Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 885
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, било имало някакъв много хубав мъжки парфюм на Ейвън... Знаете ли за кой става на въпрос?

# 271
ekaterina II, напълно съм съгласна, че са нескопосано направени, все едно на конвейр, с еднаква остатъчна боза, но за едно не си права- адски трайни са, което ги прави още по-натрапчиво досадни Mr. Green

# 272
Скрит текст:

При мен е вече-доволна съм и още веднъж искам да благодаря на момичето,което ми го препоръча! Подариха ми и две мостри към него-на Givenchy -ange ou demon и на Thierry Mugler -alien . И тези ми харесват,но Версаче засега наай ми допада

# 273
Честити, правилен избор!
А котето е в ароматичен нокаут от готините мострички Heart Eyes

# 274
Честити, правилен избор!
А котето е в ароматичен нокаут от готините мострички Heart Eyes
ха-ха,благодаря! Фински е свикнал около него да се случват разни неща и той да не им обръща внимание с достойнство Heart Eyes

# 275
  • Ямбол
Радвам се, че съм била полезна.  Wink На мен също ми е любим аромат /в оригинал/  Blush

# 276
red soul,издай от кой сайт поръча парфюма,че са толкова щедри на мострите......От толкова поръчани парфюми,нито веднъж не са ме изненадали със мостра на друг парфюм....А теб са те зарадвали с цели две! Peace

# 277
red soul,издай от кой сайт поръча парфюма,че са толкова щедри на мострите......От толкова поръчани парфюми,нито веднъж не са ме изненадали със мостра на друг парфюм....А теб са те зарадвали с цели две! Peace

Не е от сайт,от магазин си е,за парфюмерия,просто нямаха в този и поръчаха от магазин отверигата в друг град . Не съм в бг,но това е магазина http://www.mooi.nl/,но ми излезе по-скъпо,отколкото го предлагат другаде,ще знам за следващия път-30 мл беше за 49 евро,направиха отстъпка и ми го дадоха за 43 евро. Гледах ги в един сайт за колко 30 евро

# 278
Момичета, било имало някакъв много хубав мъжки парфюм на Ейвън... Знаете ли за кой става на въпрос?

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Tomorrow-for-Men-1873.html

наистина е хубав

# 279
# 280
  • Deutschland
Най- сетне се сдобих с Рефански парфюм, 118 номер мисля, а парфюма е Code на Армани. Девойката ми сложи 30 капки, 30 мл течност общо за 6,80, шишенцето от тях, разбира се.
 Уханието е баш като на оригинала, за трайност не знам, защото още не съм го пробвала. Много по късно се сетих, че много е хвален тук tobacco vanille и ме е яд, че не си го взех  ooooh!

# 281
Аз пък намирам Code за по-интересен от свръхмедения TV, на който бързичко се наситих.
С допълнителните капки би трябвало да ти е доволно траен.

# 282
Code в оригинал е хубав, рефанския не го познавам,трябва да подуша.  Laughing

# 283
Хубава е имитацията на Рефан, между другото той е парфюм, лесно поддаващ се на имитиране и съм срещала и други сполучливи, но техния е най- траен като че ли

# 284
Скоро мирисах на Роксан мъжкият Армани Код. Е, няма такава воня. Не мирише изобщо като оригинала. Но пък мирисах някакъв измислен парфюм в Елитис, имитация на Бритни Спиърс. Беше доста сполучливо направен.

Общи условия

Активация на акаунт