Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 892
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А Идън да не е този? http://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Eden-244.html
Сега остава някой да припомни кои номера са newsm78, не за друго, ами поради това разминаване, споменато по-горе Flutter
Иначе за Климат едно от мненията е, че е самата пролет Laughing За Идън мненията са поляризирани, но е описан като слоест, тежък, странен...
Това е Идън, да.
Номерата са
Идън - 123
Клима - 112

# 256
  • Истанбул
Тук в ТР тези реплики на Ейфел не са тачени много.То и от цената им се разбира-тук са 5 лири =50 мл,мога да си направя изводи за качеството,защото върви го печи го на практика 5 лири са 2.50 долара-ами стойността на шишето,наем за магазин и др разходи?Има къде,къде по-качествени реплики-Баргело,Сансиро,ДП .Мирисала съм Ейфел -е бива ама ......

# 257
Не мога да ти кажа с точност дали си отговарят но би трябвало щом моя дамския на Диор е К8 и тука е така в този списък ;  но виж за мъжкия нещо не го откривам -1 милион на П.Рабан  Thinking

# 258
В списъка мъжкия 1 милион е Е-63

# 259
Да споделя разочарованието си Laughing. Вчера мирисах 123- Идън -  Sick  Sick  Sick Не познавам особа, на която би й подхождала тази воня Crazy Това е личното ми мнение Tired

# 260
  • София
Да споделя разочарованието си Laughing. Вчера мирисах 123- Идън -  Sick  Sick  Sick Не познавам особа, на която би й подхождала тази воня Crazy Това е личното ми мнение Tired
така си рекох и аз миналата година, когато душих оригинала в една парфюмерия в монако Laughing Laughing (тогава душих и Лулу, със същите впечатления); не посмях да си пръсна на кожа, защото продавачът ме гледаше с ужасно пренебрежение, понеже явно ми личеше че няма да купувам Grinning
Обаче! преди две седмици, на едно събиране, една жена пред мен ухаеше толкова невероятно и необичайно, никога не бях подушвала нещо подобно. Трябваше да знам името на това съкровище. После няма да ви обяснявам какво гонене падна, докато настигна жената и я питам Laughing
И като каза, че е Идън, просто паднах. Но това е - химия и кожа  Simple Smile

# 261
Много са хубави парфюмите .Аз си взех два женски- Диор-отровата  и мъжки - П.Рабан -1 милион.Извинявам се в момента не мога да напиша номерата тъй като не съм в къщи.Бях питала по -напред в темата за тези парфюми и бях споменала че съм си ги купувала преди време от Турция мога да кажа че са същите и са доста трайни и сполучливи.В магазина във Варна се заговорихме с момчето от магазина и то ми обясни че ги внася директно от Турция опаковани .Дано се задържи магазина и не го затворят скоро защото съм много доволна.Искам да благодаря и на момичето което ми обясни къде точно е магазина във Варна защото макар и в центъра не бях ходила отдавна до там.
Mirellka , кои точно парфюми на Диор си ползвала и си доволна?

# 262
  • Там, където ме обичат
Бубс, Атти, благодаря ви  Hug

Момичета, като пишете за аромати, защо не ги наричате дамски, вместо женски, някак си по подхожда за нещо така изискано като един парфюм?!
Или понеже са имитации, не заслужават добро и внимателно отношение.

# 263
Много са хубави парфюмите .Аз си взех два женски- Диор-отровата  и мъжки - П.Рабан -1 милион.Извинявам се в момента не мога да напиша номерата тъй като не съм в къщи.Бях питала по -напред в темата за тези парфюми и бях споменала че съм си ги купувала преди време от Турция мога да кажа че са същите и са доста трайни и сполучливи.В магазина във Варна се заговорихме с момчето от магазина и то ми обясни че ги внася директно от Турция опаковани .Дано се задържи магазина и не го затворят скоро защото съм много доволна.Искам да благодаря и на момичето което ми обясни къде точно е магазина във Варна защото макар и в центъра не бях ходила отдавна до там.
Mirellka , кои точно парфюми на Диор си ползвала и си доволна?

