace Просто ми е неприятно такива момиченца (повече от половината със татуировки, силикон и какво ли още не) да представят България. Разочарована съм от продуцентите и тяхната алчност, ясно осъзнавам, че даже някой от тях нямат реален шанс за победа, а са там, защото правят някакво "шоу" или имат интересна съдба.
Смятам, че всяко едно от момичетата там трябва да е заради своите лични качества. И да е заслужила мястото си точно заради тях.
Не удобрявам черни момичета, било то и със 5 български гражданства, да се явяват на такива конкурси в родината ни.  newsm78 Нашият народ е, най-малкото, с бял цвят на кожата, и те двете момичета не подхождат за формата. Както и Пенка, но тя е вкарана за сеир.
Както преди време нашият Брадър беше спечелен от едно момче от Македония #Crazy Смешно е...
Разбирам да имаха ексотична красота, преплитащи се корени и т.н. Но те не са така. А и каква е тази прическа от Франсин? И този грим? Sick Съжалявам, наречи ме закостеняла и старомодна, но аз не искам да ни представя някаква танцьорка в дискотека, с половината й коса липсваща, дето нарича себе си "черен лебед" Shocked
Хареса ми представянето на Нанси, мисля че избра правилен подход, като представи корените си и предложи на зрителите да я видят в такава светлина. Харесва ми и Ингрид и още 1-2...  Peace

# 488
Какво впечатление ми направиха кандидатките за мис. Сърдиха се на двете момичета които пазаруваха онзи ден, че са взели диня и банани, а не са взели сладкиши. И като замазаха едни филии хляб със сладко май, почти не спортуват, или поне аз не съм видяла....И после защо Жени им рисувала по телата проблемни зони.....

# 489
renitka_89,

Не удобрявам черни момичета, било то и със 5 български гражданства, да се явяват на такива конкурси в родината ни.  newsm78 Нашият народ е, най-малкото, с бял цвят на кожата, и те двете момичета не подхождат за формата. Както и Пенка, но тя е вкарана за сеир.

Не знам какво одобряваш, но изказването ти е ужасно расистко.

# 490
  • София
Повечето от тези думи са сбъркани от Пенка. Със сигурност тя е писала, че мечта ѝ е да се вози на самолет и че е била хигиенистка. Да бяха казали какви са грешките, някои може и просто да са изпуснали някоя запетайка.

Аз също не одобрявам тъмнокожи да представят България, както и Пенка или Емел, която да представи България, говорейки на турски. Това е просто абсурд последното и за мен е ужасно обидно.

# 491
Не съм гледала предаването от 3 дни. newsm78 Нещо интересно изпуснала ли съм?
Просто от както разбрах какво ще има на лайфа във вторник ми се отщя да гледам.

# 492
Признавам, че това предаване не го гледам, но попадам на него като инцидентно сменям каналите.

потресена съм от неграмотността на Пенка, но това е нормално за етноса им.Едва сега се поинтересувах от имената на кандидатките. Най-симпатична и с най-приятна визия ми се струва, че е Джулия, определено другите хич не ми харесват.Емел също ми допада.

# 493
# 494
  • София
Загледах се в реалитито благорадерие на тази тема.
Не съм гледала всички серии, попаднах на тази с пеенето и бащата. Не зная как този баща не скочи и не си прибра детето. Толкова малодушно ми се видя поведението му, те ги направиха и двамата за резил. А като си помисля, че има и психолог там. За толкова много формати хората не разбраха ли, че целта е да им намерят слабите места и после да ги провокират? Каквито момичета са подбрали - такива показват. Но най-много ме изумява доброволното подлагане на унижения. Какво толкова ценно намират там, че да са готови да платят цената?

Общи условия

Активация на акаунт