Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 876
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Не знам дали е сполучлив, само видях магазина като се прибирах. Намира се в пресечката перпендикулярна на Стоматологията. Все едно завиваш към спирката на Ботева. До него имаше магазин за пердета или нещо такова. С голяма табела е, вижда се.

# 301
Къде в Бургас? Mr. Green Ейлън дали е сполучлив?
За Бургас не знам... Душих извъземното и ми се стори сполучлив, но аз по принцип не съм му фенка (лелченски ми е) и не съм критерий.

# 302
Най- сетне се сдобих с Рефански парфюм, 118 номер мисля, а парфюма е Code на Армани. Девойката ми сложи 30 капки, 30 мл течност общо за 6,80, шишенцето от тях, разбира се.
 Уханието е баш като на оригинала, за трайност не знам, защото още не съм го пробвала. Много по късно се сетих, че много е хвален тук tobacco vanille и ме е яд, че не си го взех  ooooh!
118 е Poison - Dior.
 Armani Code e 170.

Аз пък намирам Code за по-интересен от свръхмедения TV, на който бързичко се наситих.
С допълнителните капки би трябвало да ти е доволно траен.
Капките не са за трайност, а за повече интензитет на парфюма. Peace

# 303
Si е с цитрусови и ванилови  нотки, летен е май Simple Smile но на мен ми харесва и за сега

# 304
Здравейте. Скоро не съм писала.

Сега съм на вълна ''D&P'', но ги купувам само от магазина на бул. Македония 10.

Последно ползвам Черната орхидея на Том Форд, Angel и Alien на Thiery Mughler.

И от трите съм изключително доволна като трайност и близост до оригинала.

Преди бях голяма привърженичка на тези парфюми, после се разочаровах, но сега отново съм доволна.

# 305
Здравейте. Скоро не съм писала.

Сега съм на вълна ''D&P'', но ги купувам само от магазина на бул. Македония 10.

Последно ползвам Черната орхидея на Том Форд, Angel и Alien на Thiery Mughler.

И от трите съм изключително доволна като трайност и близост до оригинала.

Преди бях голяма привърженичка на тези парфюми, после се разочаровах, но сега отново съм доволна.

Да питам за цената и колко мл.са?

# 306
Да кажа,че вече в Пазарджик вече има фирмен магазин на Рефан,намира се до Сухите фонтани. Отворили са миналата седмица.  Party

# 307
Относно D&P...цените са 21лв. за 50мл и 35лв. за 100мл.

Пак подчертавам, че аз съм доволна от тези в магазина на бул. Македония, защото преди много се разочаровах от парфюмите в магазина на Графа, които бяха с влошено качество и според мен разредени, писала съм за това, да не се повтарям. Този магазин на Македония се държи от съвсем други собственици, вносители и т.н., доколкото разбрах.

Минусът на D&P е че предлагат предимно по-стари аромати, не е като при Рефан, където през няколко месеца излизат нови парфюми, които са нови и в световен мащаб. D&P имат много голям избор, но от по-стари аромати, макар че предлагат и реплики на парфюми, които вече е много трудно да се намерят и като оригинал.

Сега съм хвърлила око на Gloria- Cacharel. Едно време го имах в оригинал и го обожавах, версията на D&P ми се стори много хубава.

А за любителките на Chloe, гарантирам, че репликата на D&P е повече от добра. Два пъти купувах за снаха ми, която преди ползваше само оригиналния. Взех го и за две други приятели, които са във възторг от трайността и абсолютната близост с оригинала.

# 308
Да кажа,че вече в Пазарджик вече има фирмен магазин на Рефан,намира се до Сухите фонтани. Отворили са миналата седмица.  Party

И D&P отскоро имат фирмен магазин в Пазарджик...
 ул. Димчо Дебелянов 3

# 309
 Дали сте попадали на имитация на Estee Lauder - White Linen или Pure White Linen?

# 310
Дали Рефан имат имитация на този парфюм http://www.capital.bg/light/revju/tester/2012/02/09/1762754_toba … a_tom_ford_2007/?

Само като чета статията и ми се иска да си го купя. То и цената му е  Rolling Eyes......

# 311
  • Там, където ме обичат
Дали Рефан имат имитация на този парфюм http://www.capital.bg/light/revju/tester/2012/02/09/1762754_toba … a_tom_ford_2007/?

Само като чета статията и ми се иска да си го купя. То и цената му е  Rolling Eyes......

Този е коментиран от доста списващи в темата.
Има имитация, при това много сполучлива.
Ако искаш върни се назад и прочети. Peace

# 312

Този е коментиран от доста списващи в темата.
Има имитация, при това много сполучлива.
Ако искаш върни се назад и прочети. Peace

Благодаря! Отивам да чета...

# 313

А за любителките на Chloe, гарантирам, че репликата на D&P е повече от добра. Два пъти купувах за снаха ми, която преди ползваше само оригиналния. Взех го и за две други приятели, които са във възторг от трайността и абсолютната близост с оригинала.
И аз съм на това мнение. Сестра ми го има и върху нея не откривам разлика от оригинала. Освен това е много траен.

# 314
Купих си Си и съжалявам
Оригинала в началото е много плодов, после обаче остава главно сладката ванилия...рефанския си е плодов и такъв си остава
Това ОК
Но е супер супер нетраен  Rolling Eyes , което за мен е голям минус

Общи условия

Активация на акаунт