К-8- Hypnotic Poison - Dior но съм ползвала и Рефанската версия също много трайна . Crazy

# 264
Във Versense / Versace има мноооого бергамот ... и ако не се лъжа го има като рефански аромат, но не се сещам за номерчето.

Изобщо не си спомням дали благодарих за бързия отговор  bouquet
търсих го тук по всички магазини с козметика,но нямаха-имаха др на Версаче,но точно този-не. След толкова време в напразно търсене,днес най-накрая го поръчах и до края на седмицата ще ми го доставят. Надявам се да е добъри да ми хареса,за първи път се хвърлям така да купувам,без да съм го помирисала дори/ все пак си поръчах 30 мл,че знам ли,може да не ми допадне,да не се ядоствам после/ .Ще споделя,когато го взема. Това някаква стара миризма на Версаче ли е- защо навсякъде го имаше този "Диамант" и какво ли не от други марки,а точно този не намерих никъде

# 265
Във Versense / Versace има мноооого бергамот ... и ако не се лъжа го има като рефански аромат, но не се сещам за номерчето.

Изобщо не си спомням дали благодарих за бързия отговор  bouquet
търсих го тук по всички магазини с козметика,но нямаха-имаха др на Версаче,но точно този-не. След толкова време в напразно търсене,днес най-накрая го поръчах и до края на седмицата ще ми го доставят. Надявам се да е добъри да ми хареса,за първи път се хвърлям така да купувам,без да съм го помирисала дори/ все пак си поръчах 30 мл,че знам ли,може да не ми допадне,да не се ядоствам после/ .Ще споделя,когато го взема. Това някаква стара миризма на Версаче ли е- защо навсякъде го имаше този "Диамант" и какво ли не от други марки,а точно този не намерих никъде

Да предлагат го и РЕФАН 102

# 266
Е, добре, отдавна искам да ви питам нещо Sunglasses. Въпросът ми е към всички, и към феновете на рефан, и към отявлените критици на бранда. Не усещате ли нещо типично рефанско в абсолютно всеки един техен 'парфюм'? Нещо, което аз, като пълен лаик мога само да доловя, но не и да съм сигурна какво е? Нещо, което ме влудява и което ако го нямо, би останало нещо изчистено, което най да се доближава до оригинала? Имам чувството, че това е нещо, което заляга в самата основа на парфюмотворението, някаква базова съставка, която явно е ключова и не може да не се включи Confused
Да добавя- не е спирт, не е и на спиртна основа.

# 267
Е, добре, отдавна искам да ви питам нещо Sunglasses. Въпросът ми е към всички, и към феновете на рефан, и към отявлените критици на бранда. Не усещате ли нещо типично рефанско в абсолютно всеки един техен 'парфюм'? Нещо, което аз, като пълен лаик мога само да доловя, но не и да съм сигурна какво е? Нещо, което ме влудява и което ако го нямо, би останало нещо изчистено, което най да се доближава до оригинала? Имам чувството, че това е нещо, което заляга в самата основа на парфюмотворението, някаква базова съставка, която явно е ключова и не може да не се включи Confused
Да добавя- не е спирт, не е и на спиртна основа.
аз затова не изчаках да търся Рефан,а си поръчах направо оригинал-а/ 30 мл,за да видя дали ще ми допадне-от това,което видях като съставки най-вероятно ще ми хареса,но все пак../

# 268
Точно! Аз по едно време бях луднала на тема рефан, дадох не по-малко от 50-60лв за разни реплики по 10лв едната. Никоя не изпръсках, подарих или изхвърлих всичките. После се усетих как можех да си купя нещо оригинално за тея пари... Още ме е яд Mr. Green

# 269
за мен Рефан са най-несполучливите и нетрайни реплики,ползвала съм много други както и оригинали,но само рефан толкова да се отдалечава от оригинал.

Общи условия

Активация на акаунт