Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 686
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета,попадали ли сте на сполучлива и трайна имитация на Versace Crystal Noir,Addict Shine i Addict 2?   bouquet

# 391
  • Там, където ме обичат
Има ли някъде списък с магазините на Рефан в София?

# 392
Има ли някъде списък с магазините на Рефан в София?

Аз пазарувам от магазина им  в ЦУМ.

# 393
Момичета,попадали ли сте на сполучлива и трайна имитация на Versace Crystal Noir,Addict Shine i Addict 2?   bouquet

На Adict 2 имат D&P имитация. Една позната два пъти си я взима и е изключително доволна от трайността и сходството с оригинала. Наистина като е с този парфюм я усещам непрекъснато, но е по-лек за моя вкус.

Crystal Noir, преди години Рефан имаха много добра имитация. Заг Зодиак имат също. Взимала съм си и не съм възхитена, доста е размината с оригинала и трайността е незадоволителна.

# 394
Отскоро гледам едни имитацийки на  турската фирма BARGELLO, някой дали ги е използвал? Момичето на щанда ми каза, че са много трайни, но все пак ако някой е използвал да пише.

# 395
Отскоро гледам едни имитацийки на  турската фирма BARGELLO, някой дали ги е използвал? Момичето на щанда ми каза, че са много трайни, но все пак ако някой е използвал да пише.

Супер трайни са,къде ги гледаш?

# 396
  • Истанбул
Още един глас за Баргелло.Стархотни са!

# 397
  • Ямбол
Bargello

След толкова положителни отзиви взех, че си поръчах един любим аромат пък да видим  Simple Smile

# 398
Bargello

След толкова положителни отзиви взех, че си поръчах един любим аромат пък да видим  Simple Smile

Пиши после как е Wink.

# 399
  • София

На Adict 2 имат D&P имитация. Една позната два пъти си я взима и е изключително доволна от трайността и сходството с оригинала. Наистина като е с този парфюм я усещам непрекъснато, но е по-лек за моя вкус.

Crystal Noir, преди години Рефан имаха много добра имитация. Заг Зодиак имат също. Взимала съм си и не съм възхитена, доста е размината с оригинала и трайността е незадоволителна.
   bouquet Ще пробвам Crystal Noir на Рефан  Simple Smile Ходих до магазина на Заг Зодиак,но помирисах няколко парфюма и никой нямаше нищо общо с оргинала Sad

# 400

bouquet Ще пробвам Crystal Noir на Рефан  Simple Smile Ходих до магазина на Заг Зодиак,но помирисах няколко парфюма и никой нямаше нищо общо с оргинала Sad

Иматацията на Crystal noir на Рефан е спряна от няколко години. Sad

# 401

Аз харесвам оригинала.Пиши после как е рефанския,трайност и дали си заслужава,ако е така-супер. Joy Simple Smile

# 402
Здравейте

Можете ли да ми препоръчате имитация на Alien или Angel на Т. Мюглер? Или нещо сходно? И да попитам, тези Мууд-чета, за които пишете, къде могат да се намерят? Не съм ги виждала, както и тези Зак Зодиак.

# 403
Муудчетата можеш да ги намериш по щандовете на Голдън Роуз в моловете.

# 404
Благодаря Simple Smile

Искам да споделя нещо, което доста ме притесни:
http://www.myfoxaustin.com/story/24709207/homeland-security-warn … terfeit-cosmetics

В резюме: Открили са опасни и токсични вещества в някои реплики на маркови продукти. Става въпрос най-вече за грим, сенки за очи. Но пише също, че са открили човешка урина във фалшификати на известни парфюми.

Знам, че в статията става въпрос за фалшификати, а тук обсъждаме имитации. Но все пак да попитам - дали е безопасно купуването на такива продукти? Някой знае ли нещо повече за производствения процес и дали по някакъв начин се контролира качеството?

Общи условия

Активация на акаунт