МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 30 047
  • 656
  •   1
Отговори
# 495
Моля ви, обяснете ми каква грешка може да бъде допусната в думата "самолет"?  Mr. Green

А онази дребната, едната от близначките, как пък не си затвори простите джуки - през цялото време повтаряше едно и също като латерна. Не знаела Пенка азбуката. Какво общо има азбуката с неграмотното писане. То и моята дъщеря, която е на 5 г., знае азбуката, но това нищо не значи.
Съгласна!
Тази черта в манталитета на някои хора не я разбирам и това е. Много е лесно да оплюеш някого, да му намериш сто кусура, а в същото време да се правиш, че си перфектен. Гледам ги как се подиграваха на Пенка - ами какво очакват? Тя не твърди, че е умна и образована. Пък и грешките бяха И техни, така че да не се правят на много изумени.
Засега ми харесват Джулия, Емел и Ингрид.
Вили все така ми простее.

# 496
А като си помисля, че има и психолог там.

Психологът е Ани Владимирова (май), свързала името си с гаври в Биг Брадър и подобни формати. Човек, който е плюл на професионалната етика, според мен. Rolling Eyes

Не ме учудват кандидатките, нормалните млади и красиви момичета си гледат учението и работата.

# 497
  • София
Да, тя е абонирана. И понеже вече всички я познават, пак се чудя как отиват на кастингите и й се доверяват, че и тя ги "консултира". Зловещо е. Това не е като да накараш потребителите да харесат тази марка прах за пране пред онази. Очевидно няма гилдия, няма етичен кодекс, няма нищо, което да контролира  или следи дейността на психолозите, психотераппевтите и клиничните  психолози. И като си помисля, че най-вероятно тя  има и частна практика.

Конкретно с този формат, има много млади момичета, дори има непълнолетно момиче, и дори момичетата да са изкукали, неопитни и каквито ще да са там, къде дремят родителите им? Момичетата там от глупост ли са или от алчност? Доколкото видях, някои са модели, за тях ми е по-ясно, но другите? особено това 17-годишното?
Да, виждала съм десет пъти по-красиви момичета, ама те не се занимават с реалитита и конкурси.

# 498
Andariel , аз доколкото схванах ситуацията и от изпуснатите думи на участничките разбирам, че не са били наясно с формата тази година и са очаквали да бъде като миналата година. Освен това изглежда да има и неустойка 50 хиляди лева за излизане преждевременно. Просто са ги хванали като мишлета... Търпят и чакат да мине - и момичетата, и семействата им.  Confused

# 499
  • София
Гадно. тук прочетох и за случая с убийството на майката. Не съм гледала серията, но дори само по това, което описвате, е гнусно. Не зная що за човек трябва да го използваш. Вярно излиза, че са като мишлета.

# 500
Току-що изгледах снощния епизод .. ама  Shocked Shocked Shocked Shocked
На тези елементарни думи да сгрешат .... сериозно ли? #Crazy #Crazy #Crazy

# 501

Психологът е Ани Владимирова (май), свързала името си с гаври в Биг Брадър и подобни формати. Човек, който е плюл на професионалната етика, според мен. Rolling Eyes

Напълно споделям мнението ти.
Снощи едва 10 минути погледах и не можах повече да изтърпя. Но влизам в темата.  Wink

# 502
Това с убитата майка беше дъното - "ама ще му простиш ли, всеки прави грешки"... Искат да заснемат и голямото сдобряване и срещата с тати, дано момичето не се поддаде. "Един сгрешил баща... една благородна дъщеря... една прекъсната от 16 години връзка..." (драматична музика). Напомнят ми за Венета Райкова и натиска ѝ върху един мъж от предишен Биг Брадър да сподели пред всички как го изнасилвали в Дома за деца. Уроди.

С рейтинг няма как да ги санкционираме, поне смс-и не пращайте. Praynig То се видя и че са напразни пари - изхвърлят някого заради смс-и, вкарват го отново заради сценарий. Не хранете троловете! Praynig

Един съвет към бъдещи мераклии за подобни предавания - лъжЕте. Като ви питат от какво ви е страх най-много - лъжете убедително. Ако ви е страх от змии, кажете - от котки ме е страх.  Confused Истината, както се вижда, не е във ваша полза.

# 503

Един съвет към бъдещи мераклии за подобни предавания - лъжЕте. Като ви питат от какво ви е страх най-много - лъжете убедително. Ако ви е страх от змии, кажете - от котки ме е страх.  Confused Истината, както се вижда, не е във ваша полза.

Ох, ако някога попадна в такова предаване, ще кажа, че най-много ме е страх да се отягам на удобно диванче, гледайки някакъв интересен филм, докато яда нещо сладко  Laughing

# 504
  • София
Всеки грешал, значи! Особено за убийство.  ooooh! Тази жена как спи нощем!

# 505
Ами четох някъде, че бащата бил диагностициран с параноидна шизофрения, но не знам доколко е вярно. И с него се гаврят, очевидно болен човек - интервюираха го в дома му, беше по пижама сякаш. Свалих си го този епизод след като прочетох коментарите в темата, направо не ми се вярваше, а то било по-зле и от очакваното, коментарите бледнееха спрямо реалността и идиотията на водещите.

Жалко, че момичето е толкова малко и чувствително, от чиста злоба щях да се напъна да съм желязна в лицето на такава обида.

кукумицинка, по-убедително ще трябва. Mr. Green Нещо не ти вярвам.

# 506
  • София
Ох, ако някога попадна в такова предаване, ще кажа, че най-много ме е страх да се отягам на удобно диванче, гледайки някакъв интересен филм, докато яда нещо сладко  Laughing
Joy  Joy  Joy

# 507
  • Sofia
Аз ще си призная,че ме е страх от луксозни пътешествия и скъпи удоволствия  Laughing

# 508
Сега изгледах снощния епизод.Бе тия кифли за какво са заревали за тоя Пеньо,бе?Имал какво още да покаже.....Това цирк ли е или аз съм объркала темата?По-скоро вън,че ме е срам да я гледам.
Пък и тоя Киро....нищо не става от него,нямаше ли по-кадърен и опитен водещ да сложат?Спечели един формат и готов вече за водещ.ГОЛЯМ КАШМЕР Е ВСИЧКО.

# 509
Специално, пък тези малките, не могат да подпишат договор. Подписан е от Родител, настойник. Считай, те, че са шматки, такива са, но поне им прилича на годините да грешат. А къде са дремали "възпитателите им", като са подписвали. Ето ви огледало, каквито родителите, такива и децата.

Общи условия

Активация на акаунт