Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 809
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Искам и от малките им Трендита да си взема. ...Глория Кашарел...но къде да ги намеря? Много траен е...

# 376
Последно си купих d&g l'imperatrice и paco rabanne black xs на Рефан страхотни са.

# 377
От къде си поръчате наливни на Рефан, защото в нашия град нямаме техен представителен магазин.

# 378
Момичета, някой има ли списък на mood - четата? В сайта са записани само номера, а имам спомен, че преди ги имаше и имената срещу всеки номер.

# 379
Последно си купих d&g l'imperatrice и paco rabanne black xs на Рефан страхотни са.
На мен пък точно техния Black XS хич не ми харесва. Любим парфюм ми е и много искам да намеря свястна имитация, ама засега не успявам.

И аз се интересувам от тези Айфел, ако някой има опит...

# 380
На мен пък точно техния Black XS хич не ми харесва. Любим парфюм ми е и много искам да намеря свястна имитация, ама засега не успявам.

И аз се интересувам от тези Айфел, ако някой има опит...

За Айфел мога да кажа- уникални са.Трайни и много близки до оргинала.За мен си взех BRIGHT CRISTAL,a за сина ми HERMES Simple Smile.

# 381
  • Търновска област
Цитат
За Айфел мога да кажа- уникални са.Трайни и много близки до оригнала.За мен си взех BRIGHT CRISTAL,a за сина ми HERMES Simple Smile.

EYFEL PERFUME - това ли са тези Айфел , и  откъде онлайн си ги купувате?

И   EDT или  EDP  се водят?

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 19:36 от Миси

# 382

Цитат
За Айфел мога да кажа- уникални са.Трайни и много близки до оригнала.За мен си взех BRIGHT CRISTAL,a за сина ми HERMES Simple Smile.

EYFEL PERFUME - това ли са тези Айфел , и  откъде онлайн си ги купувате?
Да това са.Не ги купувам онлайн,а от гр.София,Търговски център-Овча купел.Там имат фирмен магазин.Предлагат се 50мл.-10лв.

# 383
  • Търновска област
Питам ,  понеже във фейсбук страницата им пише че доставка + парфюм 10 лв. ,  и си помислих че оттам си ги поръчвате.

# 384
Питам ,  понеже във фейсбук страницата им пише че доставка + парфюм 10 лв. ,  и си помислих че оттам си ги поръчвате.
[/quote

EDP са. В магазина има и списък с номерата на които отговарят.

# 385
EDP са. В магазина има и списък с номерата на които отговарят.
Не съм убедена, че са ЕДП. Peace Във варненския магазин не дават списък! Трябва да питаш по отделно за парфюмите... ooooh!

# 386
# 387
  • Търновска област
Странното е че си плащам продукта  10 лв. /  нали и по магазините е толкова/  ,  а доставката е безплатна   newsm78  , ама ще пробвам , пък да видим какво ще излезе.

# 388
И на мен ми е странно...  newsm78

# 389
Цитат на: link=topic=730020.msg27358734#msg27358734 date=1391367929
Странното е че си плащам продукта  10 лв. /  нали и по магазините е толкова/  ,  а доставката е безплатна   newsm78  , ама ще пробвам , пък да видим какво ще излезе.

После пиши как е. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт